Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/8/2020)

09:30 6/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (6/8/2020), κατεβάστε τους παρορμητικούς ρυθμούς σας και

προσπαθήστε να γίνετε περισσότερο διπλωματικοί και συνεννοήσιμοι με τους άλλους, εάν θέλετε σε συντομότερο διάστημα, να δείτε κάποια θέματα σημαντικά για την ζωή σας να εξελίσσονται. Επαγγελματικά προσωπικά, ή όποια άλλα. Η ημέρα είναι καλή για συναντήσεις και επαφές και αν θέλετε να προωθήσετε έναν στόχο ή σχέδιό σας, να είστε στοχευμένοι. Να κάνετε δηλαδή επαφές με ανθρώπους που έχουν τη δύναμη το κύρος ή τον τρόπο να σας ανοίξουν πόρτες, ή να κανονίσουν να βρεθείτε με τα κατάλληλα άτομα.

Ταύρος

Άλλη μια ανατροπή έρχεται για να σας κάνει να αλλάξετε τον τρόπο που πολεμάτε να καταφέρετε κάποια πράγματα στη ζωή σας. Κανονικά θα έπρεπε να τις είχατε συνηθίσει τις ανατροπές και να είστε πάντοτε σε ετοιμότητα να τις αντιμετωπίσετε, γιατί το σύμπαν σας θέλει πιο μάχιμους δραστήριους να μην τα περιμένετε από τους άλλους και κυρίως να μην αφήνετε τόσο εύκολα να υπάρχει η ρουτίνα στη ζωή σας για να είστε ήσυχοι, ότι όλα βαίνουν με σταθερό ρυθμό. Όχι, δεν πάνε με σταθερό ρυθμό αλλά κάνουν κοιλιά και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Δραστηριοποιηθείτε.

Δίδυμοι

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να δείτε και να διαπιστώσετε, ότι κάτι στη ζωή και στην καθημερινότητά σας, εξελίσσεται θετικά. Μία οικονομική απολαβή, ένα έκτακτο έσοδο από εκεί που δεν το περιμένατε, πιθανόν και από ορισμένα οφειλόμενα χρήματα που τα είχατε ξεγραμμένα, έρχονται στα χέρια σας και ίσως σας βάλουν την ιδέα για μια μικρή έστω απόδραση. Αν καταφέρετε και φύγετε σε ένα κοντινό προορισμό, το μυαλό σας θα καθαρίσει θα αλλάξετε παραστάσεις και η σκέψης σας θα λειτουργήσει καλύτερα. Όσο κι αν δεν το πιστεύετε, τα καλύτερα για σας έρχονται.

Καρκίνος

Οι ημέρες από εδώ και στο εξής θα κυλούν πιο στρωτά, αφού κάποια θέματα που μέχρι τώρα αφορούσαν σοβαρές σκέψεις σας, μετατρέπονται σε αποφάσεις και τα διλήμματα υποχωρούν. Τώρα λοιπόν πιο αποφασισμένοι να δώσετε ένα τέλος σε καταστάσεις που βλέπετε ότι δεν προχωρούν, θα ελευθερώσετε το πρόγραμμά σας και θα κερδίσετε χρόνο για να κάνετε πιο δημιουργικές δραστηριότητες αλλά και σχέδια. Η εικόνα των οικονομικών σας θα πρέπει να σας απασχολήσει τις ημέρες αυτές και ίσως δε θα ήταν άσχημο να ψάξετε να βρείτε τρόπους για να τα ενισχύσετε.

Λέων

Οι διαρροές των οικονομικών σας και οι μικρές δυνατότητες να ενισχυθούν θα σας αγχώσουν τις ημέρες αυτές. Από την άλλη μεριά, θέλετε να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να ξεσκάσετε, να κάνετε εκείνες τις πολυπόθητες διακοπές που έχετε τόση ανάγκη για να ξεκουραστείτε, όμως οι προοπτικές για κάτι τέτοιο, δε δείχνουν πως και να τα καταφέρετε, θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Έννοιες της καθημερινότητάς σας, δε θα σας αφήσουν ανέμελους, ούτε τις στιγμές που θα είστε πιο χαλαροί. Όπως και να έχει, δεν υπάρχει κάτι που δε θα μπορούσατε να το διαχειριστείτε.

Παρθένος

Όσο και αν αποδέχεστε προσκλήσεις για εξόδους, φιλικές ή κοινωνικές συναναστροφές, πάντοτε μένετε κλεισμένοι στις σκέψεις σας και μακριά από το κλίμα που όσο χαλαρό και αν γίνετε, εσείς δεν το απολαμβάνετε. Η εποχή αυτή, σας βάζει στη διαδικασία, να κάνετε τους απολογισμούς σας, να αναθεωρήσετε σκέψεις, να κρίνετε ανθρώπους που μέχρι χτες ήταν πολλοί σημαντικοί για σας. Φιλίες έρωτες, συνεργασίες, όλα θα μπουν κάτω από το υπέρ αναλυτικό σας μικροσκόπιο. Κάποιους ανθρώπους πιθανόν, να χρειαστεί να τους βγάλετε από την ζωή σας, που σημαίνει ότι θα δυσκολευτείτε.

Ζυγός

Μπορεί να δυσκολεύεστε να πάρετε αμέσως σημαντικές αποφάσεις και πολλές φορές να κωλυσιεργείτε να το κάνετε ακόμα και αν έχετε φτάσεις ή ξεπεράσει κάποια όρια, δες τε το όμως σαν ευκαιρία. Πείτε στον εαυτό σας, ότι η πορεία που θα ακολουθήσω από δω και στο εξής, θα ανατρέψει κάθε αρνητικό πρόσημο που συναντώ στην καθημερινότητά μου. Μπορείτε αγαπητοί φίλοι εάν πάρετε την γενναία απόφαση να κάνετε την ανατροπή σε όλους και σε όλα να πριμοδοτηθείτε από τη θεά τύχη. Τόλμη και αποφασιστικότητα χρειάζεται και σίγουρα θα βγείτε νικητές.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (6/8/2020), αν ξεκολλήσετε από μια καθημερινότητα που κάνετε τα αδύνατα δυνατά για να παραμένει ίδια και να μη διαταράσσεται παρά μόνο με τα πλέον απαραίτητα για να νιώθετε ζωντανοί, τότε την εποχή αυτή, μπορείτε να κάνετε θαύματα. Προσπαθήστε να ενισχύσετε την εξωστρέφειά σας. Μη βαριέστε να βρεθείτε με κόσμο ακόμα κι αν δεν τον γνωρίζετε. Επιβάλλεται σχεδόν την εποχή αυτή, να διευρύνετε τους κύκλους σας, κοινωνικά επαγγελματικά και φιλικά. Βάλτε καινούργιους στόχους κάντε τις αλλαγές εκείνες που θα δώσουν νέα πνοή στη ζωή σας. Μπορείτε και θα τα καταφέρετε.

Τοξότης

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις, πρέπει να επανεξεταστούν από μέρους σας. Νιώθετε την εποχή αυτή, ότι χάνετε έδαφος στις φιλίες σας, στην ερωτική σας ζωή, στις συνεργασίες σας. Έχετε όμως αναρωτηθεί, μήπως όλα αυτά ξεκινούν από τη δική σας στάση απέναντι στους άλλους, απέναντι στα πράγματα; Όπως και να έχει χρειάζεται να αναδιπλωθείτε και να βρείτε τρόπους, ώστε να ρίξετε γέφυρες σε φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα, που το προηγούμενο διάστημα, οι σχέσεις σας διαταράχτηκαν. Λέγειν ούτως ή άλλως διαθέτετε και διπλωματία αν χρειαστεί επίσης. Κάντε τις προσπάθειές σας.

Αιγόκερως

Ξεκινάει για εσάς μία αρκετά δημιουργική και ξεκούραστη περίοδος, αφού θα μπορέσετε να εντάξετε στο πρόγραμμα σας μία καινούργια δραστηριότητα, ή θα μπείτε σε κύκλους, θα γνωρίσετε καινούργιες προσωπικότητες με αρκετό ενδιαφέρον, που θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε τις σκέψεις σας. Επιβάλλεται σχεδόν να ξεκουράσετε το σώμα και το μυαλό σας, να ξεφύγετε για λίγο από μια καθημερινότητα αρκετά πιεστική και γεμάτη καθήκοντα. Δεν αποκλείεται να βγει στο πρόγραμμά σας μία μικρή απόδραση με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα την οποία και να ακολουθήσετε.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (6/8/2020), μία μοναδική ευκαιρία θα σας δοθεί, να ξεπεράσετε κάποια παλιά κακώς κείμενα που συνέβαιναν για πολύ καιρό, να αποκαταστήσετε σημαντικές σχέσεις που είχαν στο παρελθόν διαταραχτεί και να κοιτάξετε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τα όσα συμβαίνουν στη ζωή σας. Κάποιες εκκρεμότητες που σας άγχωναν θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε και έτσι το άγχος σας θα περιοριστεί κατά πολύ, ενώ ένα μέλος της οικογένειάς σας, σας δίνει χαρά με μία του απόφαση ή μια επιλογή σημαντική για την εξέλιξή του. Άνθρωποι βρίσκονται κοντά σας και ζεσταίνουν την καρδιά σας με τα λόγια τους.

Ιχθείς

Είστε άνθρωποι που νοιάζεστε για τους άλλους και ιδιαίτερα για κάποιους ανθρώπους που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Ένα πρόσωπο λοιπόν, τις ημέρες αυτές ίσως να σας χρειαστεί να το ενθαρρύνετε, πράγμα που θα το κάνετε και ίσως χωρίς να σας το ζητήσει αν χρειαστεί να μεριμνήσετε και για ένα θέμα του. Δώστε το χρόνο σας και δείξτε τον ανθρωπισμό σας. Κατά τα άλλα φίλοι σας ξεσηκώνουν σήμερα και αν σας κάνουν μία πρόσκληση για να συμμετάσχετε για έναν κοινό σκοπό, μην αρνηθείτε. Θα περάσετε όμορφες στιγμές, θα δικτυωθείτε και θα γνωρίσετε κόσμο.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Josh Rangel/ Unsplash

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (6/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα