Τρία must κομμάτια που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου το 2017 (Photos)

08:45 2/1/2017 - Πηγή: iPop

Δεύτερη μέρα του 2017 κι αφού θέσαμε τα new year’s resolutions για τη νέα χρονιά, ήρθε η ώρα να μάθουμε τα must κομμάτια που θα φορεθούν πολύ και δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναικεία ντουλάπα!

Τζιν, κορμάκια αλλά και jackets που μπορείς να φορέσεις σε κάθε περίσταση είναι απ’ τα βασικά ρούχα που θα πρέπει να έχεις το 2017 για να κάνεις την διαφορά!

Denim jean

Ένα denim jean σε οποιαδήποτε απόχρωση, με σκισίματα ή χωρίς, κατά προτίμηση ψηλόμεσο, δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα! Θα το φοράς κάθε

μέρα αλλά και κάθε ώρα της ημέρας! Αν δεν το έχεις ήδη, πήγαινε αγόρασέ το και δεν θα το μετανιώσεις!

Κορμάκι

Πάρτο απόφαση και ξεκίνα να φοράς κορμάκια! Κορμάκια μονόχρωμα, πολύχρωμα, βραδινά! Ένα κορμάκι μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με φούστα ή παντελόνι και να κάνει την εμφάνισή σου εντυπωσιακή, ενώ θα σε βγάλει από πολύ κόπο όταν προσπαθείς να βρεις με τι μπλούζα να συνδυάσεις τα ρούχα σου!

Vintage Jacket

Ένα vintage jacket θα απογειώσει το look σου και θα σε κάνει να αισθάνεσαι σαν να βγήκες από μια άλλη ρομαντική δεκαετία. Μπορείς να το συνδυάσεις εύκολα με τα ρούχα σου και να συγκεντρώσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Photo: shefinds.com, Getty

The post Τρία must κομμάτια που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου το 2017 (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα