Το πρόσωπο- έκπληξη που εισβάλει στο GNTM!

13:56 29/7/2019 - Πηγή: iPop

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του Greece’s Next Top Model όχι απλώς έχουν ξεκινήσει, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, τα 25 κορίτσια φαίνεται πως έχουν εγκατασταθεί ήδη στο σπίτι. Κι ενώ οι πληροφορίες διαδέχονται η μια την άλλη, μια νέα πληροφορία έχει αρχίσει ν’ ακούγεται! Η Βίκυ Κουλιανού στο GNTM! Ποιος θα είναι ο ρόλος της;

Οι κριτές Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Δημήτρης Σκουλός βρέθηκαν σε διάφορα

μέρη της Ελλάδας προκειμένου να κάνουν τις auditions και να διαλέξουν την τελική 25άδα.

Όπως αναφέρουν μάλιστα πληροφορίες από δημοσιεύματα, οι 25 φιναλίστ έχουν ήδη επιλεγεί και έχουν μετακομίσει στο σπίτι του GNTM.

Οι ρυθμοί είναι εντατικοί, ενώ τα γυρίσματα ξεκίνησαν νωρίτερα απ’ ό,τι πέρυσι. Όμως, οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί…

Η μέχρι πρότινος art-director, Ζενεβιέβ Μαζαρί, θα έχει φέτος κι άλλο ρόλο, αφού τα σχόλιά της και η συνεργασία της με τα μοντέλα έκαναν την παραγωγή να της εμπιστευτεί κι άλλα καθήκοντα.

Και η Έλενα Χριστοπούλου θα έχει διαφορετικό ρόλο από πέρυσι, χωρίς να γνωρίζουμε ακριβώς τι θα κάνει και ποια καθήκοντα θα κρατήσει από εκείνα της περασμένης σεζόν.

Εκτός απ’ αυτό, όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News στο GNTM θα εισβάλει ένα πρόσωπο έκπληξη, που δεν είναι άλλο απ’ τη Βίκυ Κουλιανού!

Η Βίκυ Κουλιανού στο GNTM, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα έχει τον ρόλο της μάνατζερ των κοριτσιών. Η πορεία της στον χώρο της μόδας και η πείρα της στις διεθνείς πασαρέλες την καθιστούν ιδανική γι’ αυτή τη θέση. Θα είναι , λοιπόν, το άτομο που θα βρίσκεται δίπλα στα μοντέλα και θα τους δίνει συμβουλές!

Δες εδώ τι ερωτήσεις κάνουν οι κριτές στα κορίτσια που δηλώνουν συμμετοχή στο GNTM!

Το άρθρο Το πρόσωπο- έκπληξη που εισβάλει στο GNTM! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα