Το πεπόνι συναντά το mojito σε μια καλοκαιρινή συνταγή για cocktail

15:34 25/7/2021 - Πηγή: iPop

Ένα κλασικό και αγαπημένο cocktail παίρνει μια διαφορετική, πιο γλυκιά και δροσιστική διάσταση! Το mojito μας μετονομάζεται σε Honeydew Mojito και έρχεται για να δώσει μια άλλη νότα στο καλοκαίρι σου. Βέβαια αυτή η συνταγή για cocktail είναι ιδανική αν δεν σου αρέσει η ζάχαρη.

Ναι καλά άκουσες! Το Honeydew Mojito δεν έχει καθόλου ζάχαρη γιατί έχει πάρα πολύ γλυκά υλικά, οπότε δε θα την χρειαστείς.

Raspberry Rum Cocktail: Το καλοκαίρι στο ποτήρι σου!

Τα υλικά που θα χρειαστείς για το Honeydew Mojito:3 φλιτζάνια με ψιλοκομμένο πεπόνι 3/4 του φλιτζανιού λευκό ρούμι1/4 του φλιτζανιού φύλλα φρέσκου δυόσμου για το γαρνίρισμα2 φλιτζάνια πάγο1/2 του φλιτζανιού χυμό lime 1 κουταλιά της σούπας λικέρ νεκταρίνι

Συνταγές για cocktails: Τα 4 top cocktails του καλοκαιριού

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για τη συνταγή για cocktail:Σε ένα blender χτυπάς το πεπόνι για περίπου 20 λεπτά μέχρι να γίνει πουρές.Τοποθέτησε σε ένα shaker το λευκό ρούμι, τα φύλλα του δυόσμου, τον πουρέ από πεπόνι, τον πάγο, τον χυμό lime και το λικέρ νεκταρίνι και χτύπα τα μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα. Γέμισε ένα γυάλινο ποτήρι με περισσότερο πάγο και σέρβιρε το cocktail σου. Έτοιμο για απόλαυση!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το πεπόνι συναντά το mojito σε μια καλοκαιρινή συνταγή για cocktail εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα