Το όλο νόημα story της Ελεονώρας Μελέτη για το FaceApp

13:45 26/6/2020 - Πηγή: iPop

Όλοι ασχολούνται τις τελευταίες μέρες με το FaceApp και πειραματίζονται για να δουν πώς θα ήταν ο εαυτός τους στο αντίθετο φύλο. Δεκάδες φωτογραφίες θα έχουν περάσει μπροστά απ’ το feed σου με φίλους σου αλλά και διάσημους που έχουν ενδώσει στον πειρασμό. Μέσα σ’ όλη αυτή τη συζήτηση, όμως, έρχεται ένα όλο νόημα story της Ελεονώρας Μελέτη για το FaceApp, που λέει μερικές αλήθειες.

Όλοι

γελάμε και διασκεδάζουμε βλέποντας τους φίλους μας πώς θα ήταν στο αντίθετο φύλο και κάνουμε σχόλια, τύπου “ωραίος θα ήσουν”, “θα σου πήγαινε να είσαι γυναίκα” κτλ, αλλά εάν στα αλήθεια μας έλεγε κάποιος φίλος μας ότι θέλει να αλλάξει φύλο, πώς θα αντιδρούσαμε;

Σίγουρα δεν θα γελούσαμε και δυστυχώς, σίγουρα, οι περισσότεροι από εμάς θα σκαλώναμε, θα παγώναμε και θα μας φαινόταν περίεργο. Παρόλα αυτά, συνεχίζουμε να διασκεδάζουμε με το app που μεταμορφώνει άνδρες σε γυναίκες και γυναίκες σε άνδρες.

Το όλο νόημα story της Ελεονώρας Μελέτη για το FaceApp

Η Ελεονώρα Μελέτη για το FaceApp έκανε ένα story στο οποίο εκφράζει αυτό που περιγράφουμε παραπάνω, κάνοντας λόγο για ηθικολόγους και ευαίσθητους όταν αυτό που βλέπουμε στο app συμβαίνει και στην πραγματικότητα.

Δεν έχω δει έναν που να μην έχει αλλάξει φύλο στο ινσταγκραμ μέσω app. Και δως του γέλιο, και δως του καλαμπούρι. Ξαφνικά όμως κοίτα να δεις που κάποιοι από αυτούς χλωμιάζουν, γίνονται ηθικολόγοι κ “ευαίσθητοι” όταν κάποιος τους πει πως όντως έχει διορθώσει το φύλο του. Και όχι με app

Πάντα εύστοχη με τα σχόλιά της και χωρίς να διστάζει να εκφράζει τη γνώμη της, η Ελεονώρα Μελέτη μας αρέσει πολύ!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Οι Έλληνες celebrities “αλλάζουν” φύλο στο Faceapp κι αυτό είναι το αποτέλεσμα

Το άρθρο Το όλο νόημα story της Ελεονώρας Μελέτη για το FaceApp εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα