Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (25/11/2014)

09:26 25/11/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Σήμερα δεν χρειάζεται βιασύνη, θα ήταν καλό να περιορίσετε την τάση σας για μεγαλόπνοα σχέδια κυρίως στον επαγγελματικό τομέα και σε θέματα καριέρας. Προσέξτε κάποιες προτάσεις που θα δεχθείτε σχετικά με συνεργασίες . Μελετείστε τες και μην απαντήστε βιαστικά και επιπόλαια. Κατά το βράδυ θα έχετε ευχάριστη διάθεση και θα βλέπετε με καθαρή ματιά τα γεγονότα. Δεν αποκλείεται να δειπνήσετε με στενούς φίλους σας.

Ταύρος

Από το πρωί Ταύρος θα έχετε κάποιο άγχος σχετικά με την οικογένειά σας. Αυτό θα επηρεάσει την ψυχολογική σας κατάσταση και θα είστε αμελείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

Πιθανόν κάποιο πρόβλημα με τον σύντροφό σας να το θεωρήσετε σημαντικότερο απ’ ότι πραγματικά είναι. Αποφύγετε να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις για οποιοδήποτε θέμα. Θα πέσετε σε λάθη και θα το μετανιώσετε. Θα ήταν καλό αν μπορείτε από το μεσημέρι και μετά να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Δίδυμοι

Θα υπάρξουν κάποιες δεσμευτικές προτάσεις για το μέλλον σας και θα αιφνιδιαστείτε. Προσέξτε να μην δεχθείτε κάτι αν δεν το εξετάσετε σε κάθε λεπτομέρεια. Σίγουρα η μέρα δεν είναι η κατάλληλη για να φορτωθείτε με ευθύνες . Αν μπορείτε θα ήταν αναζωογονητικό για σας να πηγαίνατε μια βόλτα ή μια κοντινή εκδρομή έτσι θα μπορούσατε να σκεφτείτε καθαρότερα τα πράγματα. Το βράδυ πιθανόν να σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα.

Καρκίνος

Σήμερα αισθάνεστε πολύ ενεργητικοί και θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα, να φέρετε αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο και να ξεκινήσετε και νέες δραστηριότητες . Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και πιστεύετε ότι θα ξεπεράσετε κάθε δυσκολία κάνοντας αλλαγές στη ζωή σας γενικότερα. Θα ήταν καλό να μην παρασυρθείτε από τη διάθεσή σας και να επανεξετάσετε τις αποφάσεις σας. Προσέξτε τις λεπτομέρειες των κινήσεών σας.

Λέων

Σήμερα θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε πράγματα που περιμένατε και θα αισθανθείτε κάπως αποδιοργανωμένοι είτε από δικές σας ενέργειες ή κάποιου συνεργάτη σας. Θα διαπιστώσετε ότι οι οικονομικές εκκρεμότητες είναι το εμπόδιο στην εξέλιξή σας και θα αναζητήσετε πηγές χρηματοδότησης. Προσέξτε πολύ τις συμφωνίες που θα κάνετε μην δεσμευθείτε, αν προηγουμένως δεν ελέγξετε τις λεπτομέρειες των υποχρεώσεών σας, θα σας καθορίσουν μελλοντικά.

Παρθένος

Η ζωή σας έμαθε να είστε επιφυλακτικοί, αλλά μερικές φορές γίνεστε εξαιρετικά αφελείς και επιπόλαιοι. Σήμερα, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αυτές τις προβληματικές σας συμπεριφορές την αφηρημάδα, την έλλειψη εμπιστοσύνης στον εαυτό σας και την ασυνέπεια. Θα ήταν καλό να μην βιαστείτε να αρνηθείτε κάποια σημαντική πρόταση που θα σας γίνει. Ζητείστε χρόνο για να την εξετάσετε προσεκτικά και τότε απαντήστε.

Ζυγός

Σήμερα έχετε μια διάθεση να κάνετε θεμελιώδεις αλλαγές. Εάν έχετε μια καινούργια ιδέα, ξεκινήστε να την εφαρμόζετε αλλά θα πρέπει να είστε εστιασμένοι σ’ αυτήν και να μην ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αφοσιωθείτε στην καλύτερη οργάνωση και εφαρμογή του ονείρου σας για να πετύχετε. Αποφύγετε να ζητήσετε την άποψη ή την συμβουλή φίλων ή ειδικών, πιστέψτε στις δυνατότητές σας και εργαστείτε με συνέπεια.

Σκορπιός

Έχετε την τάση σήμερα να είστε πολύ πεισματάρηδες και ασχολείστε με άσκοπα πράγματα, που σας δημιουργούν επιπλέον προβλήματα . Πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα συνεννόησης με συναδέλφους σας και να φταίτε εσείς. Θα ήταν καλό να αξιολογήσετε εκ νέου την κατάσταση που υπάρχει στον εργασιακό σας χώρο και τις απόψεις σας. Ζητήστε την βοήθεια φίλων σας για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να πάρετε καθαρές αποφάσεις .

Τοξότης

Θα πρέπει σήμερα να επιδείξετε συνέπεια, διορατικότητα, πρακτικότητα και προσοχή στις λεπτομέρειες για να ξεκινήσετε με επιτυχία το νέο σας σχέδιο. Διαφορετικά, η ατελείωτη αισιοδοξία σας θα σας μεταφέρει σε μια ενδιαφέρουσα, αλλά λάθος κατεύθυνση . Προσέξτε να μην κάνετε στρατηγικά λάθη που θα θέλατε να αποφύγετε. Μην ασχολείστε με το τι κάνουν οι άλλοι σε ανάλογες περιπτώσεις και μην συγχέετε τα λάθη με τις περιπέτειες.

Αιγόκερως

Η μέρα δεν θα είναι εύκολη, και ο λόγος είναι ότι εξαρτάται από τους άλλους το τι θα συμβεί. Αποφύγετε να γίνετε όμηροι των γεγονότων ή να συμμετέχετε σε κάποια ίντριγκα, δείξτε πρακτικότητα, ευελιξία και επιδεξιότητα. Προσέξτε τις αποφάσεις σας διότι θα αποτελέσουν την συνέχιση μιας κατάστασης που μάλλον δεν επιθυμείτε. Αν αναλύσετε τα γεγονότα και αντιληφθείτε τα όριά σας, τότε οι κινήσεις σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε επιτυχία .

Υδροχόος

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για την αντιμετώπιση των οικονομικών θεμάτων. Θα ήταν χρήσιμο να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που δεν αντιλαμβάνεστε όμως παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας. Μην παίρνετε αποφάσεις και μην ανακοινώνετε νέα σχέδια γιατί μπορεί ξαφνικά να βρεθείτε εγκλωβισμένοι σε τέτοια πράγματα που δεν θα έχετε την δυνατότητα να τα αντιμετωπίσετε. Σκεφτείτε καλά και προσπαθήστε να δείτε με σαφήνεια τα γεγονότα.

Ιχθείς

Η ημέρα δεν σας εξασφαλίζει σταθερότητα . Μην βασίζεστε να πάρετε αποφάσεις για τους άλλους, ακόμη και αν σας τους παρουσιάζουν για το άκρο άωτο της ειλικρίνειας και της ευπρέπειας. Εξετάστε ενδελεχώς τις καταστάσεις και τα πρόσωπα, μην επηρεάζεστε από τις διαδόσεις, έχετε την δύναμη και την διορατικότητα για να δείτε τι είναι καλό για εσάς. Το βράδυ πιθανόν κάποια είδηση που αφορά κοντινό σας πρόσωπο να σας προβληματίσει, λειτουργείστε ψύχραιμα.

Διάβασε περισσότερα στο oroskopos.tv

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (25/11/2014) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα