Το ανατριχιαστικό τρέιλερ του Φως στο Τούνελ (Video)

11:12 13/4/2022 - Πηγή: iPop

Η εκπομπή της Παρασκευής αναμένεται για μια ακόμα φορά καθηλωτική για την υπόθεση της Πάτρας. Στο τρέιλερ του Φως στο Τούνελ καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει συνομιλία τόσο με την Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο και με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Παιδοκτονίες στην Ελλάδα: 5 φορές που οι μητέρες έσβησαν το χαμόγελο των παιδιών τους και συγκλόνισαν την κοινή γνώμη

Όπως ακούμε στον διάλογο της Αγγελικής Νικολούλη με την Ρούλα Πισπιρίγκου, η συνομιλία τους αφορά στην

ώρα θανάτου του μωρού. «Πότε πιστεύεις ότι πέθανε το μωρό;» ακούμε να ρωτάει η δημοσιογράφος με την προφυλακισμένη μητέρα να παντά: «8 με 9 το πρωί».

«Όταν το πήγατε εκεί, λογικά σας είπαν οι γιατροί. Δεν μπορεί να μην σας είπαν», ρωτάει στη συνέχεια η Αγγελική Νικολούλη. «Όχι, η ιατροδικαστής το είπε», συμπληρώνει η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Τι σας είπε η ιατροδικαστής;», ρωτάει η Αγγελική Νικολούλη με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να λέει ότι: «Είναι μεταξύ εμένα και της ιατροδικαστού».

Πάτρα: Έρευνα για το εάν χορηγήθηκαν τοξικές ουσίες στη Μαλένα- Νέα εισαγγελική παρέμβαση

«Και τι είπε; Ότι μεταξύ 8 και 9 βλέπει;», επιμένει η δημοσιογράφος για να πάρει την καταφατική απάντηση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στη συνέχεια, ακούμε ένα άλλο ηχητικό με πλάνα από φυλακές και ακούγεται η Αγγελική Νικολούλη να ρωτάει την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχεις την υποστήριξη δηλαδή από τον άντρα σου, έτσι”;». «Αμέ…», απαντά η 33χρονη κατηγορούμενη. «Εγώ θεωρώ ότι τα πάντα ανιχνεύονται…».

Το τρέιλερ του Φως στο Τούνελ:

Υπόθεση Πάτρας: Στα χέρια των Αρχών το τάμπλετ – Όλα όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στο «Φως στο Τούνελ»

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το ανατριχιαστικό τρέιλερ του Φως στο Τούνελ (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα