Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (16/7/2017)

07:10 16/7/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Έχεις την τάση να αφήνεις τις υποχρεώσεις σου να συσσωρεύονται και να πρέπει να πιέζεσαι την τελευταία στιγμή για να τις τακτοποιήσεις. Αυτή η τακτική όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί, γιατί σε αγχώνει και σε κουράζει πολύ. Μάθε να λύνεις τα προβλήματά σου και να κάνεις τις δουλειές σου στην ώρα τους, ώστε να μην πανικοβάλλεσαι ποτέ. Όλο αυτό θα σου προσφέρει μια ήρεμη καθημερινότητα και θα πετυχαίνεις ευκολότερα τους στόχους σου.

Ταύρος

Η ημέρα θα σε βοηθήσει να διορθώσεις ό, τι δεν είναι όπως θα ήθελες και έτσι, να προχωρήσεις πιο δυναμικά και με περισσότερη αισιοδοξία στην υλοποίηση

των στόχων σου. Θα δεις ότι τα αποτελέσματα των πράξεών σου θα είναι πολύ καλύτερα από αυτό που περίμενες και η χαρά σου θα είναι μεγάλη.

Δίδυμοι

Οι φόβοι και η ανασφάλειες που σε είχαν κυριεύσει τελευταία για το μέλλον σου, ανήκουν στο παρελθόν, αφού η ανανεωμένη σου πλέον αύρα και η μεγάλη σου αισιοδοξία, σε βοηθούν να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να αποκτήσεις τρομερή αυτοπεποίθηση. Μέσα σε όλο αυτό το θετικό κλίμα θα θες να κάνεις πολλά πράγματα που καιρό τώρα ανέβαλλες, αλλά προσπάθησε να μην ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα για να μη χαθείς.

Καρκίνος

Οι δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετώπιζες το τελευταίο διάστημα, έχουν αρχίσει να εξαλείφονται χάρη στις δικές σου προσπάθειες. Μπορείς λοιπόν τώρα ν χαλαρώσεις από το άγχος που σε είχε κυριεύσει και με αποφασιστικότητα να κυνηγήσεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς να έχεις στη ζωή σου. Δώσε έμφαση στο να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, γιατί το έχεις ανάγκη να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου.

Λέων

Η μέρα βοηθά πολλά ζητήματά σου που κωλυσιεργούσαν, να ξεμπλοκάρουν και έτσι να μπορέσεις επιτέλους να πετύχεις όσα καιρό τώρα επιδιώκεις. Όλα δείχνουν να είναι πλέον ιδανικά, συνεπώς κινήσου άμεσα και δυναμικά, τώρα που μπορείς εύκολα να πραγματοποιήσεις καθετί που ονειρεύεσαι.

Παρθένος

Το τελευταίο διάστημα η διάθεσή σου είχε αρχίσει να σημειώνει ανοδική πορεία και αποκορύφωμα τη σημερινή ημέρα, που βρίσκεται στο απόγειο. Εκμεταλλεύσου την ενέργεια και την αισιοδοξία σου, ώστε να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις και αλλαγές που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σου και θα σε βοηθήσουν να ζεις ήρεμα και αρμονικά μέσα σε αυτή.

Ζυγός

Σήμερα η δυναμική σου διάθεση, σε κάνει να νιώθεις την ανάγκη να κάνεις διαρκώς πράγματα που θα σε εξελίξουν. Να είσαι σίγουρος ότι κάνεις το σωστό και ότι τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν, συνεπώς μην αφήσεις σχόλια και γνώμες τρίτων ατόμων να σε επηρεάσουν και να σε κάνουν να μείνεις στάσιμος. Έχε εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και το ένστικτό σου, και όλα θα πάνε καλά.

Σκορπιός

Η ημέρα προβλέπεται να είναι εξαιρετικά εποικοδομητική, με την ενέργειά σου και το δυναμισμό σου να βρίσκονται στο ζενίθ. Εκτός του ότι θα καταφέρεις να πετύχεις πολλά πράγματα που για μεγάλο διάστημα σχεδίαζες, θα αποδείξεις και στους γύρω σου την αξία και τη δύναμή σου. Επίσης ευνοούνται ζητήματα οικογενειακής φύσεως, που μέχρι τώρα σε στενοχωρούσαν και σε ταλαιπωρούσαν.

Τοξότης

Η ζωή σου περνάει από σήμερα σε μια νέα φάση, όπου η διάθεσή σου θα είναι απίστευτα ανεβασμένη και αυτό θα σε βοηθήσει να κινείσαι σωστά σε όλους τους τομείς της ζωής σου, έχοντας αυτό που επιθυμείς παντού. Συνέχισε με αυτούς τους ρυθμούς και θα μείνεις για αρκετό καιρό ακόμη μακριά από προβλήματα και δυσάρεστες καταστάσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα, οι αστρολογικές όψεις σου δίνουν τη δυνατότητα και την καλή διάθεση να ασχοληθείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, η σχέση με τα οποία τελευταία δεν ήταν και η καλύτερη. Ανάλογο θα είναι και το κλίμα από την άλλη πλευρά και θα καταφέρετε έτσι να επανορθώσετε για λάθος χειρισμό που έχετε κάνει. Φρόντισε στο εξής να συνεχίσεις έτσι, γιατί η καλή επαφή με τα άτομα που συναναστρέφεσαι καθημερινά θα σε βοηθήσει να είσαι πιο ήρεμος και θετικός.

Υδροχόος

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις στη ζωή σου που δε σε ικανοποιούν και πλέον αποφασίζεις να κάνεις ό, τι μπορείς, προκειμένου να τις αλλάξεις και να είσαι ικανοποιημένος. Αν υπάρξουν στιγμές που δυσκολεύεσαι, μη διστάσεις να απευθυνθείς σε κοντινά σου πρόσωπα που σε νοιάζονται και που μπορούν να σου δώσουν τι λύσεις που αναζητάς.

Ιχθείς

Γνωρίζεις ότι έχεις πολλές ικανότητες και ταλέντα, οπότε φρόντισε να τα αξιοποιήσεις στο μέγιστο βαθμό, προκειμένου να πραγματοποιήσεις τα μεγαλύτερά σου οράματα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις τυχόν δυσκολίες ή παρεμβολές τρίτων να σε επηρεάσουν και να σε παρασύρουν σε λάθος επιλογές.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (16/7/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα