Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/7/2020)

08:01 3/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (3/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (3/7/2020), μία όχι και τόσο ευχάριστη είδηση, ίσως να μάθετε

σήμερα, που θα αφορά το σπίτι, ή ένα συγγενικό πρόσωπο, που θα σας προβληματίσει, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να αναλάβετε εσείς την ευθύνη, τόσο για το θέμα του σπιτιού που θα τρέξει και χρειάζεται επίλυση, όσο και για το συγγενικό σας πρόσωπο, που πιθανόν στηριζόσασταν και τώρα θα αδυνατεί να σας δώσει την υποστήριξή του.  Η περίοδος αυτή, έρχεται τώρα για να σας ωριμάσει, φέρνοντάς σας διάφορες δύσκολες δοκιμασίες.

Ταύρος

Κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν σε σας και περιμένουν να δουν περισσότερο τολμηρά βήματα, ακόμα και υπερβάσεις στον τρόπο που βλέπατε και αντιμετωπίζατε κάποια πράγματα μέχρι σήμερα. Ένα μήνυμα μία είδηση ένα ευχάριστο τηλεφώνημα, θα σας βάλει στη διαδικασία να δοκιμάσετε την τύχη σας σε πεδία που δεν συνηθίζατε να επιχειρείτε, ενώ θα δεχτείτε την υλική και φυσική υποστήριξη από ένα πρόσωπο, στα πλαίσια της δημιουργίας μιας νέας συνεργασίας.

Δίδυμοι

Μικρά θεματάκια υγείας και φυσικής κατάστασης, ίσως να σας απασχολήσουν τις ημέρες αυτές, αφού το άγχος και η ανασφάλειες που σας διακατέχουν λόγω της ασαφούς κατάστασης που διάγουμε, ίσως να μεταφραστούν σε ψυχοσωματικά συμπτώματα. Μην αφήνετε μικρές ενοχλήσεις, να μεγαλώνουν δίχως σοβαρό λόγο, γιατί από ένα δόντι για παράδειγμα μπορεί να μη γλιτώσετε την ταλαιπωρία ενός πρηξίματος. Δώστε στον εαυτό σας και στον οργανισμό σας τη μέριμνα που χρειάζεται.

Καρκίνος

Πιέσεις συναισθηματικές κυρίως θα δεχτείτε τις μέρες αυτές, σε σημαντικούς τομείς τα ζωής σας, στη σχέση σας, στο γάμο σας, στα εργασιακά σας, ίσως και μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αφού κάποια άτομα από εκεί, θα αντιδρούν για ορισμένες επιλογές που κάνετε και με τον τρόπο που διαχειρίζεστε ορισμένα ζητήματα. Μην τους δώσετε χώρο και βήμα να έχουν λόγο για το πώς εσείς θα κανονίσετε την πορεία σας από εδώ και στο εξής.

Λέων

Ένα μικρό ταξίδι ένας κοντινός προορισμός, ίσως να σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε τη σκέψη σας τις ημέρες αυτές, από ότι σας πιέζει και σας καταπιέζει. Δεν έχετε λοιπόν παρά να βρείτε τον κατάλληλο «συνένοχο» και να περάσετε κάποιες ώρες μακριά από την πολύβουη καθημερινότητα. Αυτό θα μπορούσε να είναι ο επόμενος στόχος σας, που θα κατάφερνε να σας ανανεώσει ψυχικά και σωματικά.

Παρθένος

Φροντίστε από τώρα για το Σαββατοκύριακο που έρχεται, ώστε να βρείτε το χρόνο να ξεκουραστείτε, να συναντήσετε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να κάνετε αυτά που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Όσο περνούν οι ημέρες, κάποια άγχη και αγωνίες που είχατε κυρίως σε εργασιακό επίπεδο, παρέρχονται, ενώ θα μπείτε στη διαδικασία να βρείτε καινούργια ενδιαφέροντα να διευρύνετε κι άλλο το φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο. Μία σπουδαία φιλία ή συνεργασία θα ξεκινήσει την περίοδο αυτή.

Ζυγός

Επαγγελματικά και συναισθηματικά είναι δύο τομείς που σας έχουν προβληματίσει για αρκετό χρονικό διάστημα. Κάποια πράγματα μαθαίνετε τις ημέρες αυτές, που συμβαίνουν και διαπιστώνετε ότι ως ένα βαθμό τα αφήσατε αν συμβούν, ή ακόμα και να τα προκαλέσατε με τη συμπεριφορά σας, πιστεύοντας ότι έτσι θα ήταν καλύτερα. Κάποια λόγια που δεν είπατε την σωστή στιγμή, ή κάποια άλλα που ξεστομίσατε σε άκυρους χρόνους και δεν τα έλαβαν υπόψιν τους εκείνοι που θέλατε.

Σκορπιός

Δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης και ανέλιξης υπάρχουν αρκεί να διαπραγματευτείτε τη θέση σας, με όρους πιο ελαστικούς ίσως και πιο διπλωματικούς το διάστημα αυτό. Βρείτε το κατάλληλο άτομο στην κατάλληλη θέση, ελάτε σε επαφή με ανθρώπους που μπορεί να σας δώσουν πληροφορίες σχετικές με ένα στόχο σας. Αποφύγετε τις αντιλογίες και τους διαπληκτισμούς με τους δικούς σας ανθρώπους, αφού ξεσπάτε την ένταση στους πιο κοντινούς σας.

Τοξότης

Ευτυχώς το χαμόγελό σας σταδιακά επιστρέφει και έτσι ακόμα και στα δύσκολα θα μπορέσετε να βρείτε και τις θετικές τους πτυχές. Εάν χρειαστεί τώρα να δώσετε επιτέλους ένα τέλος σε καταστάσεις που αποδείχτηκαν νοσηρές, κάτι που το προηγούμενο διάστημα αποφεύγατε να τις δείτε και να τις αντιμετωπίσετε, λόγο της ευαίσθητης ψυχολογικής κατάστασης που βρισκόσασταν.  Από δω και στο εξής, εξομαλύνονται αισθητά κάποιες σχέσεις σας που είχαν διαταραχθεί.

Αιγόκερως

Προσέξτε κάποιους ανθρώπους από το οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον, αφού έχουν την πρόθεση να σας διαβάλλουν από ενδόμυχη ζήλεια, σε πρόσωπα που δε θα θέλατε να εκτεθείτε σε καμιά περίπτωση.  Άλλωστε την εποχή αυτή θα χρειαστεί να αποφασίσετε, ποιους θα κρατήσετε στη ζωή σας γιατί πραγματικά το αξίζουν και σας κάνουν καλό και ποιους θα διαγράψετε, άπαξ και δια παντός, αφού δε στάθηκαν άξιοι της εκτιμήσεώς σας. Γίνετε λίγο πιο αυστηροί με τους δεύτερους.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (3/7/2020), κάποιες δυσκολίες που είχατε παρέρχονται και έτσι θα μπορέσετε να νιώσετε ανακουφισμένοι από ορισμένα θέματα που σας άγχωναν. Τώρα ίσως σας δοθεί το περιθώριο να κάνετε κάποια πράγματα που είχατε αφήσει πίσω, όπως το να ασχοληθείτε με το σπίτι και τον εαυτό σας, να βγείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, από μία υποχρεωτική απομόνωση που είχατε υποβάλει τον εαυτό σας, σε στιγμές που βλέπατε αδιέξοδες καταστάσεις να σας κυκλώνουν.

Ιχθείς

Μια επιτυχία σε ένα στόχο ή μια φιλοδοξία σας, θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας γεμίσει συναισθηματική ικανοποίηση. Τώρα θα βάλετε άλλα πλάνα στη ζωή σας, πιο μακροπρόθεσμα, ενώ δεν αποκλείεται να εγκαταλείψετε εντελώς, μία υπόθεση που εδώ και καιρό βλέπετε ότι δεν εξελίσσεται. Με ενθουσιασμό θα δεχτείτε τη βοήθεια ή την προαγωγή από τους χώρους που επιχειρείτε εργασιακά αλλά φροντίστε όμως και κάποιες στιγμές να ξεκουράζεστε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: STOCKSY / KKGAS

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (3/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα