Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (25/6/2017)

08:56 25/6/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Η σημερινή ημέρα σου επιφυλάσσει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις, γεγονός που θα σε κάνει να αποβάλλεις μια και καλή τις πεσιμιστικές σου τάσεις και να δεις τη ζωή σου από μια πολύ πιο θετική οπτική. Αυτό θα σου δώσει την απαραίτητη ώθηση να δρομολογήσεις σχέδια και ιδέες που δεν τολμούσες, φοβούμενος την αποτυχία. Με οργάνωση και ηρεμία όλα θα έχουν αίσια κατάληξη.

Ταύρος

Τα πράγματα στη ζωή σου δεν πήγαιναν και πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, αλλά τώρα φαίνεται να σε ευνοεί η τύχη και ό, τι αρνητικό ή δυσάρεστο αρχίζει να εξαλείφεται ως δια μαγείας. Εκμεταλλεύσου καθετί που θα εμφανιστεί

στο δρόμο σου και τότε δεν θα χρειαστεί να αγχωθείς ξανά για το μέλλον σου.

Δίδυμοι

Η σημερινή σου ανεβασμένη διάθεση και ενέργεια, σε καθιστούν απόλυτα ικανό να αλλάξεις ό, τι δε σου αρέσει και να πετύχεις ό, τι καιρό τώρα είχες στο μυαλό σου. Είσαι απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό σου και τις δυνατότητές σου, που δεν πρέπει να σε επηρεάσει ή να σε πτοήσει κανένας. Η επιτυχία σου ανήκει χωρίς καμία αμφιβολία.

Καρκίνος

Οι πολλές υποχρεώσεις της ημέρας, θα απαιτήσουν απόλυτη συγκέντρωση και σωστό προγραμματισμό. Οι απαιτήσεις θα είναι πολύ υψηλές, αλλά ξέρεις ότι έχεις τη δυνατότητα να τα καταφέρεις, αν το βάλεις πραγματικά στόχο. Το πείσμα σου θα σου βγει σε καλό, αφού θα ολοκληρώσεις επιτυχώς οτιδήποτε σου έχει ανατεθεί.

Λέων

Βρίσκεις επιτέλους την ευκαιρία και το κατάλληλο κλίμα να διευθετήσεις προβληματικές καταστάσεις που σε ταλαιπωρούσαν πολύ καιρό τώρα. Φρόντισε στο εξής να μην αφήνεις ζητήματα να διαιωνίζονται και να σε βαραίνουν, προτιμώντας να τα τακτοποιείς άμεσα.

Παρθένος

Καιρό τώρα περιμένεις την κατάλληλη στιγμή και τις ιδανικές συνθήκες, ώστε να επιχειρήσεις όλες εκείνες τις αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και θα σε βοηθήσουν να είσαι ήρεμος και ξεκούραστος. Έχεις μεγάλη ανάγκη αυτή την αρμονία για να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα πλάνα σου χωρίς άγχος. Βγάλε όλο σου το δυναμισμό στην επιφάνεια και η επιτυχία θα είναι δεδομένη.

Ζυγός

Έχεις πολλά μέτωπα ανοιχτά, αλλά προσπαθώντας να τα τακτοποιήσεις ταυτόχρονα θα σε κάνει να χάσεις τον έλεγχο και να αποτύχεις παταγωδώς. Βγάλε ένα καλό πρόγραμμα και διεκπεραίωσε μια υποχρέωση κάθε φορά, ώστε χωρίς πίεση και πανικό, να απαλλαγείς οριστικά από αυτές. Όταν θα έχουν ηρεμήσει τα πράγματα, θα έχεις το χρόνο και τη δυνατότητα να κάνεις έναν ουσιαστικό εσωτερικό διάλογο και να κάνεις μια νέα αρχή.

Σκορπιός

Έχεις κληθεί να αναλάβεις πολλά καθήκοντα, αλλά η βιασύνη και η ανυπομονησία σου να τα διεκπεραιώσεις, δε θα σου βγει σε καλό. Οπλίσου με ψυχραιμία και υπομονή αν θες να τα καταφέρεις. Ξέρεις ότι έχεις όλα τα φόντα να ολοκληρώσεις επιτυχώς ό, τι σου ανατεθεί, οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι η υιοθέτηση σωστής στρατηγικής.

Τοξότης

Τα άστρα θα σταθούν αρωγοί σου, ώστε από σήμερα και στο εξής να μπορέσεις να δρομολογήσεις μεγαλόπνοα σχέδιά σου και να τα δεις σύντομα να εκπληρώνονται. Αυτό σε γεμίζει αισιοδοξία και σε καθιστά απόλυτα δυναμικό, ώστε να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου και να βάζεις συνεχώς όλο και υψηλότερους στόχους, που θα σε βοηθήσουν να οδηγηθείς στην απόλυτη ευτυχία.

Αιγόκερως

Πολλές θα είναι οι ευκαιρίες που θα έρθουν σήμερα στο προσκήνιο, αλλά θα πρέπει να είσαι σε διαρκή επαγρύπνηση για να τις αναγνωρίσεις και να τις χειριστείς σωστά, ώστε να σου αποφέρουν πάσης φύσεως οφέλη. Σε κάθε σου δίλημμα μη διστάσεις να συμβουλευτείς αγαπημένα σου άτομα, αφού επιπλέον γνώμες πάντα βοηθούν.

Υδροχόος

Η σημερινή ημέρα και οι επιλογές που θα κάνεις, θα είναι καθοριστικής σημασίας για την πορεία της ζωή σου στο εξής, άρα φρόντισε να μελετάς προσεκτικά κάθε σου σκέψη και κίνηση για να πετύχεις αυτό που θες. Καλό θα ήταν να μην είσαι ισχυρογνώμων και να λαμβάνεις υπόψιν τη γνώμη των γύρω σου, καθώς και θα είσαι πιο σίγουρος ότι κάνεις το σωστό και κυρίως θα βοηθηθείς σε σημαντικές αποφάσεις σου.

Ιχθείς

Σήμερα έχε τα μάτια σου ανοιχτά, διότι θα έρθουν στο προσκήνιο πολλές προοπτικές και δυναμικές εξέλιξης και εξασφάλισης του μέλλοντός σου. Φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα και να δρας άμεσα, ώστε να μην αφήσεις τίποτα ανεκμετάλλευτο. Στην πορεία που η καθημερινότητά σου θα είναι ήρεμη, θα δεις ότι έχεις κάνει πολύ καλές κινήσεις, που πολύ σύντομα θα σε ωφελήσουν.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (25/6/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα