Τρία φυσικά προϊόντα που υπόσχονται να διώξουν μακριά τους μαύρους κύκλους

09:41 10/10/2016 - Πηγή: iPop

Κάθε πρωί που ξυπνάς τρομάζεις με τον εαυτό σου και συγκεκριμένα με τους μαύρους κύκλους σου. Έτσι, ψάχνεις τρόπους να τους αποχαιρετήσεις ή έστω να τους μειώσεις.

Για να σε βοηθήσουμε ψάξαμε και βρήκαμε τρία φυσικά προϊόντα που υπόσχονται να απομακρύνουν από τα μάτια σου τους μαύρους κύκλους και σου τα παρουσιάζουμε.

Ποια είναι τα προϊόντα που υπόσχονται να σε «σώσουν» από τους μαύρους κύκλους;Το ασπράδι του αυγού: Αν χτυπήσεις ασπράδι και κάνεις μ΄αυτό μια γρήγορη μάσκα θα δεις πως τα μάτια σου θα μοιάζουν πιο ξεκούραστα από ποτέ. Τι κάθεσαι; Τρέξε γρήγορα
στην κουζίνα.Γιαούρτι το θαυματουργό: Σου έχουμε πει άπειρες φορές πως το γιαούρτι είναι ότι καλύτερο μπορείς να χρησιμοποιήσεις για την επιδερμίδα σου. Βάλε το και κάτω από τα μάτια και θα μας θυμηθείς.Αγγούρι: Εκτός από τέλεια τροφή για δίαιτα το αγγούρι είναι και η τέλεια τροφή για τους μαύρους κύκλους. Βγάλε το από το ψυγείο κόψε το σε λεπτές φέτες και τοποθέτησε το κάτω από τα μάτια σου. Με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιείς το αγγούρι μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την πατάτα.

The post Τρία φυσικά προϊόντα που υπόσχονται να διώξουν μακριά τους μαύρους κύκλους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα