Το ήξερες; Αυτοί είναι οι άνθρωποι πίσω από τα υπέροχα τραγούδια που ακούμε στις Άγριες Μέλισσες

16:31 16/10/2020 - Πηγή: iPop

Αν βλέπεις φανατικά τη σειρά του ΑΝΤ1 όπως κι εμείς, σίγουρα θα έχεις ερωτευτεί τα τραγούδια στις Άγριες Μέλισσες. Πολλές φορές μπορεί να προσπάθησες να συγκρατήσεις κάποιο στίχο για να τα ψάξεις, αλλά τελικά όλο το ξεχνάς…

Ευτυχώς, όμως, για σένα μάθαμε τα πάντα για τα τραγούδια στις Άγριες Μέλισσες που έχεις ερωτευτεί!

Υπεύθυνοι για τα τραγούδια είναι ο ξεχωριστός συνθέτης Alex Sid (Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος) και η ταλαντούχα στιχουργός Ουρανία Πατέλλη. Οι δυο τους φαίνεται ότι

διαθέτουν τον ιδιαίτερο τρόπο να συγκινούν με τα τραγούδια τους, που γίνονται αμέσως viral. 

Ίσως για πρώτη φορά στην τηλεόραση, τα τραγούδια μιας σειράς γράφονται για συγκεκριμένες σκηνές, σχολιάζοντας την δράση, και συμβάλλοντας στη δραματουργία εντείνοντας τα συναισθήματα των φορτισμένων σκηνών, μιας σειράς που μοιάζει με σύγχρονη τραγωδία, με έρωτες, πάθη, απώλειες και έριδες έως και την κάθαρση. 

Εκτός του Alex Sid που ερμηνεύει με την χαρακτηριστική βαθιά, εσωτερική φωνή του και το πρόσφατο τραγούδι Πέτρα, μέχρι στιγμής τρία τραγούδια της σειράς ερμηνεύει η Αναστασία Μουτσάτσου, δίνοντας εξαιρετικές ερμηνείες, όπως στο σπαρακτικό Μοιρολόι αλλά και στα τραγούδια Μάρτης και Για δυο ζωές ακόμα. Η συνεργασία τους θα συνεχιστεί σε επόμενα τραγούδια αλλά και ζωντανές εμφανίσεις σύντομα. 

Έκπληξη με την γεμάτη εσωτερικότητα ερμηνεία της στο τραγούδι Χώμα βρεγμένο προκαλεί η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη που υποδύεται τη Δρόσω, σε μια από τις πολύ δυνατές στιγμές της σειράς φαινόμενο που συνεχίζεται παραμένοντας πρώτη σε τηλεθέαση. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το ήξερες; Αυτοί είναι οι άνθρωποι πίσω από τα υπέροχα τραγούδια που ακούμε στις Άγριες Μέλισσες εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα