Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (13/8/14)

09:38 13/8/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Με την Αφροδίτη στον φιλικό σας Λέοντα, θα έχετε βρει ευκαιρίες για να διευρύνετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς σας ορίζοντες. Μια από αυτές θα μπορούσε να εμφανιστεί ακόμα και σήμερα. Παρ’ όλο που οι συνθήκες δεν θα είναι ιδανικές, υπάρχει δυναμικό με το οποίο μπορείτε να δουλέψετε και να καταφέρετε κάτι σημαντικό. Όπως πάντα, είναι το μυαλό σας που κάνει όλη τη διαφορά, οπότε αν ήσασταν σε μια κατάσταση αναμονής ή καλλιεργούσατε μάταιες ελπίδες, ήρθε η ώρα να βγείτε από αυτή την κατάσταση. Διοχετεύστε την ενέργεια

και τα συναισθήματά σας σε άλλες δραστηριότητες . Είστε το ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη δράση, είναι η ευκαιρία σας να το αποδείξετε.

Ταύρος

Είστε ευγενικοί, συμπονετικοί και καλόκαρδοι, αλλά τώρα θα πρέπει να γίνετε δυναμικοί. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε επιθετικοί, σημαίνει όμως ότι πρέπει να είστε σταθεροί και ακλόνητοι στις αποφάσεις σας. Θα πρέπει επίσης να δώσετε προτεραιότητα στο συμφέρον σας και να σταματήσετε να υποστηρίζετε κάποιον που έχει κάνει λάθη . Μπορεί ένα μέρος της ευθύνης να οφείλεται στις περιστάσεις, αλλά το υπόλοιπο οφείλεται σε κάποιον τον οποίο υποστηρίζετε τυφλά. Είτε είστε «δεμένοι» με ένα θέμα στη δουλειά και δεν μπορείτε να βρείτε λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα είτε είστε στο σκοτάδι από κάποιον που αγαπάτε, βάλτε σε εφαρμογή ένα εναλλακτικό σχέδιο. Πάρτε την περίπτωση ότι δεν πρόκειται να λάβετε την επιθυμητή απάντηση και εξετάστε όλες τις διαθέσιμες επιλογές που παραμένουν ανοικτές. Μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά θα είναι καλύτερο από αυτό που έχετε τώρα.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα σας βοηθήσει να πάρετε τις σωστές αποφάσεις . Ίσως δεν ήσασταν έτοιμοι να προχωρήσετε ή ίσως είχατε μια ελπίδα ότι η κατάσταση θα αλλάξει. Αλλά αν τα πράγματα δεν βελτιώθηκαν καθόλου, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε την κίνησή σας. Ενώ ο Ουρανός και ο Πλούτωνας φέρνουν πάντα ένα δώρο, τις περισσότερες φορές είναι δύσκολο να εντοπιστεί λόγω του σύννεφου της σκόνης που αφήνουν πίσω τους. Δείτε τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Ίσως να μην είχατε επιλέξει να αποχωρήσετε από τη δουλειά σας ή να βάλετε τέλος σε μια σχέση, αλλά μετά από γεγονότα σαν κι αυτά, έρχονται τα μεγάλα, νέα ξεκινήματα. Σίγουρα το έχετε ξανακούσει αυτό, αλλά μια μέρα θα συμφωνήσετε κι εσείς ότι έτσι είναι!

Καρκίνος

Θα χρειαστείτε κάτι παραπάνω από τη συνηθισμένη σας απαισιοδοξία για να τα βγάλετε πέρα. Η θετική σκέψη είναι απαραίτητη τώρα για την επίτευξη των στόχων σας. Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας εξυπηρετούν ένα χρήσιμο σκοπό, δεδομένου ότι εκθέτουν ό, τι είναι περιττό. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να μην συμφωνείτε με τα πράγματα τα οποία το σύμπαν θεωρεί ότι δεν σας είναι χρήσιμα πια. Έτσι, είτε αντιμετωπίζετε κάτι σαν απώλεια είτε δείτε το δρόμο μπροστά σας να καθαρίζει από τα εμπόδια, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο – νέο και γόνιμο έδαφος και καλύτερες ευκαιρίες για τα ταλέντα και τις επιθυμίες σας. Πράγματι, με την Σελήνη στον Κριό σήμερα, μπορεί να ξεκινήσει ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα ή μια κοινωνική εκδήλωση να αποδειχθεί πολύ ωφέλιμη.

Λέων

Η Αφροδίτη σας βάζει φωτιά καθώς σας επισκέπτεται. Μπορεί να μην αισθάνεστε σαν τον συνηθισμένο σας εαυτό ή ορισμένες καταστάσεις μπορεί να σας φαίνονται αινιγματικές. Αυτή τη στιγμή μπορεί να σας είναι αδύνατο να καταλάβετε γιατί κάποιος συμπεριφέρεται με ένα συγκεκριμένο τρόπο ή γιατί ένα εγχείρημά σας δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Το να πιέζετε όμως καταστάσεις ή να κατσουφιάζετε δεν είναι η λύση. Μόνο αν γνωρίζετε τα γεγονότα και αν είστε σίγουροι για την πραγματικότητα θα πρέπει να κάνετε μία από τις χαρακτηριστικές, αριστουργηματικές κινήσεις σας! Όταν το σύμπαν παρουσιάζεται θυελλώδες, αφήστε τη σκόνη να κατακαθίσει, προκειμένου να έχετε πλήρη εικόνα. Η στιγμή αυτή δεν έχει φτάσει ακόμη. Η Αφροδίτη ωστόσο σε συμμαχία με τον Δία θα σας κάνει μεγάλα δώρα σύντομα.

Παρθένος

Υπήρξαν αρκετές στιγμές την περίοδο αυτή, κατά τις οποίες βρεθήκατε μπροστά από ένα σταυροδρόμι, αλλά αυτό είναι ένα από τα πιο σημαντικά που συναντήσατε. Ο Ποσειδώνας και ο Ερμής είναι αυτοί που φέρνουν τις μεγάλες αλλαγές, και παρόλο που συχνά δημιουργούν αρκετή αναταραχή, τα γεγονότα που προκαλούν είναι τελικά για το καλό σας. Μπορεί να σας παρουσιάζεται μια μεγάλη ευκαιρία που θα αλλάξει τα πάντα ή ίσως να ακολουθήσετε κάποια σχέδια που θα ανοίξουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας. Ωστόσο, αν η κατάσταση γυρίσει εντελώς ανάποδα, μην υποθέσετε ότι όλα έχουν χαθεί. Αυτό που χάσατε είναι κάτι που είχε ήδη φτάσει στο τέλος του. Αυτό που κερδίζετε είναι μια σειρά από δυνατότητες και ενδιαφέρουσες προοπτικές . Πάρτε μια βαθιά ανάσα και μην κοιτάτε πίσω.

Ζυγός

Είστε στην ευχάριστη θέση να έχετε την Αφροδίτη στον Λέοντα, γεγονός που σας βοηθά να φέρετε στην επιφάνεια συναισθήματα και ταλέντα που νομίζατε ότι δεν θα έβλεπαν ποτέ το φως της ημέρας. Για μερικούς από εσάς αυτή είναι μια εξαιρετικά γόνιμη περίοδος με την πιο κυριολεκτική έννοια του όρου ενώ για άλλους η δημιουργική διαδικασία θα είναι να διοχετεύσετε τις δυνάμεις σας σε επιχειρήσεις και δραστηριότητες που σας κάνουν να αισθάνεστε πιο ζωντανοί. Πάνω απ’ όλα την περίοδο αυτή υπάρχει αγάπη . Η Αφροδίτη θα σας οδηγήσει στα βάθη και τα ύψη του υψηλού αυτού αισθήματος και δεν είστε ποτέ ξανά οι ίδιοι μετά από αυτό το ταξίδι. Με αυτό κατά νου, αν και μπορεί να πιστεύετε ότι η σωστή απόφαση θα εξαρτηθεί από την ανάλυση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων, αυτό που χρειάζεστε πραγματικά είναι να ακολουθήσετε την καρδιά σας.

Σκορπιός

Την ημέρα αυτή είναι προς όφελός σας να ακολουθήσετε το ρεύμα γιατί η αντίθετη περίπτωση δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Και με την ευκαιρία αυτή, απαλλαγείτε από όλα αυτά τα πράγματα που «μαζεύουν σκόνη», είτε είναι υλικά αντικείμενα, τοξικές φιλίες ή αναμνήσεις από σκοτεινούς καιρούς. Αυτή η διαδικασία καθαρισμού μπορεί να είναι δύσκολο να επιτευχθεί σε εσωτερικό επίπεδο, αλλά αυτό που θα βοηθήσει, έστω και συμβολικά, είναι πετάξετε όλα τα χαρτιά και τα αντικείμενα που δεν χρειάζεστε πια. Συχνά, μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν έχετε καμία επιλογή γιατί τα γεγονότα σας προλαβαίνουν. Μπορείτε να απαλλαγείτε από την αίσθηση αυτή και να την αφήσετε να γίνει η αρχή μιας νέας και θετικής φάσης για εσάς. Αυτό όμως θα γίνει μόνο αν καθαρίστε πρώτα το τοπίο.

Τοξότης

Είναι πολύ πιθανό ότι θα φτάσετε , με τη βοήθεια της Αφροδίτης από τον φιλικό σας Λέοντα, χωρίς ούτε μία ριπή στη λίμνη της ζωής σας. Στην περίπτωση βέβαια που αγωνίζεστε ήδη με ένα σύνθετο πρόβλημα ή βιώνετε μια σοβαρή περίπτωση κακοκεφιάς, αναθαρρήστε γιατί τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Η βελτίωση θα έρθει γιατί θα έχετε κάνει ορισμένες βασικές αλλαγές στη ζωή σας. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα στη ζωή σας. Δεν έχει σημασία πόσο δεμένοι είστε με ορισμένα αντικείμενα, συγκεκριμένες δραστηριότητες ή συμπεριφορές, το σημαντικό είναι ότι μπαίνουν εμπόδιο στην ευτυχία σας και γι’ αυτό θα πρέπει να απαλλαγείτε από αυτά. Κάντε μια αρχή: αφήστε κάτι να φύγει και αντί να αισθάνεστε στερημένοι, βιώστε το αίσθημα της απελευθέρωσης.

Αιγόκερως

Είστε οι πιο υπομονετικοί και λιγότερο επιθετικοί από όλους τους ανθρώπους, αλλά την περίοδο αυτή οι αρετές σας δοκιμάζονται στο έπακρο. Η υπομονή σας έχει φτάσει στα όριά της και έχετε όλο το δίκιο με το μέρος σας, αλλά σκεφτείτε το καλά: θέλετε στ’ αλήθεια να πετάξετε και το μωρό μαζί με τα απόνερα; Αντί λοιπόν να φτάσετε στα άκρα, ξεκινήστε να βάζετε μερικά μέτρα ασφαλείας σε θέματα που είναι σημαντικά. Από την άλλη μεριά, μπορεί όλα να πηγαίνουν μια χαρά για εσάς – αν κάτι τέτοιο συμβαίνει, η Αφροδίτη στον Λέοντα έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει υπέρ σας.

Υδροχόος

Το μόττο της ημέρας αυτής είναι ανάλαφρη διάθεση και κέφι. Αφεθείτε λοιπόν σε όμορφες σκέψεις γιατί σίγουρα θα σας χρειαστούν. Αυτή θα είναι μία από αυτές τις μέρες, όπου πολλοί άνθρωποι θα συμπεριφέρονται μάλλον άσχημα. Οι διαπραγματεύσεις θα είναι σκληρές, αν και αυτό δεν θα τις εμποδίσει να είναι και επιτυχημένες. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι ότι παρ’ όλο που μια κατάσταση μπορεί να έχει πραγματοποιηθεί και να φαίνεται οριστική, υπάρχει η πιθανότητα να καταρρεύσει. Θα είστε σε θέση να τη διορθώσετε και να τη φέρετε ακόμη και σε μια καλύτερη μορφή, αλλά σίγουρα η εμπειρία θα σας κοστίσει. Βάλτε λοιπόν τα δυνατά σας, χωρίς να χάνετε την καλή σας διάθεση και όλα θα πάνε καλά.

Ιχθείς

Η Αφροδίτη στον Λέοντα δίνει ένα φλογερό ξεκίνημα και είναι πιθανό ότι ήδη αισθάνεστε τον άνεμο κάτω από τα φτερά σας. Αν πάλι οι άνεμοι της αλλαγής σας βγάζουν εκτός πορείας, υπάρχει πάντα μια διαδρομή που μπορείτε να ακολουθήσετε και που θα σας οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση αντιμετωπίστε κάθε εχθρική χειρονομία με αυτοσυγκράτηση. Αν το κάνετε αυτό θα βγείτε κερδισμένοι. Αν αφήσετε την άκρατη εγωιστική τάση βα επικρατήσει, οι άλλοι είναι σίγουρο ότι θα επωφεληθούν και εσείς θα είστε οι χαμένοι. Μην παραλείψετε να εγκαταλείψετε μια τακτική ή μια κατάσταση εφόσον σας δίνεται η ευκαιρία για κάτι καλύτερο. Διαφορετικά, οπλιστείτε με θάρρος και αντιμετωπίστε τα πράγματα με το καλύτερο δυνατό τρόπο, αφήνοντας παράλληλα και την τύχη να δουλέψει προς όφελός σας.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (13/8/14) appeared first on iPop.

Keywords
ζωδια σημερα, αστρα, το φως, βγείτε, δραση, σημαίνει, οφείλεται, λύση, νέα, συγκεκριμένο, φως, oroskopos, ipop, κινηση στους δρομους, η ημέρα της γης, φωτια, ξανα, ipop, βγείτε, δυνατα, επιθυμιες, αφροδιτη, δουλεια, δωρα, θαρρος, θεμα, μωρο, οριζοντες, περιοδος, σεληνη, τυχη, φως, ωρα, oroskopos, αγαπη, αναμνησεις, απωλεια, βοηθεια, βρειτε, γεγονοτα, γεγονος, γινει, δειτε, δυναμικο, δωρο, εγχειρημα, εδαφος, ευκαιρια, ευτυχια, υπαρχει, ελπιδα, ενεργεια, εννοια, επρεπε, ερμης, ερχονται, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδιο, υπομονη, θετικη σκεψη, εικονα, κεφαλαιο, κινηση, λαθη, λύση, μορφη, μπορειτε, μυαλο, ξεκινημα, παντα, ουρανος, ορια, οφελος, οφείλεται, πλουτωνας, ποσειδωνας, ρευμα, ριπη, σιγουρα, σιγουρο, συγκεκριμένο, συντομα, σειρα, σκεψεις, στα ακρα, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, ταση, τι ειναι, τυφλα, το φως, φαινονται, φτερα, χαρα, αδυνατο, δικιο, εφαρμογη, γινετε, καρδια, μπροστα, σημαίνει, ταξιδι, θεματα, υλικα, ξεκαθαρισμα
Τυχαία Θέματα