Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (28/8/2014)

09:30 28/8/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η επικοινωνία είναι το βασικό σημείο της σημερινής σας ατζέντας, γι’ αυτό αφήστε κατά μέρους τους εγωισμούς και τις εμμονές σας και επενδύστε στη σωστή συνεννόηση (ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως θα βάλετε πρώτοι νερό στο κρασί σας). Ηρεμία στα οικογενειακά σας, μετά από αρκετές μέρες με αναταραχές.

Ταύρος

Μία καινούργια γνωριμία σας εξάπτει το ενδιαφέρον, αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε. Η εμπιστοσύνη θέλει κι άλλο χρόνο για να καλλιεργηθεί, επομένως κρατήστε για την ώρα κλειστά τα χαρτιά σας. Δώστε περισσότερη

έμφαση στη λεπτομέρεια, σε ό, τι αφορά τα επαγγελματικά δρώμενα. Εκεί είναι που θα κριθεί ο νικητής.

Δίδυμοι

Σήμερα γίνεται η αρχή για μία εποικοδομητική συνεργασία, που όμως θα πάρει αρκετό χρόνο μέχρι να στρώσει. Οπλιστείτε με υπομονή, και μην πέσετε θύματα της νευρικότητας και της ανυπομονησίας σας. Ανοδική η πορεία των οικονομικών σας. Εμπιστευτείτε τους Καρκίνους του στενού σας περιβάλλοντος – γνωρίζουν για ποιο πράγμα σας μιλάνε.

Καρκίνος

Θετικές οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σας σήμερα, με μια νέα και ευοίωνη προοπτική να ανοίγεται μπροστά σας. Σκεφτείτε προσεκτικά, προτού πείτε όχι σε τολμηρές προτάσεις, γιατί δεν είναι όσο επικίνδυνες φαντάζεστε. Σταθερά τα αισθηματικά σας. Βάλτε στην άκρη τον ανταγωνισμό και εστιάστε στην ουσία των συναισθημάτων που έχουν δημιουργηθεί.

Λέων

Κάντε υπομονή με ένα πρόσωπο που σας προσεγγίζει τώρα, προσδοκώντας την ερωτική σας ανταπόκριση. Ο καθένας μαθαίνει με τους ρυθμούς του, Λέοντες, επομένως μην απαιτείτε απ’ τους άλλους να σας “διαβάσουν” αμέσως μόλις σας γνωρίσουν. Οι επαγγελματικές τρικλοποδιές είναι μία αναπόφευκτη πραγματικότητα τώρα. Προσέχετε πού πατάτε και ποιους εμπιστεύεστε.

Παρθένος

Η τέχνη σήμερα σας ασκεί ξεχωριστή επίδραση (με τις διάφορες μορφές της), επομένως δώστε της περισσότερη σημασία απ’ ό, τι συνήθως. Οι απαντήσεις στα ερωτήματα που σας απασχολούν, δεν βρίσκονται πολύ μακριά σας. Άνοδος στα οικονομικά, χάρη στην επιρροή του Κρόνου. Καιρός να ικανοποιήσετε μια μακροχρόνια ανάγκη σας.

Ζυγός

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθήσετε ένα τολμηρό επαγγελματικό πλάνο, ακόμα κι αν οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας σας συμβουλεύουν για το αντίθετο. Ακολουθήστε μόνο το ένστικτό σας. Προσοχή στις σχέσεις σας με τους Παρθένους, ειδικά αν είναι ερωτικές. Σας κρύβουν περισσότερα απ’ ό, τι νομίζετε.

Σκορπιός

Σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο μίας απόδρασης, ακόμα κι αν τα πράγματα δεν είναι όσο τακτοποιημένα θα θέλατε. Ο πλανητικός χορός σας δίνει τα εφόδια που χρειάζεστε για να αποστασιοποιηθείτε και να εξετάσετε τις σχέσεις σας πιο αντικειμενικά. Έντονη η χημεία σας με τους Τοξότες. Για καλό και για κακό, μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά .

Τοξότης

Μην φοβηθείτε σήμερα χωρίς λόγο. Τα σκυλιά που γαβγίζουν, σπανίως δαγκώνουν. Μην τα βάζετε με τα άτομα του κύκλου σας που δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα τους, γιατί αυτά είναι τα πιο ακίνδυνα. Η Αφροδίτη σας στέλνει τα κατάλληλα σημάδια, για να κατανοήσετε τις προθέσεις εκείνου που σας ενδιαφέρει ερωτικά και να δράσετε αναλόγως.

Αιγόκερως

Συγκρατήστε τον θυμό σας, γιατί η σημερινή μέρα σας θέλει ήρεμους και μετρημένους. Καλύτερα να καταπιείτε τώρα δυο-τρεις δυσάρεστες κουβέντες και να αντιδράσετε αργότερα, όταν η συγκυρία θα είναι πιο ευνοϊκή για το συμφέρον σας. Προσοχή στις γραφειοκρατικές σας υποχρεώσεις και τους εκκρεμείς λογαριασμούς. Μην αφήσετε τα πράγματα να βγουν εκτός ελέγχου.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα δεν είναι μέρα αποφάσεων. Ακούστε περισσότερο και μιλήστε λιγότερο, και όταν θα έχετε συλλέξει κάθε πληροφορία που χρειάζεστε, τότε θα ’ναι και η κατάλληλη στιγμή να γυρίσετε σελίδα. Προσοχή στις συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σας. Καλύτερα να κρατήσετε χαμηλό προφίλ και να αποφύγετε τις βροντερές εξόδους.

Ιχθείς

Μη δίνετε περισσότερη σημασία απ’ όση χρειάζεται στις συγκρούσεις με τον/ τη σύντροφο, γιατί το πιθανότερο είναι να πρόκειται απλώς για νάζια. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να δείξετε το ανεκτικό και καλοσυνάτο σας προφίλ . Ηρεμία στον εργασιακό χώρο, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε υπέρ σας, αναλαμβάνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες.

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (28/8/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα