Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (19/9/14)

09:04 19/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Κάποιος μπορεί να έχει υπερβολικές απαιτήσεις και να φορτώσει το πρόγραμμά σας και να μην ξέρετε τι να κάνετε γι “αυτό. Φυσικά, δεν θέλετε να ξοδέψετε τον χρόνο σας για τις απαιτήσεις των άλλων, δεδομένου όμως ότι πρόκειται για την καριέρα σας θα αναγκαστείτε να υποκύψετε. Ευτυχώς, μπορείτε ακόμα να είστε ευγενικοί και να έχετε την δυνατότητα να καθορίζετε τα όρια. Τελικά, είναι σημαντικό να παραμείνετε πιστοί σ’ αυτό που ζητά η καρδιά σας.

Ταύρος

Αν είστε σίγουροι ότι τα σχέδιά σας θα γίνουν πραγματικότητα, δεν χρειάζεται επίσης να αισθάνεστε κάποια επείγουσα ανάγκη για την προσαρμογή

της ζωής σας και δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να μοιράζεστε σήμερα όλες τις σκέψεις σας με τους άλλους. Μην κρίνετε τις αποφάσεις σας τόσο σκληρά. Είστε εκεί που είστε τώρα για κάποιο λόγο, λαμβάνετε το μάθημά σας για να προχωρήσετε στην συνέχεια παράλληλα με αυτό.

Δίδυμοι

Έχετε την τάση να αναπηδήσετε από την χαρά σας γιατί βλέπετε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Σήμερα, καθώς ο ουρανός καθαρίζει, να προσπαθήσετε να βγείτε έξω και να κάνετε κάτι που θα σας προσθέσει περισσότερη χαρά στη ζωή σας. Είτε πρόκειται για μια συναυλία ή μια μακρά πεζοπορία πρέπει να βρείτε έναν τρόπο για να επαναφορτίσετε την ψυχή σας. Καλύτερα ακόμα, να έχετε έναν φίλο μαζί σας για να του μιλήσετε για ό, τι σας στενοχωρεί.

Καρκίνος

Θα γίνετε το επίκεντρο του κοινωνικού σας ή επαγγελματικού σας χώρου σήμερα είτε σας αρέσει είτε όχι, αφού οι άλλοι θα εκτιμούν ανοιχτά και θα θαυμάζουν τις πράξεις σας. Είναι ευχάριστο να αναγνωρίζεστε από τους συναδέλφους σας, ακόμα κι αν νοιώθετε άβολα από τον θαυμασμό τους. Ευτυχώς, δεν υπάρχει καμία ανάγκη να πάτε να κρυφτείτε. Απλά βρείτε μια συμβιβαστική λύση μεταξύ των θερμών εκδηλώσεων και του σκοτεινού δωματίου. Είναι απολύτως αποδεκτό να αισθάνεστε περήφανοι για τον εαυτό σας όταν το αξίζετε

Λέων

Δεν μπορεί παρά να αισθανθείτε την ψυχική δύναμη της Σελήνης που εγκαθίσταται για μια-δυο μέρες στο ζώδιό σας. Όλη η δύναμη αυτής της σεληνιακής επίσκεψης θα βυθιστεί στο δικό σας συναισθηματικό κόσμο. Προετοιμαστείτε και αφήστε τη διαίσθησή σας να γίνει ο οδηγός σας, ακόμα κι αν προτιμάτε να κάνετε κάτι χειρονακτικό ή οποιαδήποτε άλλη σωματική δραστηριότητα. Αν προσέξετε μπορεί να αλλάξει ολόκληρη η προοπτική της ζωή σας.

Παρθένος

Μπορεί να φαίνεται ότι όλοι εργάζονται εναντίον σας, αλλά δεν είναι εύκολο να τους σταματήσετε. Μπορεί να το θεωρείται πολύ σημαντικό, αλλά δεν χρειάζεται να αναλάβετε δράση για κάτι που δεν είστε σίγουροι. Μη χάνετε πολύτιμο χρόνο προσπαθώντας να βρείτε λύση κάπου έξω από εσάς. Αντ’ αυτού, κοιτάξτε μέσα σας για κάτι που προφανώς αγνοείτε. Όταν το κατανοήσετε τότε το προφανές πρόβλημα θα εξαφανιστεί.

Ζυγός

Σήμερα θέλετε πολύ να κάνετε νέες γνωριμίες ή να συναντηθείτε με ομοϊδεάτες ή φίλους. Ακόμη έχετε διάθεση να βγείτε να κάνετε μια βόλτα σε ένα πάρκο ή να επισκεφθείτε μια άλλη περιοχή. Ό, τι κι αν κάνετε, αρκεί να βγείτε από το οικείο περιβάλλον θα σας τονώσει, αφήστε τον εαυτό σας ανάμεσα στους ανθρώπους να περιπλανηθεί, προσωρινά θα χάσετε τον εαυτό σας μέσα στο πλήθος, όμως τελικά αυτό θα είναι που θα ανοίξει το μυαλό σας.

Σκορπιός

Ας ελπίσουμε ότι θα μπορείτε να κρατήσετε κάποιο ιδιωτικό χρόνο για τον εαυτό σας. Είστε τόσο έμπειροι στην φροντίδα των άλλων που μερικές φορές ξεχνάτε τις δικές σας ανάγκες. Δυστυχώς, δεν μπορεί να είστε πάντα με όλους. Εάν οι συναισθηματικές σας μπαταρίες αισθάνεστε ότι αδειάζουν, τότε φροντίστε τον εαυτό σας γιατί σε λίγο δεν θα μπορείτε να προσφέρετε τίποτε στους άλλους. Βάλτε τον εαυτό σας στην κορυφή της λίστας για μια αλλαγή και κάντε κάτι ιδιαίτερο που θα σας ευχαριστεί.

Τοξότης

Αν και ο ενθουσιασμός σας μπορεί να έχει ξεθωριάσει πρόσφατα αν και ένα κομμάτι που αφορά τις προοπτικές σας θα μπορούσε να βελτιώσει την κατάσταση σήμερα. Τα σκοτεινά σύννεφα που απλώνονται πάνω σας δεν σας φοβίζουν και είστε έτοιμοι να βγάλετε το κεφάλι σας έξω για να ζήσετε μια μικρή περιπέτεια . Προσέξτε και την πιο απλή απόσπαση της προσοχής σας στο δρόμο σας μπορεί να βρεθείτε σε παγίδα . Προσπαθώντας να αποφύγετε το απροσδόκητο σπαταλάτε ενέργεια, ένα διάλειμμα στην καθημερινή σας ρουτίνα θα μπορούσε να είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Αιγόκερως

Σήμερα ίσως να κολλήσετε στο παλιό συναισθηματικό σας μοτίβο, θα ήταν καλύτερα να προβάλετε αντίσταση και να αντιμετωπίσετε την κατάσταση που άλλωστε δεν θα διαρκέσει πολύ. Η έλλειψη προόδου σας απογοητεύει πρέπει να σκεφτείτε τα πράγματα με την κοινή λογική. Σκεφτείτε τι θέλετε να αλλάξετε στη ζωή σας, και στη συνέχεια να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με το σύντροφό σας ή έναν φίλο που θα σας πει την αλήθεια .

Υδροχόος

Η διαίσθησή σας, σας λέει ότι όλα πρόκειται να καλυτερέψουν στο πολύ εγγύς μέλλον . Ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο περισσότερο, αλλά οι παρούσες συνθήκες που σας κρατούν πίσω πρέπει να κατανοήσετε πως αφορούν στη διαδικασία της αλλαγής. Αν και αντιλαμβάνεστε σήμερα το τι θα συμβεί στη συνέχεια, είναι σημαντικό να εκφράσετε τις επιθυμίες σας ούτως ή άλλως. Εκείνοι που διστάζουν χάνουν.

Ιχθείς

Ίσως να απαιτείται περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τις ιδέες σας σήμερα, αλλά αυτές οι απαιτήσεις θα μπορούσε να σας ενοχλήσουν παρά να σας εμπνεύσουν. Άλλοι μπορεί να χάσετε την ουσία επειδή θα ενδιαφέρεστε ιδιαίτερα για τις λεπτομέρειες. Προσπαθήστε να δείτε την ουσία και τότε και οι λεπτομέρειες θα δείτε να παίρνουν σάρκα και οστά, χαρείτε τις ιδέες σας κάνοντας μια ειλικρινή προσπάθεια να επικεντρωθείτε στην ουσία των πραγμάτων.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (19/9/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα