Το TikTok έχει πάλι την λύση: Το No1 hack για να καθαρίσεις τον φούρνο μικροκυμάτων σου σε 10 λεπτά

18:01 7/3/2022 - Πηγή: iPop

Μια TikToker μοιράστηκε την έξυπνη μέθοδο καθαρισμού του εσωτερικού του φούρνου μικροκυμάτων η οποία διαρκεί μόνο 10 λεπτά. Ο φούρνος μικροκυμάτων είναι μια καλή επένδυση για εξοικονόμηση χρόνου, αλλά μπορεί γρήγορα να γίνει μια βρώμικη και ανθυγιεινή εστία μικροβίων. Ευτυχώς, το TikTok σου δείχνει πώς να τον καθαρίσεις.

Το πιο απλό tip για να έχεις περισσότερο χώρο στον φούρνο μικροκυμάτων!

Πώς να καθαρίσεις τον φούρνο μικροκυμάτων: Το κόλπο που σου μαθαίνει το TikTok

Το εργαλείο καθαρισμού του φούρνου μικροκυμάτων της Carolina McCauley είναι να τοποθετήσει ένα μπολ

με λευκό ξύδι και σαπούνι πιάτων στον φούρνο μικροκυμάτων για λίγα λεπτά, πριν τον σκουπίσει με ένα απλό πανάκι καθαρισμού. Πρώτα, η TikToker ρίχνει λίγο λευκό ξύδι και μερικές σταγόνες σαπουνιού πιάτων σε ένα γυάλινο μπολ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φούρνο μικροκυμάτων. Στη συνέχεια, θέτει σε λειτουργία τον φούρνο για 3 λεπτά.

Έπειτα, περιμένει άλλα 2 λεπτά πριν ανοίξει το φούρνο μικροκυμάτων, αφήνοντας τον ατμό να κάνει τη δουλειά του. Η λάτρης της καθαριότητας και μητέρα δύο παιδιών στη συνέχεια σκουπίζει τον φούρνο μικροκυμάτων με ένα πανί από μικροΐνες, που μπορείς να βρεις παντού. «Ο ατμός θα κάνει κάθε βρωμιά να ξεκολλήσει», λέει.

@carolina.mccauley Life Hack to clean your microwave #cleaninghacks #homecleaninghack #homehacks #homehackswithcarolina ♬ original sound – boppagaming

Πράγματι, μια δοκιμή θα σε πείσει καθώς τα αποτελέσματα είναι φανταστικά. Εναλλακτικά, εάν δεν αντέχεις την οσμή του ξυδιού, μπορείς να χρησιμοποιήσεις λευκό κρασί.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το TikTok έχει πάλι την λύση: Το No1 hack για να καθαρίσεις τον φούρνο μικροκυμάτων σου σε 10 λεπτά εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
TikTok,No1