Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/9/2020)

09:36 4/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/9/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (4/9/2020), μη θεωρήσετε απίθανο, να τα φέρουν έτσι οι

συνθήκες και με κάτι που είχατε ξανά ασχοληθεί ή εργαστεί στο παρελθόν, τώρα να ασχοληθείτε εκ νέου. Φαίνεται ότι επανέρχεται ένα πρόσωπο στη ζωή σας και έχει για εσάς, μια αντίστοιχη πρόταση συνεργασίας. Αξίζει λοιπόν τον κόπο να ασχοληθείτε, να μάθετε να πληροφορηθείτε, πριν να απαντήσετε θετικά ή αρνητικά, γιατί κατά πάσα πιθανότητα, η πρόταση αυτή μπορεί να ενισχύσει τα οικονομικά σας, να σας δώσει επαγγελματικές προοπτικές εξέλιξης και να βασίζετε στα ταλέντα στις σπουδές ή στις δεξιότητες που έχετε. Σκεφτείτε τη καλά.

Ταύρος

Η εποχή αυτή σας θέλει πιο δυναμικούς και δραστήριους και να έχετε γρήγορα αντανακλαστικά για να αρπάξετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Παράλληλα θα χρειαστεί να ζυγίσετε πολύ καλά τις αποφάσεις που πρέπει να λάβετε, ενώ σε μια άλλη περίπτωση, να διαχειριστείτε προσεκτικά, μία νομική υπόθεση που εκκρεμεί. Μην κολλάτε στις λεπτομέρειες όταν χρειαστεί να προχωρήσετε παρακάτω, όπως για παράδειγμα εάν μια συνεργασία σας δε λειτουργεί αλλά για διάφορους λόγους την συντηρείτε. Μην επιμένετε να κρατάτε στη ζωή σας, ότι σας δίνει πλασματική σταθερότητα. Μάλλον πρόκειται για στασιμότητα.

Δίδυμοι

Μία θετική εξέλιξη για κάποιο ζήτημα κληρονομικό κατά πάσα πιθανότητα, ενός ακινήτου που σχετίζεται εκτός των δικών σας συμφερόντων και με κοινά συμφέροντα με συγγενείς σας, βγάζει από πάνω σας ένα παραπανίσιο βάρος, κάτι που λίγο αργότερα θα σας λύσει τα χέρια από δεσμεύσεις που είχατε μαζί τους μέχρι σήμερα. Σημασία έχει ότι τώρα τα βρίσκετε μεταξύ σας, χωρίς αντιρρήσεις και αντιπαραθέσεις και όλο αυτό οδεύει προς τη λήξη του. Σε μια άλλη περίπτωση, ίσως να χρειάζεται το σπίτι σας μια δαπάνη αποκατάστασης, που καταφέρνετε να συμπληρώσετε το κεφάλαιο που λείπει.

Καρκίνος

Με τα ανοίγματα που επιχειρήσατε αρκετό καιρό τώρα, έφεραν στη ζωή σας ενδιαφέροντες ανθρώπους, καινούργιους φίλους, νέους συνεργάτες και άτομα που ενώ μέχρι χτες μπορεί να μην τα γνωρίζατε, ξέρετε ότι μπορείτε να στηρίζεστε σε αυτά. Ένα τέτοιο πρόσωπο λοιπόν, θα σας δώσει μια πληροφορία, που θα είναι σχετική με το αντικείμενο που θέλετε να επιχειρήσετε και έχετε βάλει στόχο να το κατακτήσετε. Σε μια άλλη περίπτωση εάν σκέπτεστε να αλλάξετε εργασιακό χώρο, ίσως το άτομο το συγκεκριμένο να εργάζεται ήδη εκεί και να σας ενημερώσει, για το κλίμα που επικρατεί.

Λέων

Πολλές αλλαγές και ανακατατάξεις μπορεί να συμβαίνουν το διάστημα αυτό, στο εργασιακό σας περιβάλλον, ή σε κάποιο χώρο που δραστηριοποιείστε, κάτι που μπορεί να συνέβαινε αρκετό καιρό και να μην το είχατε καταλάβει. Μόνο που τώρα θα συμβαίνει τόσο έντονα, που μπορεί το παρασκήνιο αυτό, να εμπλέξει και εσάς. Όποιος όμως ανακατεύεται με τα πίτουρα λέει ο σοφός λαός μας, τον τρώνε οι κότες. Μείνετε μακριά λοιπόν από κουτσομπολιά και σχόλια που δε σας αφορούν, ή αφορούν ανθρώπους πιο ψηλά ιστάμενους από εσάς, γατί μπορεί να διακινδυνεύσετε τη θέση σας, ή να εκτεθείτε σε αυτούς.

Παρθένος

Μία ευχάριστη είδηση σχετικά με μια εξέλιξη που περιμένατε καιρό, μπορεί και επαγγελματική, σας βάζει στη διαδικασία, να σχεδιάσετε τη ζωή σας με νέα δεδομένα, να θέσετε καινούργιους στόχους και αν ονειρεύεστε κάτι που μπορεί μέχρι σήμερα να μην το είχατε καταφέρει, τώρα θα μπορέσετε να βρείτε τον τρόπο να το βάλετε σε εφαρμογή. Μπορεί να είσαστε από τους τυχερούς ανθρώπους της περιόδου αυτής, μα όπως πάντα, τίποτα δε θα σας χαρίζετε, χωρίς κόπο. Αυτό άλλωστε δείχνει και την αξιοσύνη που σας χαρακτηρίζει, με ότι καταπιαστείτε, συν την εμπιστοσύνη που σας δείχνουν οι άνθρωποι που συνεργάζεστε.

Ζυγός

Προσπαθήστε σήμερα να ξεκουραστείτε, να καθαρίσετε το μυαλό σας και να κάνετε χαλαρά, εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Αυτό θα γεμίσει τις μπαταρίες σας και θα ανασυγκροτήσει τη σκέψη σας. Άλλωστε τις επόμενες ημέρες, σας περιμένει πολύ τρέξιμο, επαφές με ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν σε ότι θεωρείτε απαραίτητο και ορισμένες εκκρεμότητες, που πρέπει να καλύψετε, για να αποφορτιστείτε, από τα άγχη που κουβαλάτε μέσα σας. Ίσως μια εκδρομή, ή μικρή απόδραση, με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα,  να σας έκανε να βγείτε για λίγο από την πρίζα και από ότι σκέφτεστε καθημερινά.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (4/9/2020), δεν είναι λίγες οι φορές, που φαίνεστε αλλά και είστε απόλυτοι στις απόψεις σας και αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί σας θεωρούν άκαμπτους ή σας κατηγορούν για εγωισμό. Έτσι θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι εκ των πραγμάτων, για να προχωρήσουν οι υποθέσεις σας, θα χρειαστεί να μετριάσετε το προφίλ αυτό, να είστε περισσότερο διπλωματικοί, με ήπιο λόγο, για να φέρετε τα πράγματα εκεί που βρίσκονται τα συμφέροντά σας. Η εβδομάδα που σε λίγο τελειώνει, φέρνει κοντά σας ανθρώπους, που θα χρειαστεί να κερδίσετε με τη συμπεριφορά σας και το αμέσως επόμενο που έχετε να κάνετε, είναι να μάθετε να ακούτε.

Τοξότης

Ορισμένα πράγματα τα αντιλαμβάνεστε, πρώτα συναισθηματικά και ύστερα τα φιλτράρετε με τη λογική σας. Σήμερα λοιπόν μπορεί να ακούσετε κάτι που όχι μόνο να σας εκνευρίσει αλλά και να σας ρίξει ψυχολογικά. Να θυμάστε ότι γενικά τις ημέρες αυτές, βρίσκεστε για ορισμένα πράγματα σε κατάσταση αναμονής κάποιων εξελίξεων και η ψυχολογία σας, είναι ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένη.  Αυτό σημαίνει ότι με το παραμικρό που θα ακούτε μπορεί να νιώσετε άσχημα και να χαλαστείτε, ενώ σε μια άλλη φάση της ζωής σας, μπορεί να μην του δίνατε και τόση σημασία, μιας και έχει λιγότερη αξία.

Αιγόκερως

Με ιδιαίτερη οικειότητα θα σας καλωσορίζουν οι άλλοι, όπου και αν παρευρεθείτε, αφού ακόμα κι αν πάτε σε χώρους που δε συχνάζατε μέχρι χτες. Μπορεί να έχει προηγηθεί, η καλή μαρτυρία κάποιων ανθρώπων, προς το όνομά σας και τα καλά τους λόγια για το έργο και το χαρακτήρα σας, που μην πέσετε από τα σύννεφα, εάν σας αντιμετωπίσουν, σα δικό τους άτομο, σαν άνθρωπο της οικογένειας που λέμε. Άλλωστε ένα τέτοιο περιβάλλον για εσάς, είναι τόσο οικείο που μπορείτε να λειτουργήσετε θαυμάσια. Κάπου εκεί βρίσκονται διάφορες ευκαιρίες να βρείτε το έδαφος να καλλιεργήσετε τα ταλέντα και τις φιλοδοξίες σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (4/9/2020), επειδή η επόμενη εβδομάδα, έχει πολλή δουλειά και τρέξιμο για σας και για το λόγο αυτό, εκμεταλλευτείτε την σημερινή ημέρα, κάνοντας μόνο εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν, με φίλους και πρόσωπα αγαπημένα, στο μέτρο όμως που δε θα σας κουράσουν, οι διάφορες δραστηριότητες. Να ξέρετε ότι τις επόμενες ημέρες, θα πάρετε μια κρυφή υποστήριξη από ένα άτομο που συνεργάζεστε στον εργασιακό σας χώρο, ή σε ότι άλλο μπορεί να έχετε σα δραστηριότητα. Καλό θα ήταν να παραμείνει “κρυφή” και μακριά από ανθρώπους που μπορεί να σας βλέπουν ανταγωνιστικά.

Ιχθύς

Πάνω κάτω, τα επόμενα βήματα που θα κάνετε για να προχωρήσετε στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες, τα έχετε ήδη σχεδιάσει στο μυαλό σας. Για αρχή όμως, καλό θα ήταν να στηρίζεστε κυρίως στις δικές σας δυνάμεις και όχι να βασίζεστε στις προθέσεις των άλλων που μπορεί να σας έχουν τάξει ότι θα σας βοηθήσουν, αλλά τελικά να μην μπορούν ή να το αποφύγουν, για δικούς τους λόγους.  Φτιάξτε τα πλάνα σας, βασιζόμενοι στα ταλέντα τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας, που άλλωστε για αυτά, είστε άτομα που ξεχωρίζετε από το σύνολο.  Ξεκινήστε και λίγο αργότερα θα έχετε και τα αβαντάζ σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Σεπτέμβριο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (4/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα