Το ζεύγος Ομπάμα προσεύχεται για τους κατατρεγμένους χριστιανούς

11:01 24/12/2015 - Πηγή: iPop

Την στήριξη στους κατατρεγμένους χριστιανούς της Μέσης Ανατολής εξέφρασε ο πρόεδρος της Αμερικής, Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά πως αυτός και η σύζυγος του προσεύχονται καθημερινά για την τύχη τους.

Όπως είπε ο κ. Ομπάμα, οι χριστιανοί που βρίσκονται σε περιοχές που έχουν καταληφθεί από τζιχαντιστές δεν έχουν το δικαίωμα να γιορτάσουν την γέννηση του Χριστού με τον τρόπο που θα επιθυμήσουν και σημειώνει:

«Σε μερικές περιοχές της Μέσης Ανατολής όπου οι καμπάνες εκκλησιών έχουν σημάνει για αιώνες τη μέρα των Χριστουγέννων, φέτος θα

μείνουν σιωπηλές. Αυτή η σιωπή αποτελεί τραγική μαρτυρία για τις ωμές πράξεις βιαιοπραγίας που έχουν υποστεί οι κοινότητες αυτές από το Ισλαμικό Κράτους».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Ομπάμα έχει δεχτεί κριτική και από τους ρεπουμπλικανούς για τη στάση που έχει κρατήσει αναφορικά με τους πρόσφυγες που ζητούν άσυλο στις ΗΠΑ.

Τι έχει πει ο υποψήφιος για την προεδρία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, γερουσιαστής Τεντ Κρουζ;

Να επιτραπεί η είσοδος στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο όσων προσφύγων είναι χριστιανοί. Οι χριστιανοί πρόσφυγες δεν απειλούν την αμερικανική εθνική ασφάλεια όσο οι μουσουλμάνοι.

Τι είπε ο Ομπάμα για τους κατατρεγμένους πρόσφυγες;

Έχουμε στην καρδιά μας και το νου μας ιδιαίτερα εκείνα τα άτομα που έχουν εξαναγκαστεί σε φυγή από τις πατρογονικές τους εστίες από την απερίγραπτη βία και τις διώξεις.

The post Το ζεύγος Ομπάμα προσεύχεται για τους κατατρεγμένους χριστιανούς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα