Τουρισμός για Όλους: Νέα παράταση στις αιτήσεις, ανεξαρτήτως ΑΦΜ

09:40 7/7/2020 - Πηγή: iPop

Πάνω από 300.000 δικαιούχοι έχουν κάνει μέχρι στιγμής την αίτηση για το Τουρισμός για Όλους, ενώ το υπουργείο Τουρισμού αποφάσισε να δώσει παράταση. Έτσι, λοιπόν, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί λίγες μέρες πιο μετά και οι αιτήσεις για τον Τουρισμό για Όλους μπορούν να γίνονται μέχρι τις 11 Ιουλίου.

Αιτήσεις για τον Τουρισμό για Όλους ανεξαρτήτως ΑΦΜ

Σύμφωνα με την απόφαση του υπουργείου Τουρισμού, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 11 Ιουλίου.

Από την Πέμπτη 9 έως και το Σάββατο 11 Ιουλίου,

θα γίνονται δεκτές, ανεξαρτήτως του λήγοντος ψηφίου στον ΑΦΜ, όλες οι αιτήσεις των δικαιούχων.

Προς το παρόν, οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλει τη σχετική αίτηση έχουν ξεπεράσει τους 300.000, ενώ οι ωφελούμενοι από το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» συνολικά υπολογίζονται σε ένα εκατ. άτομα έως τώρα.

Από το πρωί της Δευτέρας, 6 Ιουλίου, μπορούν να κάνουν αίτηση οι δικαιούχοι των οποίων ο ΑΦΜ λήγει σε 4 ή 5. Από την Τρίτη, 7 Ιουλίου, μπορούν να κάνουν την αίτησή τους οι δικαιούχοι με 6 ή 7 ως τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ. Την Τετάρτη, 8 Ιουλίου, οι αιτήσεις ανοίγουν για τους δικαιούχους με ΑΦΜ σε 8 ή 9.

Για περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικές ημερομηνίες αιτήσεων σχετικά με το πρόγραμμα «Τουρισμός για Όλους» του υπουργείου Τουρισμού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα tourism4all.gov.gr.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», προϋπολογισμού 30 εκατ. ευρώ, δημιουργήθηκε από το Υπουργείο Τουρισμού για να ενισχύσει τους δικαιούχους ώστε να απολαύσουν διακοπές στην Ελλάδα από τον Ιούλιο ως και το τέλος του έτους αλλά και για να επιτευχθεί η τόνωση του εσωτερικού τουρισμού.

Μέσω του «Τουρισμός Για Όλους» επιδοτείται η διαμονή σε καταλύματα όλων των κατηγοριών ανά την επικράτεια, τα οποία συμμετέχουν στο πρόγραμμα ως πάροχοι, προσφέροντας ειδικές τιμές.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Λύνουμε όλες τις απορίες σου για το πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους

Photo: Jens Kreuter / Unsplash

Το άρθρο Τουρισμός για Όλους: Νέα παράταση στις αιτήσεις, ανεξαρτήτως ΑΦΜ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα