Το νέο σποτ της PETA συγκρίνει τα ζώα με τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βιασμού (Video)

08:34 7/11/2016 - Πηγή: iPop

Η PETA, διεθνής οργάνωση που στηρίζει τα δικαιώματα των ζώων, είναι γνωστή για τα πολύ ιδιαίτερα σποτ της, τα οποία περνούν πολύ σημαντικά μηνύματα για τα ζώα μέσα από σκληρές αλλά παράλληλα συγκλονιστικές εικόνες.

Η οργάνωση αυτή τη φορά προκειμένου να περάσει το μήνυμα που θέλει αποφάσισε να συγκρίνει τα ζώα με γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βιασμού.

Συγκεκριμένα, η σύγκριση γίνεται ανάμεσα στις γυναίκες που έχουν υποστεί σεξουαλική επίθεση και τα ζώα που γεννήθηκαν σε βιομηχανίες κρέατος και γαλακτομικών.

Το σποτάκι ξεκινάει με τις γυναίκες να μιλούν για την εμπειρία τους και όλοι νομίζουν πως πρόκειται για διαφημιστικό υποστήριξης των γυναικών- θυμάτων βιασμού. Ωστόσο, λίγο αργότερα ανακαλύπτουμε πως οι γυναίκες αντιπροσωπεύουν απλά τα συναισθήματα των γουρουνιών και των αγελάδων που γεννιούνται μέσα στις βιομηχανίες.

Το μήνυμα με το οποίο κλείνει το βίντεο είναι το εξής:

Κάθε χρόνο, δισεκατομμύρια ζώα γεννιούνται μέσα στις βιομηχανίες κρέατος, αυγών και γαλακτοκομικών. Σχεδόν όλα τους είναι αποτέλεσμα βίαιης τεχνητής γονιμοποίησης. Σχεδόν όλα τους είναι αποτέλεσμα βιασμού. Μην παίρνετε μέρος σε αυτό, γίνετε χορτοφάγοι

No mother should have to go through any of this. pic.twitter.com/DjbWQcFTX3

PETA (@peta) November 2, 2016

Το βίντεο προκάλεσε την σφοδρή αντίδραση του κόσμου, ωστόσο, η PETA υποστηρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν μειώνει τη σοβαρότητα του βιασμού των γυναικών.

The post Το νέο σποτ της PETA συγκρίνει τα ζώα με τις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βιασμού (Video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα