Το ΠΟΤΑΜΙ δείχνει τη στήριξη του στους αγρότες

11:25 25/1/2016 - Πηγή: iPop

Τη στήριξη του στους αγρότες θέλει να δείξει το ΠΟΤΑΜΙ και, όπως εξηγεί ο επικεφαλής του, Σταύρος Θεοδωράκης θα είναι στο πλευρό τους έτσι ώστε ενισχύσει τους αγώνες τους.

Σε συνάντησή του με αγρότες και κτηνοτρόφους στην Ηλεία, ο Σταύρος Θεοδωράκης, επισήμανε: «Η κυβέρνηση πρέπει να προσγειωθεί στην πραγματικότητα και να ακούσει τις φωνές των ανθρώπων που παράγουν και όχι των κομματικών υπαλλήλων».

Και πρόσθεσε πως η συνομιλία που είχε με τους παραγωγούς τον έκανε να καταλάβει πόσο προσγειωμένοι είναι στις απαιτήσεις τους αυτοί οι άνθρωποι.

Ο επικεφαλής του

ΠΟΤΑΜΙΟΥ επίσης σημείωσε: «Τα πράγματα είναι δύσκολα πολιτικά. Υπάρχουν πολλές αδυναμίες αυτή τη στιγμή. Δε θέλω να βρω την ευκαιρία να επιτεθώ στην κυβέρνηση – σήμερα έχουμε και μια επέτειο ενός έτους κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ – αλλά νομίζω ότι η Κυβέρνηση πρέπει να προσγειωθεί στην πραγματικότητα, να μιλήσει με τους ανθρώπους που παράγουν, που δημιουργούν και να ακούσουν πιο πολύ της φωνή τους παρά να ακούει τις φωνές των κομματικών υπαλλήλων που απ’ ότι φαίνεται αυτοί την καθοδηγούν».

photo:Alexandros Michailidis / SOOC

The post Το ΠΟΤΑΜΙ δείχνει τη στήριξη του στους αγρότες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα