Τι συμβαίνει όταν ο υγιεινός τρόπος ζωής καταντάει εμμονή

14:32 11/11/2014 - Πηγή: iPop

Στη ζωή πρέπει πάντα να υπάρχει ένα μέτρο. Όταν ξεπερνάς την λεπτή γραμμή της υπερβολής οι συνέπειες είναι πολλές και φυσικά έχουν αντίκτυπο όχι μόνο στο σώμα σου αλλά και στην ψυχισμό σου. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο με τα «κακά» πράγματα. Ακόμα και ο υγιεινός τρόπος ζωής αν καταντήσει εμμονή τα προβλήματα δεν αργούν να έρθουν. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, όλα όσα κάνουν οι άνθρωποι που τους γίνεται εμμονή ο υγιεινός τρόπος ζωής και σου τα παρουσιάζουμε.

Χαρακτηριστικά όσων ο υγιεινός τρόπος ζωής τους έχει γίνει εμμονή!Βάζουν αυστηρό πρόγραμμα για το τι θα φάνε τις επόμενες μέρες.Η σκέψη τους κινείται
συνεχώς γύρω από το φαγητό καθώς έρευνες τονίζουν ότι ακόμα και όνειρά τους σχετίζονται με το φαγητό.Κλείνονται στον εαυτό τους και αποκόβονται από τις παρέες τους όταν ο τρόπος ζωής των φίλων δεν τους ταιριάζει.Νιώθουν πρησμένοι και θέλουν να κάνουν εμετό ακόμα και αν φάνε μία μπουκιά γλυκό.Σε κάθε τους γεύμα αφαιρούν τροφή φτάνοντας στο σημείο να υποσιτίζονται.Νιώθουν ενοχές όταν κάνουν έστω μια μικρή ατασθαλία.Tip!

Για να ζεις ευτυχισμένος πρέπει να απολαμβάνεις. Μην ξεχνάς όλα όσα μας δίδαξαν οι Αρχαίοι Έλληνες και προσπάθησε στον τρόπο ζωής σου να τηρείς το μέτρο.

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Τι συμβαίνει όταν ο υγιεινός τρόπος ζωής καταντάει εμμονή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα