Τηλεφώνημα για βόμβα στο ΣτΕ- Διακόπηκε η συνεδρίαση για τις τηλεοπτικές άδειες

10:24 14/10/2016 - Πηγή: iPop

Άγνωστος τηλεφώνησε σε εφημερίδες το πρωί της Παρασκευής λέγοντας πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στο Συμβούλιο της Επικρατείας με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η συνεδρίαση της Ολομέλειας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Εφόσον ολοκληρωθεί ο απαραίτητος έλεγχος, η συνεδρίαση αναμένεται να συνεχιστεί κανονικά.

Συγκεκριμένα, άγνωστος τηλεφώνησε στις 10:07 στο «Βήμα» και στις 10:09 στην «Εφημερίδα των Συντακτών», ο οποίος προειδοποίησε ότι η βόμβα θα εκραγεί εντός 45 λεπτών.

Τονίζεται ότι οι 30 δικαστές στη διάσκεψη θα αποφασίσουν σχετικά με το νομικό σκέλος των αιτήσεων ακυρώσεων που έχουν

υποβάλει τα κανάλια και τελικά τη συνταγματικότητα του νόμου Παππά.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο εισηγητής της υπόθεσης, Γιώργος Παπαγεωργίου, κατά τη διάσκεψη της Τετάρτης φέρεται να πρότεινε την απόρριψη των αιτήσεων των καναλιών ως απαράδεκτες κατά το πρώτο στάδιο.

Τα δύο σενάρια για την έκβαση της διάσκεψης της Ολομέλειας του ΣτΕ:Εάν οι δικαστές υπερψηφίσουν την εισήγηση, τότε η υπόθεση θα κλείσει προς το παρόν και θα ανοίξει ξανά στη συνεδρίαση του Ιανουαρίου, όποτε και θα συζητηθούν οι νέες προσφυγές των καναλιών.Εάν οι δικαστές όμως υποστηρίξουν ότι οι αιτήσεις των καναλιών είναι παραδεκτές, τότε θα κληθούν να αποφασίσουν για την συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παππά. Σ’ αυτή την περίπτωση θα χρειαστούν κι άλλες διασκέψεις.

The post Τηλεφώνημα για βόμβα στο ΣτΕ- Διακόπηκε η συνεδρίαση για τις τηλεοπτικές άδειες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα