Τι να φας για να καταπολεμήσεις την κούραση

09:02 23/4/2014 - Πηγή: iPop

Είσαι στο γραφείο και δεν πρόκειται να τελειώσεις νωρίς, έχεις αρχίσει όμως να αισθάνεσαι πως το κεφάλι σου είναι βαρύ, οι ώμοι σου πέφτουν και είσαι σίγουρος ότι δεν θα την παλέψεις. Μην απελπίζεσαι! Με 3 απλές τροφές μπορείς να καταπολεμήσεις την κούραση και να γεμίσεις μπαταρίες για να βγάλεις την υπόλοιπη μέρα!

Ποιες είναι αυτές οι τροφές;

Σοκολάτα

Η σοκολάτα και το κακάο είναι γνωστές τροφές για την ενίσχυση της ενέργειας και για το ότι βοηθάνε την λειτουργία του εγκεφάλου. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο

του Hull στη Μ. Βρετανία διαπίστωσαν ότι η «σοκολάτα υγείας» είναι πλούσια σε ουσίες που ανακουφίζουν από την κούραση! Άσε κάτω, λοιπόν, τα ενεργειακά ποτά και πιάσε μια σοκολάτα υγείας!

Κόκκινο πιπέρι

Οι περισσότεροι γυναικολόγοι προτεινουν στις έγκυες γυναίκες να τρώνε περισσότερο κόκκινες πιπεριές, καθώς έχει αποδειχθεί πως δίνουν ώθηση στην ενέργεια! Οι κόκκινες πιπεριές περιέχουν σίδηρο και μπορούν να αυξήσουν την παραγωγή θερμότητας του σώματος και τη πρόσληψη οξυγόνου και παράλληλα έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C!

Βρώμη

Η βρώμη είναι πλούσια σε ασβέστιο, μαγνήσιο, βιταμίνη Ε και βιταμίνη Β, κάλιο και πρωτεΐνες και λειτουργεί σαν εξαιρετικό τονωτικό! Γιατί να μην ξεκινήσεις τη μέρα σου μ ένα μπολ με βρώμη για να νικήσεις τη κούραση από το πρωί;

The post Τι να φας για να καταπολεμήσεις την κούραση appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα