Το χάος που άφησε πίσω του ο Trump μέσα από μία συγκλονιστική εικόνα και οι πρώτες κινήσεις του Biden στο Οβάλ γραφείο

11:41 22/1/2021 - Πηγή: iPop

Πώς περνάει τις πρώτες του μέρες ο Joe Biden στον Λευκό Οίκο; Τι έχει κατά νου και πώς διαχειρίζεται το χάος που άφησε πίσω του ο Donald Trump;

Ο Joe Biden και η Kamala Harris ορκίστηκαν και μια νέα σελίδα άνοιξε για την Αμερική. Ωστόσο, ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ έχει να μαζέψει όλα τα σπασμένα κομμάτια του προηγούμενου και να διαχειριστεί σημαντικά ζητήματα για τη χώρα.

Ο 46ος Πρόεδρος της Αμερικής μπήκε στον Λευκό Οίκο

και δεν άφησε λεπτό να πάει χαμένο, ξεκινώντας δουλειά από νωρίς και αναλαμβάνοντας να υπογράψει μια σειρά προεδρικών διαταγμάτων ανατρέποντας άμεσα την πολιτική που ακολουθούσε μέχρι σήμερα ο προκάτοχός του. Ο Joe Biden έχει ως προτεραιότητα την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού στις ΗΠΑ, ενώ μεταξύ άλλων πρόκειται να υπογράψει διατάγματα για το περιβάλλον, την μετανάστευση, τη φυλετική ανισότητα και την πολιτογράφηση μεταναστών.

Yesterday, I took the first of many steps toward building our nation back better.#JoeBiden #Biden pic.twitter.com/caEErSSEwl

— Joebiden (@JoeBiden__46) January 21, 2021

Ο Biden είναι εξοικειωμένος με τον Λευκό Οίκο και το Οβάλ γραφείο, αφού ήταν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ την οκταετία 2009-2017. Αυτή τη φορά, όμως, έχει βάλει πιο πολύ από ποτέ και το προσωπικό του στοιχείο, ενώ αν παρατηρήσουμε, το τραπέζι πίσω από το γραφείο του έχει γεμίσει με φωτογραφίες του ίδιου και της οικογένειάς του.

Biden in the Oval signing executive actions pic.twitter.com/125JOp1ZaV

— Zeke Miller (@ZekeJMiller) January 20, 2021

4 χρόνια μετά το block απ’ τον Trump, η Chrissy Teigen γίνεται η μοναδική celebrity που ακολουθεί ο Joe Biden

Το χάος που καλείται να αναλάβει ο Joe Biden, αυτό που άφησε πίσω του ο Donald Trump, δε θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα από το εξώφυλλο του περιοδικού TIME που απεικονίζει τον νέο Πρόεδρο να κοιτάει έξω απ’ το παράθυρο, ενώ βρίσκεται μέσα στο Οβάλ γραφείο που μοιάζει να είναι χαοτικό, ακατάστατο, με γκράφιτι και στοίβες από έγγραφα.

«Ο προκάτοχός του, μετά από δύο μήνες προσπάθειας να παραμείνει στην εξουσία ανατρέποντας τη βούληση του λαού, είπε στον αμερικανικό λαό να «έχει μια καλή ζωή» πριν παραλείψει την ορκωμοσία. Ο Joe Biden μπορεί να μην καταφέρει ποτέ να ενοποιήσει την Αμερική. Αυτό μπορεί να μην είναι καν δυνατό σε ένα έθνος τόσο επηρεασμένο από παραπληροφόρηση και ψευδαίσθηση. Αλλά αν μπορεί να κάνει τους Αμερικανούς που διαφωνούν για οτιδήποτε άλλο να συμφωνήσουν για τη δημοκρατική διαδικασία, εάν μπορεί να βοηθήσει στην αποκατάσταση της πολιτικής συζήτησης στο βασίλειο της αλήθειας, εάν μπορεί να προσφέρει αρκετές λύσεις για να αποκαταστήσει κάποια μικρή πίστη στην κυβέρνηση, αυτό θα ήταν μια αρχή. Η Αμερική δεν θα είναι ακόμη ενωμένη, αλλά θα μπορούσε να είναι επαρκώς ενωμένη» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα.

Δες κι εσύ πώς μοιάζουν οι πρώτες μέρες του Biden στον Λευκό Οίκο:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIME (@time)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το χάος που άφησε πίσω του ο Trump μέσα από μία συγκλονιστική εικόνα και οι πρώτες κινήσεις του Biden στο Οβάλ γραφείο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Trump, Biden, Οβάλ,Trump, Biden, oval