Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (26/7/2017)

06:10 26/7/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, περιόρισε την υπερβολή που σε καθοδηγεί την περίοδο αυτή στη ζωή σου. Μπορεί η αιτία να είναι η ανάγκη σου να επιτύχεις και να αναγνωριστεί αυτό από τους γύρω σου, αλλά οδηγείσαι σε ακραίες καταστάσεις που σου κάνουν κακό. Πιέζεις πολύ τον οργανισμό σου και τον αναγκάζεις να δουλεύει μονίμως στα κόκκινα. Να ξέρεις ότι κάποια στιγμή θα σε εξασθενίσει όλη αυτή η δραστηριότητα. Για να καταφέρεις όσα θέλεις ακολούθησε έναν πιο μεθοδικό και αποτελεσματικό τρόπο.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το τελευταίο διάστημα έχεις κάνει επίπονες και κοπιαστικές προσπάθειες να κάνεις πράξη τα

όνειρά σου. Τώρα ήρθε η ώρα να κατακτήσεις την επιτυχία και να νιώσεις την ικανοποίηση που θα σου προσφέρει. Η διάθεσή σου θα επηρεαστεί θετικά από αυτήν την κατάσταση και νέα δεδομένα αναμένονται για το μέλλον σου. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς την επιτυχία και τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα κρίνουν και τις εξελίξεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, από τη μια πλευρά η ψυχολογία σου είναι αρνητικά επηρεασμένη και από την άλλη το μέλλον αναμένεται ευοίωνο με πολλές θετικές εξελίξεις και ευκαιρίες. Όπως αντιλαμβάνεσαι για να καταφέρεις να αξιοποιήσεις την εύνοια που δέχεσαι θα πρέπει η λογική σου να υπερισχύσει του συναισθήματος, να το παρακάμψει και να λειτουργήσει αυτόνομα, με μοναδικό στόχο την επιτυχία. Τώρα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που χρειάζεσαι.

Καρκίνος

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου βρίσκεται σε θέματα που σχετίζονται με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ή τους ανθρώπους του στενού οικογενειακού σου κύκλου. Η επικοινωνία μεταξύ των μελών αυτών δεν φαίνεται να είναι αποτελεσματική και δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο. Καλό είναι να επέμβεις με θετική διάθεση και σκοπό να αποκαταστήσεις τις ασάφειες. Διαφορετικά το κουβάρι θα παραμείνει μπλεγμένο με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τους εμπλεκόμενους.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, επικεντρώσου στις φιλοδοξίες και στους στόχους σου. Για να το κάνεις αυτό θα πρέπει να εμπιστευτείς τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου. Προκειμένου να πράξεις αδιάσπαστος, θα πρέπει να βγάλεις από τη ζωή σου πρόσωπα που δε σε στηρίζουν ή σου απορροφούν πολύ ενέργεια χωρίς λόγο. Χωρίς να το καταλαβαίνεις στρέφεις την προσοχή σου σε αυτούς και δεν προσηλώνεσαι στην δική σου πορεία που μπορεί να είναι λαμπρή

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, το παρελθόν θα προσπαθήσει να κάνει την επανεμφάνισή του στη ζωή σου ζητώντας και πάλι μια θέση σε αυτήν. Ο τρόπος που θα χειριστείς την κατάσταση αυτή σχετίζεται με τις εμπειρίες που έχεις και τον βαθμό που σε έχουν επηρεάσει. Αν νομίζεις ότι κάποια παθήματα σε έχουν μάθει πολύτιμα πράγματα, φρόντισε να τα έχεις κατά νου στην απόφαση που θα πάρεις στην περίπτωση αυτή.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, όσο δύσκολο και αν είναι να κάνεις τον απολογισμό και να διαπιστώσεις τα λάθη και τις επιτυχίες σου, τώρα είναι η ώρα που θα πρέπει να το κάνεις. Κάπου εκεί θα διαπιστώσεις ότι αφιέρωσες αρκετό χρόνο σε ένα ζήτημα που σε ενδιέφερε, αλλά ο τρόπος που το διαχειρίστηκες μπορεί να σε προβληματίσει εξαιτίας των αποτελεσμάτων. Ακόμη και αν αυτό ισχύει, μην σε απογοητεύσει, καθώς έστω και αργά μπορείς να κινηθείς διορθωτικά με καλές προοπτικές.

Σκορπιός

Κάποιες φορές, όσο και αν προσπαθείς και κοπιάζεις για να φτάσεις σε ένα σημείο, για κάποιο λόγο βρίσκεις συνεχώς εμπόδια μπροστά σου. Αυτό συμβαίνει και με εσένα, αγαπητέ Σκορπιέ, όμως, μην απογοητεύεσαι καθώς μια είδηση την οποία αγνοούσες μέχρι τώρα, έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα σου. Θα σου διαφωτίσει καταστάσεις που δεν μπορούσες να κατανοήσεις και θα σου δώσει το κίνητρο για να πορευθείς προς τον στόχο σου με επιτυχία.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σε γενικά πλαίσια το κλίμα είναι καλό και μάλιστα οι δικοί σου άνθρωποι βρίσκονται στο πλάι σου για να βοηθήσουν με τις εκκρεμότητές σου ,όσο μπορούν. Επίσης, δέχεσαι συμβουλές με θέματα που σε απασχολούν έντονα και θα πρέπει να ζυγίσεις καλά τα δεδομένα προτού καταλήξεις στην τελική σου απόφαση. Να ξέρεις πάντως ότι έχεις όλη την εύνοια που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις τα σχέδιά σου με επιτυχή αποτελέσματα.

Αιγόκερως

Το πλανητικό σκηνικό την περίοδο αυτή σου προκαλεί μπερδέματα και ανακατατάξεις. Γίνεσαι επιρρεπής σε λάθη και μπλέκεσαι σε καταστάσεις όχι και τόσο ξεκάθαρες. Προκειμένου να αντιμετωπίσεις την κατάσταση αυτή και να περάσει όλο αυτό με τις λιγότερες συνέπειες, φρόντισε να αποφύγεις τη συζήτηση με τρίτους ή την αντιμετώπιση των γύρω σου με εγωισμό. Έτσι δεν θα δημιουργηθούν ανεπανόρθωτα προβλήματα. Επίσης, μην παίρνεις αποφάσεις αν δεν είσαι πρώτα σίγουρος.

Υδροχόος

Το διάστημα αυτό, αγαπητέ Υδροχόε, η συμπεριφορά σου είναι πολύ εντυπωσιακή και εκφράζει τις πολλές σου ικανότητες και τη δυναμική πλευρά του χαρακτήρα σου. Προσπάθησε να είσαι συνεπής και να μην τείνεις προς την αλαζονεία. Η στάση σου αυτή να ξέρεις ότι θα εκτιμηθεί πολύ από κάποιο πρόσωπο που κινείται κοντά σου και δεν θα διστάσει να σε προσεγγίσει με μια δελεαστική πρόταση. Μην την αψηφήσεις και σκέψου πως θα την εκμεταλλευτείς για το μέλλον.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, και αυτή η ημέρα ανήκει σε εκείνες που διανύεις το τελευταίο διάστημα και σου προκαλούν άγχος και ιδιαίτερο εκνευρισμό. Τα γεγονότα δεν εξελίσσονται και δεν βλέπεις τα αποτελέσματα που προσδοκείς. Ο έλεγχος της κατάστασης δεν είναι στο χέρι σου, για αυτό φρόντισε να βρεις χρόνο για σένα ώστε να χαλαρώσεις. Έτσι θα αποφύγεις και τις συγκρούσεις με τους δικούς σου ανθρώπους που επωμίζονται πολύ από το φορτίο που σε βαραίνει. Επίσης, να είσαι προσεκτικός στις συναναστροφές σου καθώς εύκολα μπορεί η επικοινωνία να υποπέσει σε σφάλματα.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (26/7/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα