Το Καλοκαίρι της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο

16:37 15/7/2020 - Πηγή: iPop

Μόλις λίγες μέρες έχουν περάσει από τότε που η “βασίλισσα” της ελληνικής τηλεόρασης αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό μετά από σχεδόν 30 χρόνια καριέρας, όμως, η ίδια φαίνεται πως έχει ήδη χαλαρώσει! Το καλοκαίρι της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο έχει ξεκινήσει και οι αναρτήσεις της μας ταξιδεύουν στο αγαπημένο της νησί!

Μόλις τελείωσε η εκπομπή, η παρουσιάστρια ετοίμασε την βαλίτσα της κι έφυγε για να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Άνδρο

με την οικογένειά της.

View this post on Instagram

Στου σπιτιου μου την αυλη … #eleni

A post shared by @ elenimenegaki on Jul 8, 2020 at 3:54am PDT

Το Instagram της έχει ήδη γεμίσει με τα πρώτα στιγμιότυπα του καλοκαιριού της, το οποίο είναι και το πρώτο που τη βρίσκει χωρίς πλάνο κι ετοιμασίες για τον Σεπτέμβρη, κάτι το οποίο, όπως έχει δηλώσει η ίδια, ήταν κάτι που επιθυμούσε καιρό: Να μην έχει πρόγραμμα!

Διάβασε εδώ τον οδηγό του iPop.gr για την Άνδρο

Το καλοκαίρι της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο

Εμείς συλλέξαμε τις καλύτερες στιγμές απ’ τις μέχρι τώρα διακοπές της Ελένης Μενεγάκη και οφείλουμε να παραδεχθούμε πως το καλοκαίρι της πάει πολύ!

Πρόσφατα, ανέβασε μια φωτογραφία της μ’ ένα ψάθινο καπέλο για να πει καλημέρα στους followers της:

View this post on Instagram

Καλημερα ❤️#eleni

A post shared by @ elenimenegaki on Jul 14, 2020 at 12:18am PDT

Πριν από μερικές μέρες, πόσταρε μια ακόμα φωτογραφία της απ’ τον επίγειο παράδεισό της, φορώντας το καπέλο της μικρής Μαρίνας!

View this post on Instagram

Σε ποιο μερος της χωρας μας εχετε τις πιο ωραιες καλοκαιρινες , παιδικες αναμνησεις ??? ( το ροζ καπελο και τσαντα ειναι της Μαρινας ) #eleni #summervibes #onarexperience #androsisland #greece

A post shared by @ elenimenegaki on Jul 12, 2020 at 10:10pm PDT

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε μια φωτογραφία απ’ το θερινό σινεμά όπου πήγε η Ελένη Μενεγάκη στην Άνδρο:

View this post on Instagram

Από μικρό παιδί περίμενα το καλοκαίρι για να παω θερινό σινεμά! Όταν ερχόμαστε στην χώρα της Άνδρου ότι έργο και αν παίζει εμείς θα το δούμε στο αγαπημένο cine ΑΛΕΞ ! #eleni

A post shared by @ elenimenegaki on Jul 8, 2020 at 11:31am PDT

Φυσικά, ο λογαριασμός του Onar, του ξενοδοχείου που έχει ο Ματεο Παντζόπουλος, ανεβάζει συνέχεια στιγμιότυπα απ’ το υπέροχο νησί!

View this post on Instagram

Close your eyes. And Listen❕

Keywords
Τυχαία Θέματα