Το app που απειλεί να εκθρονίσει το Facebook και το Snapchat

09:32 8/9/2017 - Πηγή: iPop
Eίναι πολύ σπάνιο να εμφανίζεται μια εφαρμογή που να μπορεί ν’ αποτελέσει απειλή για το το Facebook και το Snapchat. Όμως, το Houseparty, ένα video chat app που χρησιμοποιείται κυρίως από εφήβους, απειλεί να εκθρονίσει τις δύο κορυφαίες εφαρμογές.

Ένα χρόνο από την έναρξή του, το Houseparty έχει φτάσει τους 20 εκατομμύρια χρήστες, οι οποίοι συμμετείχαν σε περισσότερες από μισό δισεκατομμύριο video

κλήσεις.

Οι χρήστες της εφαρμογής, το 60% των οποίων είναι κάτω των 24 ετών, περνούν κατά μέσο όρο 51 λεπτά την ημέρα συνομιλώντας στην εφαρμογή. Για να καταλάβεις τη σημασία αυτού, ο μέσος χρήστης του Snapchat ξοδεύει 30 λεπτά την ημέρα στην εφαρμογή. Το Facebook λέει ότι οι χρήστες του περνούν κατά μέσο όρο 50 λεπτά την ημέρα, αλλά αυτό συμβαίνει σε συνδυασμό με το Instagram, το Facebook και το Messenger.

Μάλιστα, υπάρχουν κάποιες μάλλον εντυπωσιακές ομοιότητες μεταξύ του Houseparty και του Snapchat. Και τα δύο έχουν μια πολύ αφοσιωμένη βάση χρηστών. Και οι δύο εφαρμογές αποφεύγουν να γίνουν ένα μεγάλο social media, λέγοντας ότι η υπηρεσία τους σημαίνει περισσότερο «στενοί φίλοι», όχι ολόκληρος ο κόσμος, ενώ και οι δύο εταιρείες αποδίδουν αυτή την επιτυχία στην ικανότητά τους να συνδέουν τους χρήστες με τους «πραγματικούς» φίλους τους, ώστε να μπορούν να είναι οι «αυθεντικοί» εαυτοί τους.

Το Houseparty είναι γεμάτο emoji κι αστεία για εφήβους, ενώ υπάρχει και μια επιλογή που λέγεται «φάντασμα» και σου επιτρέπει να συνδεθείς χωρίς να το μάθουν οι φίλοι σου και να επιλέξεις εσύ με ποιον θα μιλήσεις!

Το άρθρο Το app που απειλεί να εκθρονίσει το Facebook και το Snapchat εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα