Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/8/2020)

09:35 7/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (7/8/2020), μία ευχάριστη συζήτηση, μία είδηση ή ένα τηλεφώνημα

μπορεί να γίνει για εσάς σήμερα μια αιτία χαράς, αφού τα νέα που θα κουβαλά θα σας κάνουν να αισιοδοξήσετε, για κάτι που περιμένατε καιρό και δεν σας είχε δώσει προηγουμένως σημάδια εξέλιξης. Τώρα μπορείτε να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματά σας και με ικανοποίηση να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας με περισσότερη αισιοδοξία. Προσπαθήσετε την ενέργεια που νιώθετε να τη μετατρέψετε σε ενθουσιασμό και όχι σε εκνευρισμό και ανυπομονησία. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και σίγουρα θα έχουν επιτυχή έκβαση.

Ταύρος

Δεν συμβαίνουν μόνο ανατροπές και δυσάρεστες εξελίξεις που σας δημιουργούν αμηχανία στο πως να πορευθείτε στη συνέχεια. Έρχονται και καλά νέα στη ζωή σας, όπως η προοπτική μιας πρότασης που είχατε λάβει το προηγούμενο διάστημα αλλά οι συνθήκες και οι καταστάσεις, δε σας άφησαν να ασχοληθείτε με αυτή. Τώρα θα μπορέσετε να την επανεξετάσετε και να την αξιολογήσετε καλύτερα και θα διαπιστώσετε ότι έχει καλές προοπτικές να σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε τα οικονομικά ή επαγγελματικά σας, να περιορίσει την ασάφεια και να σας προσανατολίσει στο επόμενο δημιουργικό σας σχέδιο.

Δίδυμοι

Μικρές ή μεγάλες νίκες θα κάνουν την παρουσία τους στην καθημερινότητά σας. Αυτό θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα θέλετε να κατακτήσετε πεδία, που σε άλλες εποχές δεν είχατε ασχοληθεί. Εάν ασχολείστε με μία εποχιακή δουλειά, θα σας δώσει το αβαντάζ, να εξοικονομήσετε κάποια έξτρα χρήματα που λίγο αργότερα θα σας φανούν χρήσιμα σε μία επένδυση που θέλετε να κάνετε. Να θυμάστε ότι ο λόγος σας πρέπει να εμπεριέχει περισσότερο πνεύμα από ότι χιούμορ, για να περάσετε τη γραμμή σας στο περιβάλλον που δραστηριοποιείστε. Δείτε πιο σοβαρά τις προοπτικές που σας ανοίγονται.

Καρκίνος

Από σήμερα και για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα η εικόνα σας βελτιώνεται και αλλάζει προς το καλύτερο. Μπορεί να σας έρθουν κάποια έκτακτα έξοδα, θα καταφέρετε όμως να τα διαχειριστείτε και να τα καλύψετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κάντε όμως πιο σωστή κατανομή και βάλτε προτεραιότητες, χωρίς να ξεμυαλίζεστε με καταναλωτικές και άσκοπες αγορές. Μία πρόταση που θα σας γίνει για ένα καινούργιο επαγγελματικό εγχείρημα, ίσως σας κάνει να αισθανθείτε ότι δεν έχετε την ανάλογη επάρκεια στο να το υπηρετήσετε. Μην πείτε λοιπόν το “ναι” εάν δε σας εμπνέει.

Λέων

Υπάρχουν άνθρωποι να σας βοηθήσουν ή να υποστηρίξουν τις προσπάθειές σας, να σταθούν δίπλα σας και να σας ακούσουν εάν έχετε την ανάγκη να βγάλετε από μέσα σας, σκέψεις που σας προβληματίζουν και σας απασχολούν, αρκεί να το ζητήσετε, ή και να το επιδιώξετε. Μην απομονώνεστε και μην ανακυκλώνετε προβληματισμούς που σας προκαλούν συναισθηματικά αδιέξοδα και φοβίες. Άλλωστε οι φόβοι και οι φοβίες είναι αποκυήματα του εγκλωβισμένου νου και όχι υπαρκτές οντότητες. Από σήμερα και για αρκετό καιρό θα νιώθετε όλο και πιο καλά μέσα σας.

Παρθένος

Δεν μπορείτε να λειτουργήσετε τα θέματά σας, εάν η σκέψη σας δεν είναι τακτοποιημένη. Έτσι λοιπόν, όσο και αν φίλοι με αγαπημένα πρόσωπα, προσπαθούν να σας βγάλουν για λίγο από την εσωστρέφειά σας, εσείς θα προτιμήσετε σήμερα να μείνετε σπίτι, στην ησυχία και στον κόσμο σας γενικότερα. Όλα τα έχετε βάλει κάτω από το μικροσκόπιο και τα επανεξετάζετε, επανεξετάζοντας τις προοπτικές τους, σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής και της σταδιοδρομίας σας. Πρέπει να το κάνετε για να είστε σίγουροι, πως θα πάρετε λίγο αργότερα τις σωστές αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ροή της καθημερινότητάς σας.

Ζυγός

Δεν μπορείτε να είστε καλοί με όλους και να βάζετε τα “θέλω’ και τις επιθυμίες σας σε δεύτερη μοίρα. Πείτε και κανένα “όχι” σε όσους το έχουν εύκολο να απευθύνονται σε σας για να ζητάνε το κοντό τους και το μακρύ τους. Άλλωστε δε σας τιμά να σας θεωρούν οι άλλοι δεδομένους και ότι πάντα θα σας βρίσκουν στη θέση σας, όποτε και όταν σας χρειαστούν. Σε καμία περίπτωση οι εντάσεις δεν ωφελούν αλλά και η απόλυτη συγκατάβαση, ξέρετε ότι δε σας έχει βγει σε καλό. Με τον εξαιρετικό τρόπο της διπλωματίας που έτσι κι αλλιώς είναι το μεγάλο σας ταλέντο, δώστε το στίγμα σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (7/8/2020), μπορείτε να κερδίσετε το χαμένο έδαφος και να κατακτήσετε τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, με την προϋπόθεση όταν δε σας γίνεται κάτι που προσπαθείτε, να μην φορτώνετε το φταίξιμο στους άλλους. Είτε αυτοί είναι οι άνθρωποι που συνεργαζόσαστε καθημερινά, είτε οι δικοί σας άνθρωποι που τελευταία τους παραπονιέστε ότι δεν σας βοηθάνε. Επιπλέον χρειάζεται να ανοίξετε τα αφτιά σας και να ακούσετε εκείνα που σας λένε οι άνθρωποι που σας αγαπούν και σας νοιάζονται. Δεν είναι μόνο η δική σας άποψη η σωστή. Κι αυτό γιατί εκτός από ισχυρογνώμονες, γίνεστε και ανελαστικοί απέναντί τους.

Τοξότης

Η μελαγχολία δε σας ταιριάζει, όπως το χαμόγελο και η εξωστρέφεια. Για το λόγο αυτό, μη μένετε κλεισμένοι στο σπίτι, κλεισμένοι στον εαυτό σας και εγκλωβισμένοι σε σκέψεις αρνητικές. Οι ημέρες αυτές είναι κατάλληλες για να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε κόσμο να φιλοξενηθείτε από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αν δεν μπορείτε να πάτε κάπου αλλού για να ξεσκάσετε. Βάλτε μια φωνή, και άνθρωποι θα σταθούν στο πλευρό σας για να σας βοηθήσουν όπου και όταν το χρειαστείτε. Δεν αποκλείεται τις ημέρες αυτές να λάβετε και κάποιο έκτακτο έσοδο που θα σας ανακουφίσει.

Αιγόκερως

Έχοντας τα προηγούμενα χρόνια περάσει δια πυρός και σιδήρου, τώρα ξεκινάει για εσάς, μια καλύτερη εποχή. Με περισσότερη σοφία αλλά και εμπειρία, η επανάληψη των ίδιων λαθών δεν επιτρέπεται, ούτε όμως και να κλειστείτε στον εαυτό σας, κάνοντας πιο αυστηρές επιλογές σχετικά με ποιους θα συναναστραφείτε και ποιους θα βγάλετε από τα πλάνα σας. Κάντε τις δοκιμές σας, κάντε τις αναγνωριστικές πτήσεις σας. Επιβάλλεται σχεδόν η διεύρυνση του κοινωνικού και φιλικού σας κύκλου, γιατί έτσι θα σας ανοιχτούν νέοι ορίζοντες και άλλες καλύτερες προοπτικές από όσες σας δόθηκαν.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (7/8/2020), αποδεχτείτε προσκλήσεις και βγείτε από το σπίτι. Δεν την χρειάζεστε τόσο την ησυχία σας, όσο το να βρεθείτε με κόσμο, να εμπλακείτε με δραστηριότητες και συνήθειες που ποτέ άλλοτε δεν είχατε την ευκαιρία, να ανταλλάξετε ενδιαφέρουσες απόψεις, να μπείτε σε κύκλους ανθρώπους που θα σας κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον.  Η καθημερινότητά σας αλλάζει προς το καλύτερο, ενώ σας ανοίγονται νέες επαγγελματικές προοπτικές. Φαίνεται μάλιστα πως θα σας γίνει μία πρόταση, που θα σχετίζεται με τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας και ίσως τώρα να έχετε τη δυνατότητα να τα αναδείξετε.

Ιχθείς

Τακτοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, χωρίς όμως να σας δίνεται προς το παρόν η δυνατότητα να ξοδέψετε παραπάνω χρήματα από εκείνα που σας αναλογούν για να περάσετε απλά. Σίγουρα κάποιοι από εσάς, ίσως αποφασίζουν να μετακομίσουν να ζήσουν μαζί με τον άνθρωπό τους, να αλλάξουν την οικογενειακή τους σύσταση και να δουν τη ζωή με άλλη ματιά και αντίληψη. Έχετε κάθε προϋπόθεση να καταφέρετε, ότι βάλει ο νους σας, αρκεί αν μη σταματάτε στο πρώτο εμπόδιο που θα σας παρουσιαστεί. Δείξτε λοιπόν αποφασιστικότητα και δυναμισμό.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (7/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα