Το συγκινητικό tweet με το οποίο η NASA αποχαιρετά τον David Bowie

22:34 11/1/2016 - Πηγή: iPop

Ο θάνατος του David Bowie έχει συγκλονίσει ολόκληρο τον πλανήτη. Διόρθωση, ολόκληρο το σύμπαν! Έτσι, μετά τον Chris Hadfield, αστροναύτη του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού και επικεφαλής της αποστολής Expedition 35 ο οποίος έπαιξε με την κιθάρα του, το Space Oddity, σειρά πήρε η NASA αλλά και η αποστολή Rossetta του ESA.

Μέσω twitter

η NASA αποχαιρετά τον David Bowie, μ’ ένα μήνυμα το οποίο έγραφε:

«Τα αστέρια δείχνουν πολύ διαφορετικά σήμερα. RIP David Bowie» και πρόσθεσε το video του Chris Hadfield.

'And the stars look very different today.' RIP David Bowie. In Honor, @Cmdr_Hadfield's version of Space Oddity: https://t.co/tVUTooNr3m

NASA (@NASA) January 11, 2016

Ενώ, λίγες ώρες νωρίτερα, είχαν κάνει retweet, το tweet του αστροναύτη Tim Peake ο οποίος έγραφε «Με λύπη άκουσα ότι ο David Bowie έχασε την μάχη με τον καρκίνο – η μουσική του ήταν μια έμπνευση για πολλούς».

RT @astro_timpeake: Saddened to hear David Bowie has lost his battle with cancer – his music was an inspiration to many. @DavidBowieReal

NASA (@NASA) January 11, 2016

Παράλληλα και η αποστολή Rosetta του ESA, έστειλε το δικό της μήνυμα για τον θάνατο του Bowie μέσω Twitter: «RIP David Bowie, σύντροφε ταξιδιώτη των αστεριών»

RIP David Bowie, fellow space traveller pic.twitter.com/zr5JfZVPPh

ESA Rosetta Mission (@ESA_Rosetta) January 11, 2016

O David Bowie και η μουσική του ενέπνευσε πολλούς ανθρώπους μεταξύ των οποίων ήταν αρκετοί καλλιτέχνες και επιστήμονες. Ιδιαίτερη μνεία έχει γίνει στο έργο του «Starman» το οποίο είχε επιρροές από τον κόσμο της επιστήμης. Στους στίχους του συγκεκριμένου κομματιού αναφερόταν στο διάστημα, για τη ζωή στον Αρη και για διαστρικά ταξίδια.

Νωρίτερα την Δυετέρα, και το Γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών είπε αντίο στον θρύλο της ροκ David Bowie.

The post Το συγκινητικό tweet με το οποίο η NASA αποχαιρετά τον David Bowie appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα