Το φαβορί που προσγειώθηκε απότομα απ’ τα 30 μέτρα και πέταξε μακριά απ’ το GNTM 3

11:09 1/12/2020 - Πηγή: iPop

Μια νέα μέρα ξημέρωσε στο σπίτι του GNTM 3 με συγκίνηση και όμορφες στιγμές σε μια δοκιμασία επιβράβευσης. Τα πράγματα δεν ήταν τόσο ρόδινα, όμως, και στη δοκιμασία αποχώρησης, αφού οι σούπερ ήρωες του διαγωνισμού δυσκολεύτηκαν αρκετά. Αποχώρησε η Λία, η Μαριαγάπη ή ο Δημοσθένης από το GNTM 3;

Για τη φωτογράφιση επιβράβευσης η παραγωγή του GNTM έφερε στα μοντέλα τους συγγενείς τους, που είχαν καιρό να δουν, προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί από τη γνωστή φωτογράφο Ρούλα Μονιάκι. Φυσικά και τα μοντέλα δεν γνώριζαν τίποτα

και περίμεναν σ’ έναν χώρο τη σειρά τους για να φωτογραφηθούν.

Τελευταίος που συνάντησε τον πατέρα του ήταν ο Έντουαρτ, ο οποίος όση ώρα ήταν στο δωμάτιο αναμονής μάς χάρισε στιγμές γέλιου.

Οι εννέα διαγωνιζόμενοι του GNTM 3 συγκινήθηκαν, έκλαψαν και λύγισαν, βλέποντας τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μετά το πρώτο σοκ της συνάντησης, οι διαγωνιζόμενοι ξαναέγιναν παιδιά, αναπαριστώντας με τους δικούς του φωτογραφίες από τις παιδικές τους ηλικίες. Μία λήψη, ωστόσο, καταφέρνει να κλέψει τις καρδιές όλων των παικτών, οι οποίοι ύστερα από ψηφοφορία την ανακηρύσσουν την καλύτερη της δοκιμασίας.

Μεγάλος νικητής ήταν, λοιπόν, ο Ανδρέας, ο οποίος ψίστηκε από τους συμπαίκτες του και κέρδισε το έπαθλο, που ήταν ένα ζευγάρι παπούτσια. Μαζί του πήρε την Λία για να πάνε στο κατάστημα και να επιλέξουν υποδήματα.

Η δοκιμασία αποχώρησης

Στο Πάρκο Λιπασμάτων στη Δραπετσώνα βρέθηκαν τα εννέα μοντέλα για μία ακόμα δύσκολη δοκιμασία του GNTM. Μια ιδιαίτερη δοκιμασία τους περίμενε εκεί, αφού έπρεπε από ένα ύψος 30 μέτρων να φωτογραφηθούν για καμπάνια παπουτσιών. Οι παίκτες φόρεσαν τα “φτερά” τους έγινα για λίγο υπερήρωες, έτοιμοι να φτιάξουν όχι μια απλή λήψη, αλλά ένα gif, δηλαδή πολλά καρέ σε κίνηση.

Δεν υπήρχαν advantage και disadvantage, αφού στην προηγούμενη δοκιμασία δεν υπήρχε νικητής. Έτσι, για τη σειρά που θα φωτογραφίζονταν τα μοντέλα έγινε με κλήρωση.

Ποιος πήρε την καλύτερη φωτογραφία και ποιος αποχώρησε;

Αν και δύο ήταν τα «κλικ» που «έκλεψαν» την καρδιά των κριτών, του Έντουαρντ και της Ξένιας, ένας μόνο παίκτης κατάφερε να πάρει την καλύτερη φωτογραφία. «Τη δουλειά την παίρνει η Ξένια γιατί πούλησε καλύτερα το παπούτσι. Για εμάς είστε και οι δύο νικητές σήμερα. Συγχαρητήρια Ξένια, έχει ο καιρός γυρίσματα», είπε η Βίκυ Καγιά.

Τι δήλωσε η ίδια;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Λία, Μαριαγάπη και Δημοσθένης ήταν οι τρεις παίκτες με τις χειρότερες λήψεις με τους κριτές να είναι ιδιαίτερα απογοητευμένοι. Η Λία “σώθηκε” πρώτη και η αποχώρηση κρίθηκε 50-50 ανάμεσα στην Μαριαγάπη και τον «γύπα» του GNTM, με τον Δημοσθένη τελικά να φεύγει απ’ τον διαγωνισμό.

Αποχώρησε ο Δημοσθένης από το GNTM 3 με άλλους να χαίρονται κι άλλους όχι. Ήταν ένας παίκτης που πολλοί δεν περίμεναν πως θα έφτανε μέχρι εκεί που έφτασε στον διαγωνισμό, όμως η πορεία του ήταν αξιόλογη.

Ο πολυσυζητημένος παίκτης δήλωσε ότι θα του λείψει πολύ το GNTM, με τους συμπαίκτες του να τον παρηγορούν και να λένε τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν. Η μόνη που χάρηκε ήταν η Ξένια, που μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι ήθελε να τον διώξει. Τι είπε ο ίδιος on camera για την αποχώρησή του;

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Η πρώτη ανάρτηση του Δημοσθένη μετά την αποχώρησή του με λεζάντα «G Y P A S is back»:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gypas (@dimosthenis_gypas)

Δες το trailer της Τρίτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το φαβορί που προσγειώθηκε απότομα απ’ τα 30 μέτρα και πέταξε μακριά απ’ το GNTM 3 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα