Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (25/7/2017)

06:10 25/7/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, έχεις πολύ δρόμο ακόμη μέχρι να φτάσεις στην υλοποίηση των σχεδίων σου. Στην προκειμένη περίπτωση ο άξονας στον οποίο περιστρέφεσαι είναι η άσκηση της υπομονής και επιμονής σου. Στο τέλος της διαδρομής θα φτάσεις στην επιτυχία ,αλλά μέχρι τότε πρέπει να διατηρήσεις τα ψυχικά σου αποθέματα και να μην το βάλεις κάτω. Σε καμιά περίπτωση δεν θα σε βοηθήσει να πιέσεις τις καταστάσεις για να επιταχύνεις τα αποτελέσματα. Θα οδηγηθείς σε λάθη.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, είναι πλέον φανερό ότι η ικανότητά σου για ουσιαστική επικοινωνία με τους γύρω σου έχει εξασθενίσει και σαν αποτέλεσμα

δεν μπορείς να συνδεθείς σε βάθος με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Σε προβληματίζει αρκετά αυτή η κατάσταση και σε αναγκάζει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να επανεξετάσεις τα δεδομένα, να βρεις τα λάθη και να επανορθώσεις τις σχέσεις που έχουν βαρύτητα για εσένα.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία των σχεδίων σου. Η μόνη προϋπόθεση για να φτάσεις εκεί είναι να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις και να εξαλείψεις τις συνέπειες εσφαλμένων χειρισμών που έγιναν στο παρελθόν. Θα έχεις συμμάχους στην προσπάθειά σου αυτή τους δικούς σου ανθρώπους που δείχνουν πάντα προθυμία να σε στηρίξουν. Πρέπει όμως, και εσύ να ξέρεις να αποδέχεσαι τη βοήθεια!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, όπως λέει η παροιμία «αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις». Εσύ το ξέρεις πολύ καλά αυτό, γιατί βίωσες μια περίοδο με εμπόδια και δυσχέρειες που σου έμαθαν πολλά. Το κυριότερο μάθημα αφορά στις ανθρώπινες συναναστροφές , αφού κατάφερες να δεις πιο ξεκάθαρα τους ρόλους που παίζουν στη ζωή σου τα άτομα του κοινωνικού σου περίγυρου. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και νέα δεδομένα πια βρίσκουν τη θέση τους. Ο καθένας παίρνει τη θέση που του αξίζει δίπλα σου ή μακριά σου.

Λέων

Νέα δεδομένα βγαίνουν στο φως, φίλε Λέων, με αποτέλεσμα να ξεσκεπαστεί η πλάνη σχετικά με μια είδηση που σε είχε επηρεάσει αρνητικά. Επειδή δεν έχουν εμφανιστεί όλα τα κομμάτια του παζλ, κράτησε για λίγο κρυφή την αποκάλυψη αυτή , ώστε να μάθεις ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες. Μόλις μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι θα πάρεις και την σωστή απόφαση σχετικά με τον τρόπο που θα διαχειριστείς την υπόθεση.

Παρθένος

Το ζώδιό σου ,αγαπητέ Παρθένε, δέχεται μια ιδιαίτερη εύνοια με αποτέλεσμα να παρουσιαστούν μεγάλες ευκαιρίες στον δρόμο σου. Αυτές θα είναι ικανές να αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα στη ζωή σου. Βέβαια, ο τρόπος που θα τις χειριστείς θα σου επιφέρει και τα αντίστοιχα οφέλη. Πρέπει να τις κρίνεις με σύνεση προκειμένου να βρεις τον καλύτερο τρόπο που μπορείς για να τις εκμεταλλευτείς σωστά. Μόνο έτσι θα απογειώσεις το μέλλον σου!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, ο τομέας που σε προβληματίζει είναι αυτός που έχει να κάνει με την επικοινωνία και την ουσιαστική επαφή με τους ανθρώπους γύρω σου. Για κάποιο λόγο υπάρχουν εμπόδια και δυσκολίες που σε επηρεάζουν αρνητικά. Μην δώσεις το δικαίωμα να τρίτους να επωφεληθούν από αυτή την κατάσταση. Αν χρειάζεσαι βοήθεια απευθύνσου σε πρόσωπα που εμπιστεύεσαι και είναι ικανά να το κάνουν.

Σκορπιός

Ένα επίπονο και δύσκολο κεφάλαιο στη ζωή σου κλείνει, αγαπητέ Σκορπιέ. Υπήρξαν πολλές αναποδιές και εμπόδια, τα οποία έπρεπε να αντιμετωπίσεις και σε ταλαιπώρησαν αρκετά. Επίσης, υπήρξαν ευθύνες που σου καταλογίστηκαν και δεν σου αντιστοιχούσαν. Πλέον, όλα αυτά είναι παρελθόν. Τα δεδομένα αλλάζουν ολότελα και μάλιστα αποκαθίσταται πλήρως η ισορροπία. Θα αποζημιωθείς πολύ γρήγορα για όσα βίωσες με την ψυχική σου διάθεση να βελτιώνεται υπερβολικά.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, το σημείο στο οποίο πρέπει να επικεντρωθείς είναι ο έλεγχος που διατηρείς επάνω στις επιλογές σου και στον τρόπο δράσης σου. Υπάρχει μια τάση που έρχεται από τρίτους, με σκοπό να επέμβουν σε αυτά τα πεδία της ζωή σου και να σε επηρεάσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Μην επιτρέψεις τέτοιες ενέργειες και ξεκαθάρισε τώρα την κατάσταση , έτσι ώστε να μην βρεθείς υπόλογος κάπου παρακάτω.

Αιγόκερως

Πρωτεύων στόχος για εσένα, φίλε Αιγόκερε, θα πρέπει να είναι η διευθέτηση υποθέσεων που μένουν ακόμη σε εκκρεμότητα. Αυτό θα ανακουφίσει το άγχος σου και θα σου επιτρέψει να κινηθείς με το βλέμμα σου προσηλωμένο στους μελλοντικούς σου στόχους. Παράλληλα, πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις αναμένονται πολύ θετικές και μάλιστα θα έρθουν τροποποιήσεις καθοριστικές για τη ζωή σου που θα την αλλάξουν ολότελα προς το καλύτερο.

Υδροχόος

Ίσως να μην νιώθεις τόσο αισιόδοξος για το μέλλον και κάποιες σκέψεις σχετικές με αυτό να σε πτοούν και να σε απογοητεύουν, αγαπητέ Υδροχόε. Όμως, μην προτρέχεις και προδιαγράφεις όλα όσα πρόκειται να γίνουν. Αναμένονται ευχάριστα δεδομένα για εσένα στο άμεσο μέλλον. Δείξε μόνο υπομονή και καθαρό μυαλό για να περιμένεις τις εξελίξεις και να εκμεταλλευτείς σωστά τις δυνατότητες που θα σου δοθούν από το πουθενά.

Ιχθείς

Η προσοχή σου στρέφεται σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, σε θέματα που περιστρέφονται γύρω από αγαπημένα σου πρόσωπα ή άτομα του στενού οικογενειακού κύκλου. Εκεί φαίνεται να υπάρχει μια τάση για σύγκρουση και διαμάχες, όμως θα πρέπει να φανείς διαλλακτικός και σώφρον, εξασφαλίζοντας στον εαυτό σου ότι δεν θα ξεφύγεις από τα όρια. Μια τέτοια κατάσταση δεν σε ωφελεί και μάλιστα στην δική σου περίπτωση που αναμένεις πολύ θετικές εξελίξεις.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (25/7/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα