Τόσκας: Ακροδεξιοί κύκλοι πίσω από τις επιθέσεις τη διάρκεια των αγροτικών συλλαλητηρίων

16:45 14/2/2016 - Πηγή: iPop

Η έλλειψη ενιαίου συντονιστικού κέντρου επέτρεψε ενέργειες είτε ανεξέλεγκτες είτε καθοδηγούμενες από ακροδεξιούς κύκλους επισημαίνει ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κληθείς να σχολιάσει τα πρόσφατα επεισόδια κατά τη διάρκεια των αγροτικών συλλαλητηρίων.

Υποστηρίζει επίσης ότι οι αστυνομικοί ενήργησαν σύμφωνα με το σχέδιο, επέδειξαν αυτοσυγκράτηση και δεν αντιμετώπισαν τους αγρότες ως εχθρούς.

Ο κ.Τόσκας δηλώνει ότι αναγνωρίζει τη σοβαρότητα του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι αγρότες ενώ τονίζει ότι η αστυνομία δεν είναι ούτε πρέπει να είναι ο κυματοθραύστης

ή ο καταλύτης πολιτικών εξελίξεων.

Ο αναπληρωτής υπουργός επισημαίνει ότι οι αστυνομικοί βρίσκονται σε ένταση και συχνά φθάνουν στα όρια της εξάντλησης, καθώς τρέχουν από τη μια άκρη της χώρας στην άλλη για να αντιμετωπίσουν θέματα τάξης αλλά και προσφυγικά προβλήματα με πειθαρχία και σοβαρότητα.

Σημειώνει τέλος ότι στόχος της αστυνομίας είναι να μειωθούν οι εστίες έντασης και παραβατικότητας στην περιοχή των Εξαρχείων.

The post Τόσκας: Ακροδεξιοί κύκλοι πίσω από τις επιθέσεις τη διάρκεια των αγροτικών συλλαλητηρίων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα