«Το μυαλό μου έχει εκραγεί»: Οικογενειακό σκάνδαλο για τη Julia Roberts – Το πραγματικό της επίθετο δεν είναι αυτό που όλοι γνωρίζουμε

12:02 13/1/2023 - Πηγή: iPop

Η Julia Roberts ανακάλυψε ένα οικογενειακό μυστικό: Δεν είναι μία Roberts. Όσο σοκαρίστηκε εκείνη με τις νέες εξελίξεις, άλλο τόσο σοκαριστήκαμε κι εμείς. Είδες τι σου κάνει ένα τεστ DNA;

Η ηθοποιός του «Pretty Woman» συγκλονίστηκε όταν έμαθε σε ένα επεισόδιο του «Finding Your Roots (Βρίσκοντας Τις Ρίζες σου) της Ancestory πράγματα που δεν γνώριζε για την καταγωγή και το γενεαλογικό της δέντρο μέσω DNA.

Julia
Roberts πραγματικό επίθετο: Κι όμως, δεν είναι αυτό που νομίζεις!

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός ανακάλυψε πως το επώνυμό της είναι στην πραγματικότητα εντελώς διαφορετικό, γιατί η προ-προ-προγιαγιά της Rhoda Suttle Roberts είχε σχέση με έναν παντρεμένο άνδρα μετά τον θάνατο του συζύγου της, Willis Roberts.

«Ψάχνοντας τα αρχεία της κομητείας της Georgia, ανακαλύψαμε ότι κάποια στιγμή στη δεκαετία του 1850, η Rhoda παντρεύτηκε έναν άντρα που ονομαζόταν Willis Roberts», εξήγησε ο Δρ. Henry Louis Gates.

View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

«Οι Clooney με έσωσαν από την πλήρη μοναξιά και την απόγνωση»: Η Julia Roberts ανοίγει την καρδιά της και μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στα γυρίσματα του «Ticket to Paradise»

«Η Julia φέρει το επώνυμο του Willis, αλλά εκείνος πέθανε το 1864, πάνω από μια δεκαετία προτού η Rhoda γεννήσει τον προπάππου της Julia, John, οδηγώντας σε ένα αναπόφευκτο συμπέρασμα».

Μέσα από αρχεία DNA και γενεαλογικές εργασίες, ο Gates ανακάλυψε ότι ο Willis «δεν θα μπορούσε» να είναι ο προπάππους της ηθοποιού του «Notting Hill».

«Ήταν νεκρός», αποκάλυψε ο ιστορικός.

Η εμφανώς σοκαρισμένη Julia ρώτησε, «Μα δεν είμαι μία Roberts;»

View this post on Instagram

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts)

Τότε ο ειδικός αποκάλυψε πως εξέτασε το DNA της A-lister σε μια προσπάθεια να βρει ταίρι για τον βιολογικό προπάππου της.

«Βρήκαμε ένα σύμπλεγμα ταυτοτήτων που συνδέουν την Julia και τον ξάδελφό της με έναν άνδρα ονόματι: Henry McDonald Mitchell», σημείωσε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

«Η ιστορία εύκολα ξαναγράφεται από άντρες»: Η Julia Roberts εμφανίζεται στις Κάννες και μιλά για τον σεξισμό! Πόσο μας είχε λείψει;

«Δηλαδή είμαστε Mitchell;», ρώτησε η Julia Roberts με τον καθηγητή να της επιβεβαιώνει ότι το ονοματεπώνυμό της είναι «Julia Mitchell».

Σε μια ακόμη πιο σκανδαλώδη αποκάλυψη, ο παρουσιαστής του «Finding Your Roots» είπε ότι ο Henry ήταν παντρεμένος με μια γυναίκα που ονομαζόταν Sarah, με την οποία είχε έξι παιδιά, όταν έβγαινε με την προγιαγιά της Julia.

«Πραγματικά, το μυαλό μου έχει εκραγεί. Είναι συναρπαστικό. Και από την άλλη πλευρά, υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου που, όταν ηρεμήσω, μπορεί ακόμα να δεχτεί την ιδέα ότι η οικογένειά μου είναι η οικογένειά μου. Προτιμώ το όνομα Roberts. Αυτή ήταν μια πολύ απροσδόκητη τροπή».

Η αποκάλυψη έκπληξη έρχεται λίγους μήνες αφότου η Julia αποκάλυψε ένα άλλο γεγονός για την οικογένειά της: ο Martin Luther King και η σύζυγός του, Coretta Scott King, πλήρωσαν τον λογαριασμό του νοσοκομείου για τη γέννησή της, όταν οι γονείς της δεν μπορούσαν να το αντέξουν οικονομικά.

Η σταρ του «Erin Brockovich» εξήγησε στον Gayle King τον Οκτώβριο του 2022 ότι οι γονείς της έγιναν φίλοι με την οικογένεια King ενώ ζούσαν στην Ατλάντα και ήταν υπεύθυνοι για μια σχολή θεάτρου.

«Μια μέρα, η Coretta τηλεφώνησε στη μητέρα μου και ρώτησε αν τα παιδιά της θα μπορούσαν να γίνουν μαθητές του σχολείου γιατί δυσκολεύονταν να βρουν ένα μέρος που θα τα δεχόταν», αποκάλυψε η Julia , αναφερόμενη στον διαχωρισμό στη δεκαετία του 1960.

«Η μαμά μου απάντησε «Βεβαίως, ελάτε», κι έτσι απλά έγιναν όλοι φίλοι και μας βοήθησαν να ξεφύγουμε από αυτό που ζούσαμε».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Το μυαλό μου έχει εκραγεί»: Οικογενειακό σκάνδαλο για τη Julia Roberts – Το πραγματικό της επίθετο δεν είναι αυτό που όλοι γνωρίζουμε εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Οικογενειακό, Julia Roberts –,oikogeneiako, Julia Roberts –