Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (29/11/2014)

09:31 29/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Σήμερα είναι μια μέρα που έχετε την ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας αδιαφορώντας για την κατάσταση που βρίσκονται οι γύρω σας. Πιθανόν να έχετε δίκιο και να αισθάνεστε κουρασμένοι από τις απαιτήσεις των άλλων, παρ’ όλα αυτά η δική τους κατάσταση θα σας επηρεάσει συναισθηματικά . Θα ήταν καλό να προσέξετε τις προτεραιότητες των άλλων και να μην κρατήσετε μια εγωιστική στάση δείχνοντας ότι είστε αυτοί που έχουν μεγαλύτερες ανάγκες.

Ταύρος

Είναι μια μέρα που θα έχετε καλή και χαλαρή διάθεση. Ακόμη κι αν έχετε κάποιες εκκρεμότητες

θα σκέφτεστε μια γιορτινή και όχι επαγγελματική ατμόσφαιρα να υπάρξει σύντομα. Αν και θα έχετε αυτή τη ευχάριστη διάθεση θα πρέπει να προσέξετε την άποψη του συντρόφου σας πάνω σ’ αυτό. Έχετε το νου σας γύρω από αυτή σας την κατάσταση αφού κανείς από το περιβάλλον σας δεν έχει την ίδια άποψη με εσάς. Δείξτε ψυχραιμία και υπομονή .

Δίδυμοι

Οι περισσότεροι από εσάς θα είστε έτοιμοι να θυσιάσετε τις δικές σας ανάγκες και να υποχωρήσετε στις επιθυμίες των αγαπημένων σας προσώπων. Μπορείτε και να δαπανήσετε χρήματα για ένα δώρο για το αγαπημένο σας πρόσωπο ή για ψυχαγωγία ή διασκέδαση αλλά και για κάποια οργάνωση ή σωματείο στο οποίο συμμετέχετε. Δεν αποκλείεται να επιλέξετε ένα πολυέξοδο σύντομο ταξίδι προκειμένου να χαροποιήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, προσοχή στα έξοδά σας.

Καρκίνος

Η ημέρα γενικά θα είναι καλή αν προσέξετε κάποιες υπερβολικές σας συμπεριφορές. Ο κύριος κίνδυνος για σας θα είναι να ξεπεράσετε κάθε όριο διακριτικότητας αλλά και σπατάλης κυρίως στην διασκέδαση και σε μια επιδεικτική πολυτέλεια που δεν σα πάει και θα δημιουργήσει κακές εντυπώσεις εις βάρος σας και στον ακέραιο χαρακτήρα σας. Δοκιμάστε να είστε κάπως συγκρατημένοι ώστε να σας θεωρούν και οι άλλοι σοβαρούς.

Λέων

Θα σας είναι δύσκολο σήμερα να αρνηθείτε μια πρόσκληση για να πάτε σε ένα ακριβό εστιατόριο ή σε μια επίδειξη μόδας ή σε κάτι άλλο που είναι πολύ γκλάμουρους ανάλογα με την κοινωνική σας θέση. Θα θεωρείτε βέβαια ότι αξίζετε ό, τι καλύτερο και θα έχετε διάθεση να διασκεδάσετε και να ζήσετε έντονα τη βραδιά σας. Η τάση σας αυτή θα συζητηθεί και θα πρέπει να προσέξετε να μην επιδεικνύεστε αλλά και να μην μπείτε σε παραπάνω έξοδα από αυτά που αντέχετε.

Παρθένος

Η σημερινή περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν μπορεί να σας αφήσει ανεπηρέαστους, έτσι θα είναι δύσκολο ακόμα και για σας να είστε κάπως φειδωλοί και να αντισταθείτε στις προκλήσεις, ώστε να αποφύγετε τις πρόσθετες δαπάνες. Θα θεωρήσετε μάλλον πως είναι μια καλή στιγμή για την αγορά δώρων και άλλων εξόδων για διασκέδαση και χαλαρότητα. Θα ήταν καλό να συγκρατηθείτε μέσα στα δικά σας συνήθη όρια και να μη βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση.

Ζυγός

Σήμερα θα σας απασχολήσουν θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Θα έχετε καλή διάθεση και θα φροντίσετε την διακόσμηση και την επιμέλεια γενικά του χώρου σας. Ακόμη θα επιδιώξετε να βάλετε ένα πρόγραμμα για τις μελλοντικές σας υποχρεώσεις και θα φροντίσετε να είναι τέτοιο που να σας εξυπηρετεί. Δεν αποκλείεται να ασχοληθείτε με την προσωπική σας εμφάνιση και να προβείτε σε κάποιες αγορές.

Σκορπιός

Θα πρέπει να καταλάβετε ότι ο ασκητισμός δεν έχει σχέση με την λιτότητα και πως κι εσείς μπορείτε να έχετε κάποιες μικρές στιγμές που θα απολαμβάνετε τη ζωή . Μπορείτε να αντέξετε οικονομικά πολύ περισσότερο από ό, τι νομίζετε. Αν ασχοληθείτε με τον περίγυρό σας τότε θα διαπιστώσετε ότι πολλοί από τους συνεργάτες σας και άλλα τρίτα πρόσωπα επωφελούνται από την συσσώρευση των δικών σας κερδών.

Τοξότης

Σήμερα είναι η μέρα που είστε πρόθυμοι να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για την όμορφη ζωή και να ευχαριστήσετε τους άλλους με τη γενναιοδωρία σας. Θα έχετε έντονα το επικοινωνιακό χάρισμα που θα σας διευκολύνει σε όλες σας τις συναλλαγές. Σήμερα είναι επίσης η κατάλληλη στιγμή για να παρουσιαστείτε σε δημόσιες εκδηλώσεις, αλλά και επαγγελματικά μπορείτε να συμμετέχετε σε ακριβές οικονομικές επενδύσεις με ασφαλές μέλλον .

Αιγόκερως

Οι φιλοδοξίες σας καθημερινά αυξάνονται και γίνονται όλο και υψηλότερες. Ίσως, να αναζητάτε να γίνετε μέλος μιας αποκλειστικής κοινότητας ή να είστε το έμπιστο άτομο ενός αξιοσέβαστου προσώπου. Θα πρέπει να περιμένετε και υπομονετικά να αποδέχεστε την σημερινή σας κατάσταση. Σύντομα τα πράγματα θα αλλάξουν, αλλά μέχρι τότε θα πρέπει να δείξετε σοβαρότητα και αφοσίωση σ’ αυτό που κάνετε. Προσέξτε τι λέτε για να μην απογοητευθείτε.

Υδροχόος

Θα ήταν καλό για σήμερα τουλάχιστον να ξεχάσετε προσωρινά τα προβλήματά σας και όλα τα ζητήματα και τις ανησυχίες που συνδέονται με αυτά. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να βγείτε με φίλους και να μην καταπιέζετε άλλο τον εαυτό σας. Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα ισορροπήσουν αν δεν πιέζετε τις καταστάσεις. Μπορείτε να έχετε ένα απολαυστικό δείπνο που θα σας κάνει να βγείτε από τα αδιέξοδα και το στρες.

Ιχθείς

Μην πείτε όχι σε μια πρόσκληση που θα δεχθείτε για μια δημόσια εκδήλωση, είναι σίγουρο ότι θα αποκομίσετε πολύ θετικά συναισθήματα και να κάνετε νέους και ενδιαφέροντες φίλους. Μπορεί μάλιστα να συναντήσετε υποστηρικτές σε κάποια σχέδια που θα θέλατε να προωθήσετε με την έναρξη της νέας χρονιάς. Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι στα έξοδά σας για την ώρα, αλά χωρίς να φτάνετε σε αντικοινωνικές υπερβολές.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (29/11/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα