Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/9/2017)

07:41 7/9/2017 - Πηγή: iPop
Kριός

Αγαπητέ Κριέ, φαίνεται πως η περίοδος αυτή σε βρίσκει στην προετοιμασία ενός νέου εγχειρήματος ή στην κατάστρωση σχεδίων που αφορούν το άμεσο μέλλον. Θα είναι πολύ καλή η έκβαση σε ό,τι και αν σχεδιάζεις, αλλά να ξέρεις ότι θα συναντήσεις αρκετές δυσκολίες προτού φτάσεις στα πολυπόθητα αποτελέσματα. Ίσως ακόμη και κάποιο πρόσωπο να παίξει παραπλανητικό ρόλο και τελικά η συμβολή του δεν θα φέρει τα αποτελέσματα που πίστευες. Μην φοβάσαι όμως. Όσο είσαι πιστός στα σχέδιά σου δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η διάθεσή σου σήμερα θα είναι κάπως περίεργη. Τα συναισθήματά

σου θα είναι μπερδεμένα, ενώ θα έχεις μια έντονη τάση να κατανοήσεις τον κόσμο γύρω σου κοιτώντας από ένα πρίσμα πιο πνευματικό. Αυτό θα σου γεννήσει την επιθυμία να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα που πιθανόν να έχουν τα ίδια βιώματα, προκειμένου να μοιραστείς τις ανησυχίες σου, αλλά και να ακούσεις τις δικές τους απόψεις. Αυτά που έχουν να σου πουν θα είναι πολύ σημαντικά καθώς αντανακλούν τη γνώση που πασχίζεις και εσύ να αποκτήσεις.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, τον τελευταίο καιρό δείχνεις μια τάση να αναμοχλεύεις το παρελθόν γυρνώντας συνεχώς πίσω και κάνοντας διάφορα σενάρια για το πως θα μπορούσαν να είναι τα πράγματα αν οι εξελίξεις ήταν διαφορετικές. Φρόντισε να περιορίσεις αυτές τις σκέψεις και να πάψεις να ταλαιπωρείς τον εαυτό σου. Ίσως όλα αυτά οφείλονται στον φόβο που έχεις απέναντι στις αλλαγές που αναμένονται ή που μόλις έχουν κάνει την εμφάνισή τους. Σταμάτα να είσαι πεισματάρης και κοίτα το μέλλον, κάνοντας κινήσεις που θα το βελτιώσουν. Το παρελθόν πέρασε…

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, πρέπει να δείξεις περισσότερο θάρρος στην ζωή σου και τώρα είναι μια περίοδος που θα σε προκαλέσει ακόμη περισσότερο να το κάνεις. Μην υποχωρείς και μην παραιτείσαι από τα σχέδιά σου. Ακόμη και αν βλέπεις ότι κάποιες ενέργειές σου δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα, πάρε το χρόνο σου και σκέψου τί μπορείς να αναθεωρήσεις ή να προσαρμόσεις για να επιτύχεις. Η δημιουργική σου σκέψη εύκολα θα σε βοηθήσει να βγεις από τα αδιέξοδα που θα συναντήσεις μπροστά σου. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και άφησέ το να σε καθοδηγήσει στα επόμενα βήματά σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέων, νιώθεις αρκετά κουρασμένος και αυτό είναι συνέπεια του φορτίου που κουβαλάς. Συνειδητά ή υποσυνείδητα έχεις αποφασίσει ότι θέλεις να συνεχίσεις μια πορεία ετών, μια νοοτροπία που δεν σου ταιριάζει, αλλά αναγκαστικά την ακολουθείς για διάφορους λόγους. Λίγο η συνήθεια, λίγο η καλή σου διάθεση προς τα πρόσωπα που αγαπάς, λίγο ο φόβος. Ό,τι και αν είναι ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις απόψεις και ιδέες και να ασχοληθείς με αυτά που θέλεις εσύ πραγματικά και όλα εκείνα που έχεις ανάγκη. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να τα βρεις με τον εαυτό σου και να βγεις από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι.

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, οι υποχρεώσεις που υπάρχουν τώρα στη ζωή σου θα πρέπει να μπουν άμεσα σε μια σειρά και να διευθετηθούν με προσοχή και σύνεση. Ο λόγος είναι ότι το πλανητικό σκηνικό θα αλλάξει σύντομα και θα σου φέρει μπροστά σου τις παλιές σου υποχρεώσεις, αλλά τότε θα είναι διπλά δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Για αυτό, λοιπόν, βάλε το πρόγραμμά σου και ακολούθησέ το. Άφησε τους εγωισμούς και τα πείσματα και μην θεωρήσεις ότι είσαι υπεράνω όλων. Καλύτερα να κινηθείς συντηρητικά παρά να το μετανιώσεις αργότερα. Στο χέρι σου είναι!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή ημέρα ίσως σηματοδοτήσει το τέλος μια εποχής και το ξεκίνημα μιας νέας. Κάτι τελειώνει και κάτι αρχίζει. Ό,τι και αν είναι αυτό, θα πρέπει να συμμετάσχεις και εσύ ενεργά σε αυτή την διαδικασία, βάζοντας και συνειδητά το τέλος. Κάνε τον απολογισμό σου και προετοιμάσου για τα νέα δεδομένα. Μην αφήσεις απλά τα γεγονότα να σε παρασύρουν. Χρησιμοποίησε την κριτική σου ικανότητα και αξιοποίησε τις γνώσεις που έχεις λάβει μέχρι τώρα. Όπως και να έχει, μην προσπαθήσεις να αντισταθείς σε ό,τι προκύψει. Θα είναι μάταιο. Εξάλλου, ό,τι γίνει τώρα, για καλό θα είναι ακόμη και αν δεν είναι άμεσα φανερό.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι προβλέψεις για το ζώδιό σου είναι ενθαρρυντικές. Το μέλλον αναμένεται πολύ ευχάριστο και αυτό θα είναι αποτέλεσμα των δικών σου προσπαθειών. Μοναδική προϋπόθεση για να γίνει όλο αυτό πραγματικότητα είναι η δική σου επιμονή στους στόχους. Μη λυγίσεις μπροστά στις απογοητεύσεις και τις δυσκολίες και θα δεις σύντομα ότι θα δικαιωθείς. Μάλιστα, καταλυτικό ρόλο θα παίξει ένα τρίτο πρόσωπο ή μια ομάδα προσώπων που φαίνεται ότι έχουν δύναμη και θα μπορέσουν να διευκολύνουν το έργο σου. Δώσε του/τους την ευκαιρία να σου προσφέρουν ό,τι καλό έχουν σκοπό να σου δώσουν.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, μια μεγάλη απόφαση ή συμφωνία είναι προ των πυλών και εσύ θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά πώς θέλεις να προχωρήσεις. Το θέμα στην περίπτωση αυτή, δεν είναι ότι καλείσαι να επιλέξεις, αλλά το γεγονός ότι η πράξη σου θα έχει κάποιες συνέπειες. Αυτές είναι που θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά προτού διαλέξεις το μονοπάτι που θα βαδίσεις. Είναι πολύ πιθανό να μην είσαι έτοιμος να κάνεις την επιλογή σου, για αυτό φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος με τα πρόσωπα που εμπλέκονται, έτσι ώστε να αποφευχθούν τα δυσάρεστα και για εσένα, αλλά και για τους τρίτους που σχετίζονται.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα καλά θα κάνεις να ακούσεις το ένστικτό σου και να το αφήσεις να σε οδηγήσει στις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Είναι μια περίοδος που ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και σου επιτρέπει να θέσεις νέες βάσεις όπου αυτό είναι επιθυμητό. Ωστόσο, καθετί που θα γίνει θέλει χρόνο και αποφασιστικές κινήσεις. Όσο πιο ξεκάθαρος είσαι με τον εαυτό σου, τόσο καλύτερες επιλογές θα κάνεις που θα κρατήσουν στον χρόνο. Οι αλλαγές που θα γίνουν τώρα δεν φαίνεται να έχουν παροδικό χαρακτήρα, άρα η σημασία τους είναι παραπάνω από σημαντική.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η ημέρα απαιτεί από εσένα περισσότερη προσοχή από ό,τι συνήθως. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τέτοιες συνθήκες που εύκολα μπορείς να υποπέσεις σε πλάνη. Μάλιστα, φαίνεται πως το μπέρδεμα ή αλλιώς η αποπλάνηση, έρχεται από ένα πρόσωπο που θα σε πλησιάσει και θα σου παρουσιάσει μια εικόνα διαφορετική από την πραγματικότητα. Μην σταθείς μόνο σε αυτό που βλέπεις ή ακούς. Οφείλεις να ψάξεις βαθύτερα και μάλιστα να εντοπίσεις τα αίτια που οδήγησαν στην παρούσα κατάσταση. Αν χρειαστεί να αποστασιοποιηθείς, μην επιτρέψεις στην αμηχανία ή την ντροπή να σε αποτρέψουν.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή ημέρα θα σου αφήσει μια πικρή γεύση στο στόμα, καθώς η αίσθηση που έχεις σε κάνει να νιώθεις άσχημα. Νιώθεις παραγκωνισμένος και ξεχασμένος από διάφορα πρόσωπα που ξέρεις ότι θα σου όφειλαν –αν μη τι άλλο- την παρέα τους. Η αλήθεια είναι ότι έχεις κάνει αρκετούς κόπους για χατίρι τρίτων και τώρα αποδεικνύεται ότι τίποτα από όλα αυτά δεν έχει αναγνωριστεί όπως θα ήθελες. Πάψε να τα βάζεις με τον εαυτό σου και αποδέξου ότι κάποιοι μπορούν να είναι αχάριστοι. Η αποδοχή θα φέρει λύτρωση. Πάρε το μάθημά σου και προχώρα, χωρίς να υπερεκτιμάς κάποιες καταστάσεις.

Διάβασε περισσότερα στο myastro.gr …

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/9/2017) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα