Το ντοκιμαντέρ για τον Marilyn Manson έφερε στο “φως” όλα όσα ήταν κρυμμένα στο σκοτάδι

19:56 17/3/2022 - Πηγή: iPop

H Ashley Walters, η πρώην βοηθός του τραγουδιστή, υποστήριξε ότι δέχθηκε απειλές για νομικές ενέργειες προκειμένου να απαγορευτεί η εμφάνισή της στο ντοκιμαντέρ για τον Marilyn Manson, Phoenix Rising, της Evan Rachel Wood.

Η Walters πήγε το θέμα στο δικαστήριο εκ νέου, αφού το δικαστήριο του Λος Άντζελες ζήτησε από την δικηγορική ομάδα της να υποβάλει

μια τροποποιημένη καταγγελία έως τις 11 Μαρτίου σχετικά με το χρονοδιάγραμμα του ισχυρισμού.

«Στις 7 Ιανουαρίου 2022, οι Εναγόμενοι έστειλαν στην Ενάγουσα ένα email μέσω του δικηγόρου της, απειλώντας ότι θα προβούν σε αντίποινα εναντίον της εάν συμμετάσχει σε συνεντεύξεις ή αποκαλύψει εμπιστευτικές πληροφορίες σχετικά με τον Mr. Warner (Marilyn Manson)».

Παράλληλα, και η Eva Rachel Woord έλαβε μήνυση απ’ τον Manson στις 2 Μαρτίου -λίγο πριν την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ της- για «ένα κακόβουλο ψέμα που εκτροχίασε την επιτυχημένη μουσική, τηλεοπτική και κινηματογραφική καριέρα του Warner».

Η βοηθός του τραγουδιστή των Sweet Dreams αρχικά είχε πάει τον Manson στο δικαστήριο μεταξύ του 2010 και του 2011 για σεξουαλική επίθεση και σκόπιμη πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας.

Η θέση της παραγωγής του ντοκιμαντέρ για τον Marylin Manson

Σε μια συνέντευξη στο Newsweek, η Amy Berg, η σκηνοθέτιδα του ντοκιμαντέρ του HBO Phoenix Rising, συζήτησε την αγωγή του Marilyn Manson για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Evan Rachel Wood.

Η Amy Berg είπε πως «υπήρχαν πολλοί δικηγόροι που κοιτούσαν κάθε δευτερόλεπτο αυτής της ταινίας και κάθε καρέ».

Δεν είμαι σίγουρη για το τι άλλο θα μπορούσαμε να κάνουμε, γιατί η ταινία μας είναι απολύτως νόμιμη. Αυτό είναι το μόνο που έχω να πω για το θέμα

Η Berg έκανε γνωστό ότι γνώρισε την Wood μέσω κοινών φίλων επτά με δέκα χρόνια πριν από την κυκλοφορία του ντοκιμαντέρ και ότι η απόφασή τους να συνεργαστούν στην ταινία βασίστηκε σε συζητήσεις που είχαν μαζί.

Με ενδιέφερε πραγματικά το ταξίδι της και το τι ήθελε να κάνει, οπότε την παρακολουθήσαμε χαλαρά για μερικά χρόνια και μετά αποφασίσαμε να το κάνουμε επίσημο ντοκιμαντέρ γύρω στο καλοκαίρι του 2020

Η Wood καταγγέλλει στο ντοκιμαντέρ ότι ο Manson την κακοποιούσε φρικτά για χρόνια κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. Στο ντοκιμαντέρ, η ηθοποιός του Westworld αποκάλυψε πολλά για εκείνον συμπεριλαμβανομένου του ισχυρισμού της ότι ο Manson τη βίασε on κάμερα ενώ γύριζε το μουσικό του βίντεο “Heart-Shaped Glasses” το 2007.

Ο Manson έχει αρνηθεί κατηγορηματικά όλες τις κατηγορίες που του έχουν διατυπωθεί και έχει κάνει μια σειρά από μηνύσεις σε ανθρώπους που εμπλέκονται με το ντοκιμαντέρ.

Η Berg και το HBO δεν κατανομάστηκαν στις μηνύσεις καθώς «εξαπατήθηκαν για να γυρίσουν ένα ντοκιμαντέρ βασισμένο σε ψευδείς ισχυρισμούς και δόλια έγγραφα», αναφέρει ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το ντοκιμαντέρ για τον Marilyn Manson έφερε στο “φως” όλα όσα ήταν κρυμμένα στο σκοτάδι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα
Marilyn Manson, “φως”,Marilyn Manson, “fos”