Το Netflix και η Sony σταματούν τις παραγωγές με πρωταγωνιστή τoν Will Smith μετά το επεισόδιο στην βραδιά των Όσκαρ

11:45 3/4/2022 - Πηγή: iPop

Στον πάγο φαίνεται να μπαίνουν και οι δύο παραγωγές στις οποίες συμμετείχε ο Will Smith, σύμφωνα με πληροφορίες από τους κολοσσούς του streaming Netflix και Sony οι οποίοι επρόκειτο να προβάλουν τις ταινίες με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό. Η απόφαση ήρθε λίγες μέρες αφού ο Will Smith

χαστούκισε τον ηθοποιό Chris Rock στην τελετή απονομής των βραβείων Oscar.

Η μακροσκελής ανάρτηση του Will Smith και η συγγνώμη στον Chris Rock

Netflix και Sony σταματούν τις παραγωγές με πρωταγωνιστή τον Will Smith

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, το Netflix βρισκόταν ήδη στη διαδικασία εύρεσης νέου σκηνοθέτη για το «Fast and Loose», αφού ο David Leitch αποσύρθηκε από το έργο ενόψει των βραβείων Όσκαρ, ενώ έπειτα από το επεισόδιο που προκάλεσε σάλο η παραγωγή θα μείνει στον πάγο για περισσότερο διάστημα απ’ όσο περίμεναν. Ο Smith επρόκειτο να υποδυθεί τον εγκέφαλο ενός εγκλήματος ενώ αντιμετώπιζε πρόβλημα μνήμης.

Η Sony φρενάρει επίσης το “Bad Boys 4”, το οποίο ετοιμαζόταν να προβληθεί στην μεγάλη οθόνη ενόψει της απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Σάββατο ο2/04 ο Will Smith ανακοίνωσε πως παραιτείται από την Ακαδημία των Όσκαρ έπειτα από το επεισόδιο που προκάλεσε:

«Ο κατάλογος των ανθρώπων που πλήγωσα είναι μακρύς και μέσα σε αυτούς είναι ο Chris, η οικογένειά του, πολλοί από τους αγαπημένους μου φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, όλους όσοι ήταν στο κοινό ή παρακολουθούσαν από την τηλεόραση τους στο σπίτι», είπε 53χρονος ηθοποιός, φανερά μετανιωμένος

«Παραιτούμαι από μέλος της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών και θα αποδεχτώ όποιες συνέπειες κρίνει σκόπιμες το Διοικητικό Συμβούλιο», είπε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το Netflix και η Sony σταματούν τις παραγωγές με πρωταγωνιστή τoν Will Smith μετά το επεισόδιο στην βραδιά των Όσκαρ εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Netflix, Sony, Will Smith, Όσκαρ,Netflix, Sony, Will Smith, oskar