Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (25/10/14)

09:32 25/10/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Η καλή σχέση του Ήλιου με τον Άρη θα σας βοηθήσει να κινητοποιηθείτε και να απαλύνετε δραστήρια όποιες ζημιές μπορεί να προκάλεσε η Έκλειψη. Δώστε προτεραιότητα στο οικονομικό θέμα και κινηθείτε τώρα που σας ευνοεί η αστρική επιρροή για να βελτιώσετε την θέση σας και να αποφύγετε το άγχος που νιώθετε. Συναισθηματικά ίσως να έχετε φερθεί κάπως εγωιστικά και πρέπει να ζητήσετε συγγνώμη από ανθρώπους που αγαπάτε.

Ταύρος

Η ημέρα σας είναι πολύ ερωτική και παθιασμένη, αλλά ίσως και να νιώσετε την ζήλια να σας ταλαιπωρεί

με υποψίες και δεύτερες σκέψεις . Ο ανάδρομος Ερμής σε δύσκολο τετράγωνο με τον Πλούτωνα σας κάνει να επιστρέφετε πίσω και να ανοίγετε πληγές ενώ θα έπρεπε να αφοσιωθείτε στο μέλλον και στο πώς θα κάνετε τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας πιο λειτουργικές. Οι αδέσμευτοι είστε σε ένταση, θέλετε να εξομολογηθείτε πολλά σε κάποιο άτομο που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα.

Δίδυμοι

Με τον ανάδρομο Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα κινδυνεύετε από αποκαλύψεις σε σχέση με λάθη που έχετε κάνει στο παρελθόν . Πρέπει να φανείτε γενναίοι και να αντιμετωπίσετε όσους θεωρούν – σωστά ή λανθασμένα – ότι τους έχετε βλάψει και να ξεκαθαρίσετε την θέση σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Το διάστημα δεν είναι κατάλληλο για κανενός είδους τυχερό παιχνίδι ούτε η τύχη γενικά είναι με το μέρος σας, οπότε να κινείστε πολύ προσεκτικά και μετρημένα.

Καρκίνος

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία σας προειδοποιεί να μην ταξιδέψετε, ειδικά με πλωτό μέσο, μιας και γενικά δεν ευνοούνται τα ταξίδια. Η Έκλειψη που κάνει η Σελήνη στον Κρόνο σας καλεί να περάσετε κάποια όρια σε επίπεδο προσωπικής συμπεριφοράς και σε θέματα ερωτικά, αλλά καλό είναι να συγκρατηθείτε, γιατί όταν ο Κρόνος θα ανακάμψει μπορεί να μετανιώσετε για τις πράξεις σας. Δώστε προτεραιότητα στον έρωτα, αλλά με μετρημένες χειρονομίες.

Λέων

Η δυνατή σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ήλιο στον Σκορπιό σας κινητοποιεί ψυχικά και κάνει την ημέρα ένα δυνατό πεδίο για τον έρωτα. Έχετε την τάση να γίνεται πολύ απόλυτοι συναισθηματικά και να ζητήσετε από το ταίρι σας να σας ακολουθήσει σε μια άνευ προηγουμένου εξερεύνηση των σωματικών εκφράσεων. Μπορεί η ηδονή να είναι το ζητούμενό σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε και τις όποιες υποχρεώσεις ας μέσα σε όλο αυτό το πανηγύρι!

Παρθένος

Είστε κάπως απόμακροι σήμερα, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα να σας καλεί σε ενδοσκόπηση και ανακεφαλαίωση όλων σας των σχέσεων. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στα λόγια σας, να μην πληγώσετε τους άλλους και να μην τους αδικήσετε. Η ζωτικότητά σας δεν είναι πολύ υψηλή, φροντίστε κάπως περισσότερο την διατροφή σας και δώστε στο σώμα σας την ξεκούραση που χρειάζεται.

Ζυγός

Πολλά και περίπλοκα προβλήματα σχέσεων με ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος έχουν ανακύψει τελευταία και σας χαλάνε εντελώς τα σχέδια και τον προγραμματισμό σας. Ίσως να πρέπει να ταξιδέψετε για να δείτε κάποιους δικούς σας ανθρώπους και να τους βοηθήσετε να ξεπεράσουν δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, ειδικά με θέματα υγείας. Να μην νιώθετε τύψεις, κάνετε το καλύτερο που μπορείτε και αυτό πρέπει να σας αναγνωριστεί με ειλικρίνεια .

Σκορπιός

Με την Έκλειψη του Κρόνου από την Σελήνη στο ζώδιό σας και την δυνατή σχέση της Αφροδίτης με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα η ημέρα σας είναι πολύ ερωτική. Αισθάνεστε ότι ο σύντροφός σας είναι έτοιμος να κάνει πράγματα που τα έχετε καιρό στο μυαλό σας και επιδιώκετε να ζήσετε εμπειρίες που θα ανανεώσουν αλλά και θα βαθύνουν την σχέση σας. Οικονομικά ίσως να έχετε αρκετά προβλήματα, ωστόσο θα δείτε σύντομα βελτίωση .

Τοξότης

Η σχέση τετραγώνου ανάμεσα στον Δία από τον λέοντα και την Σελήνη από τον Σκορπιό σας προβληματίζει και σας δημιουργεί τριβές με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Ίσως κάποιος από την οικογένειά σας, και ειδικά η μητέρα σας να εναντιώνεται σε σχέδια που κάνετε εσείς ή να φαίνεται ότι δεν υποστηρίζει τόσο πολύ τις ιδέες σας και τους τρόπους που δράτε. Ίσως όμως να πρέπει κι εσείς να εξετάσετε μήπως όσα σας λένε αυτοί που σας αγαπάνε είναι πιο σωστά από τις δικές σας πρακτικές.

Αιγόκερως

Η Έκλειψη του Κρόνου από την Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα σας δημιουργεί σύγχυση και χάνετε το έδαφος τόσο συναισθηματικά όσο και σε ζητήματα που σχετίζονται με την δουλειά σας. Δεν νιώθετε πολύ βέβαιοι για την σχέση σας, έχετε υποψίες ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά, γενικά έχετε παράπονα και διάφορες αιτιάσεις που ίσως φέρουν ένταση και καυγάδες . Παράλληλα δεν τα πάτε πολύ καλά με μεγαλύτερα μέλη της οικογένειάς σας και με ιεραρχικά ανώτερους, προσέξτε τι ισορροπίες.

Υδροχόος

Με τον Ουρανό σε αντίθεση με τον ανάδρομο Ερμή νιώθετε ότι όλες σας οι προσπάθειες σκοντάφτουν. Τα σχέδιά σας αναβάλλονται και έχετε μεγάλο άγχος . Δώστε την προσοχή σας στους ανθρώπους που αγαπάτε και στους συνεργάτες που σα στηρίζουν. Έχετε μπει σε μια συναισθηματική απομόνωση, λειτουργείτε πολύ αυτοματικά και κυνηγάτε τις επιδιώξεις σας μονόπλευρα. Αυτό δεν θα σας φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε, πρέπει να ξεκουραστείτε κιόλας.

Ιχθείς

Η δυνατή σχέση του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη και τον Ήλιο σας χαρίζει ρομαντισμό και έντονη διάθεση να συνδεθείτε με παλιούς σας συντρόφους ή φίλους. Η καλή σχέση που έχει η ψυχή σας με το πνεύμα σας, σας χαρίζει έντονη δημιουργική διάθεση και σας κάνει πολύ αγαπητούς. Ξέρετε τι πρέπει να πείτε και πότε, και αυτό σας χρίζει πολύτιμους στο να δώσετε συμβουλές σε φίλους σας και αγαπημένους ανθρώπους οι οποίοι ακουμπάνε σε εσάς για βοήθεια και παρηγοριά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (25/10/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα