Τίτος Πατρίκιος

21:08 7/4/2014 - Πηγή: iPop

Σ” ένα από τα πιο υπέροχα παλιά σπίτια στη Νεάπολη των Εξαρχείων. Ψηλά ταβάνια, γύψινες περίτεχνες λεπτομέρειες, πατώματα έργα τέχνης, κιγκλιδώματα αριστουργηματικά. Εκεί, μαζευτήκαμε να γιορτάσουμε γενέθλια!

Πολλοί, διαφορετικοί και άγνωστοι μεταξύ μας! Με «συνδετική ύλη» το «Ψάρι». Βρεθήκαμε παρέα ο Οικονομίδης, ο Μουρίκης, η Βίκυ… τα κορίτσια της Feel Good και φυσικά η Σόνια. Η εκρηκτική Πόντια που με τη φωνή της μαγεύει τα πλήθη διεθνώς, με τραβά από το χέρι και μου λέει «έλα να σου γνωρίσω» κάποιον. Ο… κάποιος κάτι μου λέει φυσιογνωμικά, αλλά δεν μπορώ να κάνω την αναγνώριση ταυτότητας

(καμένο μυαλό) ώσπου η Θεοδωρίδου, προχωρά σε συστάσεις. «Γνωρίζεσαι με τον κ Πατρίκιο;» Σαν να παρακολουθώ, Matrix αρχίζει το όνομα να έρχεται και να κουμπώνει με το πρόσωπο, βιβλία ξεφυλλίζονται αυτόματα μπροστά στα μάτια μου και ο αμφιβληστροειδής μου προσπαθεί να νετάρει στις αόρατες ποιητικές συλλογές και στο συγγραφικό έργο που ξεδιπλώνεται σαν σε ταινία φαντασίας μπροστά στα μάτια μου, που εκείνη την ώρα -κόβω το κεφάλι μου γι” αυτό- θα είχαν το σπινθηροβόλο βλέμμα της αγελάδας! Προσπαθώ να θυμηθώ ένα κείμενο του Πατρίκιου. Ένα στίχο. Κάτι να πω, να δείξω ότι ξέρω! Μάταια… Η χειραψία αυτή παίζει να ήταν από τις μεγαλύτερες σε διάρκεια ever!

(κάνω μεγάλη χαρά που η φωτογραφική μηχανή έπιασε το δευτερόλεπτο!)

Η αμηχανία μου ξεπεράστηκε, η χαρά υπήρξε κάτι παραπάνω από μεγάλη, για μένα και η μέρα σήμερα ήταν αφιερωμένη -μαντέψτε που- στο έργο του Τίτου Πατρίκιου.

Θα επανέλθω με περισσότερα asap. Εντ δατς ε πρόμις.

Υ.Γ Πήγα να βγάλω και μια selfie με τους αγαπημένους από το «Μικρό Ψάρι». Καταλάβατε. Πίσω από τη Βίκυ Παπαδοπούλου (με τη λάμψη της κόντεψε να κάψει τη φωτογραφία) εκείνο το προφίλ στο δεύτερο σκαλί, είναι του Βαγγέλη Μουρίκη! Η θολή κοπέλα, ειναι η Ειρήνη Σουγανίδου από τη Feel Good και το χέρι που φαίνεται στη μέση της εικόνας ανήκει στη επίσης feelgood Εύα! Πίσω δεξιά, ο ταλαντούχος Αντώνης με τα μαγικά εφέ του και κάτω αριστερά ο Γιάννης που με το ταλέντο του στα πινέλα μας έκανε να είμαστε όλοι δέκα χρόνια νεώτεροι. Α! Το μάτι με τη μύτη κάτω κάτω κέντρο… εγώ! Δεν το “χω στις selfies λέμε!

The post Τίτος Πατρίκιος appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα