Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (3/10/14)

09:01 3/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Οι καλές ενέργειες του Άρη που είναι σε άριστη σχέση με τον Δία αρχίζουν να δίνουν τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Βλέπετε από σήμερα ότι κάτι κινείται και στα εργασιακά σας και σε σχέση με κάποια απώτερα και πιο σπουδαία σχέδια . Είστε σε καλό δρόμο αλλά πρέπει να τον βαδίσετε με προσοχή, ακόμα ο Ποσειδώνας σας δημιουργεί παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

Ταύρος

Η δυνατή σχέση της Αφροδίτης με την Σελήνη σας φέρνει μηνύματα θάρρους και σας σπρώχνει να γίνετε πιο τολμηροί σε όλες σας τις επιδιώξεις, αλλά και στον ερωτικό τομέα. Κάτι φαίνεται ότι πάει καλά με μια ιδέα επιχειρηματική ή που

τέλος πάντων σχετίζεται με το αντικείμενο της δουλειάς σας, ειδικά αν εργάζεστε στον χώρο της πληροφορικής.

Δίδυμοι

Για εσάς αρχίζει μια σχετικά δύσκολη περίοδος από σήμερα, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή. Η σημερινή ημέρα δεν είναι τόσο δύσκολη όσο αυτές που θα ακολουθήσουν, σας φέρνει όμως σε σύγχυση . Ας είστε προσεκτικοί σε αυτά που θα πείτε και μην χάνετε την υπομονή σας με μικρές – ή και κάπως μεγαλύτερες – αναβολές και καθυστερήσεις. Προσοχή στα μέσα επικοινωνίας, τηλέφωνα και υπολογιστές.

Καρκίνος

Μια πολύ δυνατή αλλά και προκλητική ημέρα έχετε μπροστά σας. Η προοδευτικότητα κάποιων ιδεών σας σκοντάφτει σε ένα συντηρητικό γενικά περιβάλλον, με τους ανωτέρους σας να μην καταλαβαίνουν ακριβώς τι λέτε, όποιο και αν είναι το αντικείμενο της δουλειάς σας. Ωστόσο η καλή σχέση της Σελήνης με την Αφροδίτη σας εξασφαλίζει μια όμορφη και ρευστή ερωτική ενέργεια, ειδικά για τους αδέσμευτους που βλέπουν ξαφνικά ότι όλα είναι δυνατά!

Λέων

Και αυτή η ημέρα και όλη η περίοδος γενικά σας δίνει την αίσθηση ότι είστε μια ανάσα από την πραγματοποίηση των στόχων σας. Αν και πραγματικά είστε σε πολύ καλή πορεία να μην βιαστείτε να κεφαλαιοποιήσετε τα όνειρά σας, ούτε να εκτεθείτε σε έξοδα, έχετε δρόμο μπροστά σας. Οι άνθρωποί σας είναι σταθερά και αταλάντευτα δίπλα σας, αλλά πρέπει να τους το αναγνωρίσετε και να τους το πείτε, το περιμένουν.

Παρθένος

Οι πάρα πολλές υποχρεώσεις σας δεν συμβαδίζουν με την διάθεσή σας να κρατήσετε ακόμα καλοκαιρινούς ρυθμούς στην διασκέδαση και στο ξενύχτι. Πράγμα σπάνιο για εσάς, είστε εκτός προγράμματος και αρκετά αμελείς σε θέματα που σχετίζονται με την δουλειά και τις σπουδές σας. Ωστόσο είναι ακόμα νωρίς και προλαβαίνετε να βρείτε το βήμα σας, αν και με τον Ερμή ανάδρομο από αύριο μάλλον όταν θα θυμηθείτε ότι πρέπει να κινητοποιηθείτε, όλο το σύμπαν θα φανεί ότι κάνει ό,τι κι εσείς τώρα: δείχνει αμέλεια…

Ζυγός

Έχετε πάρα πολλά νεύρα με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας και ειδικά με τον σύντροφό σας. Το ισοζύγιο υποχρεώσεων σαφώς και το έχετε μοιράσει αυτόν τον καιρό άδικα και σαφώς είστε ριγμένοι, βάλτε όρια στο πόσα θα κάνετε από τα μικρά καθημερινά καθήκοντα που σας εξαντλούν και σας δίνουν και κάπως την εντύπωση ότι σας εκμεταλλεύονται. Αλλά μην παρασυρθείτε σε θυμούς που θα χαλάσουν το όλο κλίμα στο σπίτι, γιατί έχετε πολλά να κάνετε και το τελευταίο που θέλετε και χρειάζεστε είναι να απορυθμιστείτε συναισθηματικά.

Σκορπιός

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας θα σας φέρει μεγάλη συναισθηματική αναστάτωση. Μην σας παραξενέψει αν ακόμα και τα όνειρά σας πάρουν μια vintage χροιά, αν συναντήσετε έρωτες και φιλίες από το παρελθόν, αλλά και αν με όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά σας φανεί ξαφνικά ότι σας χωρίζει μια τάφρος ασυνεννοησίας. Καλό είναι να προσέξετε τα λόγια σας, γιατί θα έχετε την τάση να κάνετε γενικούς αφορισμούς που δεν σας βοηθάνε και πολύ, ενώ είναι καλό επίσης να μην ασχοληθείτε και πολύ με ζητήματα οικογενειακά, θα εκνευριστείτε.

Τοξότης

Είστε σε μια συνεχή αναμονή και η κάθε μέρα σας είναι στην ουσία πιο πιεστική από την προηγούμενη. Έχετε βάλει στόχους και σκοπούς και είναι λογικό, θέλοντας να τους κατακτήσετε, να κάνετε μια προσπάθεια παραπάνω. Θα θέλατε πολύ την αγκαλιά του συντρόφου σας, αλλά αυτήν την στιγμή ο ρομαντισμός είναι κλειδωμένος στο πίσω μέρος της καθημερινότητας, γιατί είτε έχει και αυτός πολλά να κάνει, είτε, ακόμα περισσότερο, είναι μακριά αναγκαστικά, λόγω δουλειάς ή σπουδών. Επικεντρώστε την προσοχή σας στα καλά που σας περιμένουν σε λίγο και πάρτε θάρρος.

Αιγόκερως

Με τον Ερμή να ετοιμάζεται να περάσει ανάδρομος στο Μεσουράνημά σας, όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την δουλειά σας μπαίνουν σε ξηρό πάγο. Όσο και να προσπαθήσετε, το επόμενο διάστημα θα ζείτε στον αστερισμό της αναβολής και της αναποδιάς. Καλό είναι να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε και τότε ο Ερμής θα σας δώσει τα δώρα του που είναι πολύ καλή σχέση με ανθρώπους από το παρελθόν, αλλά και ιδέες και λύσεις που τις είχατε ξεχάσει και φαίνονται αυτή τη στιγμή σωτήριες.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Υδροχόο σας κλείνει ερωτικά το μάτι με μια πολύ όμορφη σχέση με την Αφροδίτη, ωστόσο η κακή της επαφή με τον Ερμή σας κάνει να μην μπορείτε να εκφραστείτε με ευκολία, οπότε είναι πιθανόν η ημέρα να περάσει με πολλά θέλω, αλλά λίγη πραγματική δράση . Καλό είναι να σκεφτείτε και να οργανώσετε όλα σας τα ραντεβού με ακρίβεια, μιας και μπαίνουμε στην χώρα του ανάδρομου Ερμή, όπου όλα είναι ασαφή και μπερδεμένα και χαοτικά. Οπλιστείτε με υπομονή και οργανωτικότητα.

Ιχθείς

Πιθανόν να σας περιμένουν παράδοξες και όμορφες συναντήσεις, με την Σελήνη να κάνει τρίγωνο με την Αφροδίτη. Ίσως να ανάψει ξαφνικά το ενδιαφέρον σας για τις νέες τεχνολογίες, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε πράγματα μαζί με άλλους για έναν κοινό σκοπό, έχει ξυπνήσει ισχυρό μέσα σας το συναίσθημα της αλληλεγγύης. Ωστόσο να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν και να κοιτάτε δυο φορές τα μάτια τους, για να καταλάβετε αν θέλουν να σας εκμεταλλευτούν.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (3/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα