Τι να ρωτήσεις πριν από μία επέμβαση

17:31 12/4/2014 - Πηγή: iPop

Έχεις προγραμματίσει μία επέμβαση. Δεν έχει σημασία τι επέμβαση, μπορεί να είναι από μία μικροεπέμβαση για να αφαιρέσεις μία ελιά μέχρι επέμβαση ανοικτής καρδιάς. Θα πας σαν το γουρούνι στο σακί για σφάξιμο; Δεν θα πας. Εδώ, ένα παντελόνι πας να αγοράσεις και έχεις κάνει την έρευνα αγοράς σου! Μάθε λοιπόν τι να ρωτήσεις πριν από μία επέμβαση!

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι και οι πιθανές επιπλοκές; Πρέπει να έχεις πλήρη γνώση της διαδικασίας και τι συνεπάγεται αυτής.Πόσες από αυτές τις επεμβάσεις έχει κάνει ο χειρουργός; Πρέπει να έχεις ισχυρή γνώση του χειρουργού, το ιστορικό του και να διαβάσεις
σχόλια πριν από τη χειρουργική επέμβαση.Πώς θα όριζε μια επιτυχημένη επιχείρηση; Θα πρέπει να σου εξηγήσει αναλυτικά τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχεις μετά, ώστε να χαρακτηριστεί επιτυχημένη επέμβαση και το επίπεδο του πόνου που θα βιώσεις!Ποιο είναι το ποσοστό επιτυχίας του χειρουργού σ’ αυτή την επέμβαση; Ένας ασθενής πρέπει να γνωρίζει τα ποσοστά επιτυχίας που έχει ο χειρουργός για τη συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση.Τι επιπλοκές έχετε δει σ’ αυτή την επέμβαση; Ο χειρουργός σας, θα πρέπει να σας περιγράψει τα πάντα και να σας δώσει και ποσοστά συχνότητας εμφάνισης όλων των επιπλοκών!Ποιες εναλλακτικές θεραπείες είναι διαθέσιμες; Πρέπει να ξέρεις τι άλλες επιλογές έχεις πριν ξαπλώσεις στο παγωμένο χειρουργικό τραπέζι!Αν ήσουν στη θέση μου, θα έχετε κάνει;Εάν ο χειρουργός ήταν στη θέση σου θα έκανε τη χειρουργική επέμβαση; Ένα ναι ή ένα όχι είναι αρκετό!Πόσο κρατάει η αποθεραπεία; Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις πόσο καιρό θα είσαι εκτός!

The post Τι να ρωτήσεις πριν από μία επέμβαση appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα