Το είπε και το έκανε! Τώρα το Instagram μοιάζει περισσότερο με το TikTok

19:11 1/4/2021 - Πηγή: iPop

Από τότε που εμφανίστηκε το TikTok, το Instagram τρέμει τον ανταγωνισμό καθώς μέσα στην καραντίνα οι χρήστες έδειξαν ξεκάθαρα την τάση τους προς το νέο social media. Έτσι, λοιπόν, η Facebook μας σύστησε το Reels στο οποίο τώρα κάνει αλλαγές για να μοιάζει ακόμα περισσότερο με το TikTok. Πώς χρησιμοποιείς, λοιπόν, το Remix στο Reels;

Η επιλογή

Remix για Reels μοιάζει πολύ με το «Duets» του TikTok, η οποία έχει αποδειχθεί εξαιρετικά δημοφιλής στην εφαρμογή.

Η ανακοίνωση του Instagram για το Remix στο Reels

Όπως εξηγεί χαρακτηριστικά το Instagram:

Το Remix είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή για όλα τα νέα Reels που δημοσιεύεις από δημόσιο λογαριασμό. Για να ενεργοποιήσεις το Remix στα παλαιότερα Reels σου, πάτησε το μενού με τις τρεις κουκκίδες και επίλεξε “Ενεργοποίηση Remixing “. Για να κάνεις remix του Reel κάποιου άλλου, ζήτησέ του να κάνει το ίδιο . Μπορείς να απενεργοποιήσεις το Remix ανά πάσα στιγμή μέσω των Ρυθμίσεων, για όλα τα Reels ή απ’ το μενού με τις τρεις κουκκίδες για κάθε μεμονωμένο Reel

View this post on Instagram

A post shared by Instagram’s @Creators (@creators)

Έτσι, οι χρήστες θα έχουν τον έλεγχο εάν επιτρέπουν remixes των κλιπ τους ή όχι, αλλά τώρα θα είναι ενεργοποιημένο για όλα τα δημοσιευμένα Reels από προεπιλογή. Στόχος είναι να αυξηθούν οι αλληλεπιδράσεις ανάμεσα στους χρήστες.

Πώς λειτουργούν τα Reels;

Είναι πολύ απλό! Ο χρήστης βλέπει την επιλογή για το Reels αφού πατήσει το εικονίδιο της κάμερας μέσα στην εφαρμογή Instagram. Επιλέγοντας τη λειτουργία μπορεί να κάνει την εγγραφή του, ενώ μπορεί να καταγράψει και πολλά κλιπς ταυτόχρονα.

Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή, ο χρήστης μπορεί στη συνέχεια να προσθέσει ήχο, μουσική, εφέ επαυξημένης πραγματικότητα, ενώ υπάρχει και επιλογή για την ταχύτητα αναπαραγωγής του video ή του ήχου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το είπε και το έκανε! Τώρα το Instagram μοιάζει περισσότερο με το TikTok εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα