Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (14/7/2017)

06:10 14/7/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, τα δεδομένα αλλάζουν και κατά συνέπεια οι συνθήκες στη ζωή σου. Αυτό σημαίνει ότι τα εμπόδια και οι δυσχέρειες του παρελθόντος μένουν εκεί που ανήκουν και έφτασε η ώρα να ανταμειφθείς για τις δύσκολες στιγμές. Μετά από μια έντονη μπόρα έρχεται η λιακάδα ,άλλωστε. Χαλάρωσε τους ρυθμούς σου και επίτρεψε στον εαυτό σου να απολαύσει όσα στερήθηκε μέχρι τώρα.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, μόλις έκλεισε ένας κύκλος στη ζωή σου αφήνοντας χώρο για μια νέα

αρχή. Αναμένονται νέα δεδομένα και εξελίξεις. Από τη γενικότερη κατάσταση μην εκπλαγείς αν έχει επηρεαστεί και μια προσωπική σου σχέση. Φαίνεται ότι ήταν η ώρα να σταματήσει να υφίσταται, γεγονός που θα πρέπει να αποδεχθείς. Προσπέρνα την πικρία σου και κράτα μόνο ό,τι σε κάνει χαρούμενο από αυτό. Ετοιμάσου για όσα καλά έρχονται!

Δίδυμοι

Το πλανητικό σκηνικό επιβάλει αλλαγές και αναθεωρήσεις στη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε. Τα πράγματα σιγά-σιγά αλλάζουν και εσύ καλείσαι να προσαρμοστείς σε αυτά, το συντομότερο δυνατό. Φρόντισε να το αποδεχθείς και να συμβιβαστείς για να κάνεις την αλλαγή πιο ομαλή για εσένα. Θα διαπιστώσεις ότι όλα είναι θέμα προγραμματισμού. Μόλις καταφέρεις να ακολουθήσεις το νέο ρεύμα , θα οδηγηθείς άμεσα στην επιτυχία.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η ημέρα θα σε φέρει αντιμέτωπο με αρκετά δύσκολες καταστάσεις και θα υπάρξουν στιγμές που νιώθεις να χτυπάς σε τείχος. Το άγχος θα είναι αρκετό και προκειμένου να ανταπεξέλθεις θα πρέπει να κάνεις κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σου. Μπορεί η κατάσταση να σε κάνει να πνίγεσαι, αλλά μπορείς πάντα να αντλείς δύναμη από τους δικούς σου ανθρώπους που στέκονται στο πλάι σου. Πέρα από αυτό, όμως, δες τι άλλο χρειάζεσαι προκειμένου να πας παρακάτω.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου είναι ιδιαίτερα γρήγοροι και κουραστικοί. Πολλά πράγματα συμβαίνουν ταυτόχρονα ,ενώ οι απαιτήσεις πιέζουν ολοένα και περισσότερο. Ωστόσο, έχεις μια ιδιαίτερη ικανότητα να ανταπεξέρχεσαι σε όλο αυτό πολύ αποτελεσματικά. Καλό θα ήταν να πάψεις να ακολουθείς αυτό το τρελό πρόγραμμα, είτε χαλαρώνοντας εσύ ο ίδιος, είτε ζητώντας τη συμβολή τρίτων, όπου αυτό εξυπηρετεί. Το να λειτουργείς στα κόκκινα δεν θα σε ωφελήσει μελλοντικά, ακόμη κι αν τώρα έχεις τη δύναμη να το κάνεις

Παρθένος

Πολύ θετικές εξελίξεις αναμένονται για εσένα, φίλε Παρθένε. Αυτό σημαίνει ότι το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να επιταχύνεις τα επιτυχή αποτελέσματα και ρίχνει στο δρόμο σου τα κατάλληλα πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Φυσικά, τίποτα από όλα αυτά δεν θα γινόντουσαν αν εσύ ο ίδιος δεν το επεδίωκες και δεν δούλευες με το αντίστοιχο πείσμα και πρόγραμμα. Το μόνο που μπορεί να επισκιάσει την θετική σου πορεία είναι η αμφιβολία και το άγχος που φωλιάζει στην ψυχή σου.

Ζυγός

Φαίνεται πως υπάρχει τελικά φως στην άκρη του τούνελ, αγαπητέ Ζυγέ. Βέβαια, δραστηριοποιείσαι και εσύ αντίστοιχα, προκειμένου, αργά και σταθερά, να καταφέρεις να φτάσεις στην άκρη. Κάνε τα σχέδιά σου και βάλε σε τάξη όσες καταστάσεις απαιτούν τακτοποίηση. Μόνο έτσι θα καταφέρεις να μείνεις προσηλωμένος στα νέα σου σχέδια που θα σε οδηγήσουν στην κατάκτηση του στόχου.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, είναι η ώρα να καταστρώσεις τα σχέδιά σου και να βρεις τη στρατηγική που θα ακολουθήσεις για να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Αφορμή για όλο αυτό θα αποτελέσει μια είδηση που θα σου δώσει νέα πνοή και αισιοδοξία για το μέλλον. Εκμεταλλεύσου τα θετικά σου συναισθήματα και το ιδανικό πλανητικό σκηνικό προς όφελος των συμφερόντων σου. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για εσένα και θα ήταν κρίμα να την αφήσεις να περάσει!

Τοξότης

Συγκέντρωση, αφοσίωση και μεθοδικότητα. Το τρίπτυχο της επιτυχίας σου, φίλε Τοξότη. Μην επιτρέψεις σε τρίτους να δημιουργούν παρεμβολές σε ό,τι καταπιάνεσαι αυτόν τον καιρό. Μείνε προσηλωμένος στον στόχο και άφησε για λίγο έξω από τη ζωή σου ό,τι άλλο ζητάει την ενέργειά σου ή την προσοχή σου. Οι πειρασμοί θα είναι πολλοί, αλλά ο δρόμος προς την επιτυχία μόνο ένας. Εσύ θα διαλέξεις που θέλεις να φτάσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, διανύεις μια ιδιαιτέρως απαιτητική περίοδο, γεγονός που σε αγχώνει και σε προβληματίζει. Επίσης, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι πολλά τα πράγματα που μπορείς να κάνεις μιας και οι καταστάσεις δεν το επιτρέπουν. Περιόρισε, λοιπόν, τις προσδοκίες σου προς το παρόν και στηρίξου στα πόδια σου. Τρίτοι μπορούν να σε βοηθήσουν ως ένα σημείο εφόσον τους δώσεις το πράσινο φως.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, νιώθεις έντονα την ανάγκη να κάνεις αλλαγές στη ζωή σου δημιουργώντας νέες συνήθειες και καταργώντας κάποιες από τις παλιές που σε κούρασαν. Προς το παρόν, αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να προγραμματίσεις σωστά τις ενέργειες προς αυτή την κατεύθυνση και να αφήσεις για αργότερα την υλοποίησή τους. Την περίοδο αυτή κάθε προσπάθεια αυτού του τύπου μάλλον άκαρπη θα αποβεί ή μπορεί να έχει άσχημες συνέπειες μελλοντικά. Υπομονή ,λοιπόν, και σύντομα θα λάβεις δράση.

Ιχθείς

Μια εύνοια φαίνεται να σου δίνει το πλανητικό σκηνικό προς όφελος των σχεδίων σου. Επικεντρώσου στην προώθηση των πλάνων σου μέσα από κοινωνικές συναναστροφές που θα προκύψουν. Μέσα από εκεί θα δεχθείς προτάσεις που θα καταλήξουν σε συμφωνίες ευνοϊκές για εσένα. Το αποτέλεσμα θα είναι άψογο, πέρα των προσδοκιών σου.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

The post Τι λένε τ΄άστρα και τα ζώδια (14/7/2017) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα