Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/4/2020)

08:00 30/4/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/4/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (30/4/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (30/4/2020), σίγουρα όπως έχουν έρθει τα πράγματα, επαγγελματικά

τουλάχιστον θα συμβούν ανακατατάξεις και θα κληθείτε να προσαρμοστείτε σε αυτές. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να σας γίνει μία πρόταση, που να μοιάζει ως επιλογή μονόδρομος για εσάς. Προς το παρόν, όμως μην δεσμευτείτε ή απαντήσετε, αλλά κρατήστε το χρόνο με το μέρος σας, χωρίς να αντιδράσετε στους ανωτέρους σας.

Ταύρος

Πάνω σε μία πρόταση ή μια ιδέα που θα σας δοθεί τις ημέρες αυτές, μπορεί να φαίνεται προσιτή ως προς την υλοποίησή της, θα σας δυσκολέψει όμως να την ακολουθήσετε. Αυτό γιατί αφενός μεν δε θα έχετε τη σχετική ενημέρωση ή κάποιες λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να προχωρήσετε με σίγουρα βήματα, αφετέρου θα αμφιταλαντευόσαστε ανάμεσα στο νέο και σε ένα παλιό στόχο σας.

Δίδυμοι

Με τονισμένη την έμφυτη ούτως ή άλλως φυσική σας περιέργεια, θα θελήσετε να μάθετε κάποια πράγματα ή μερικές πληροφορίες, σχετικά με ένα παρασκήνιο που συνέβαινε εδώ κι αρκετό χρονικό διάστημα, είτε στον εργασιακό σας χώρο, είτε στο ευρύτερο κοινωνικό σας περιβάλλον,  δεν αποκλείεται εν μέρη & το οικογενειακό. Μην απογοητευτείτε μόνο απ το μέγεθος της άγνοιας.

Καρκίνος

Οι φιλοδοξίες τα όνειρα και οι στόχοι σας, είναι τα ανοιχτά χαρτιά που έχετε μπροστά σας και σας ζητούν να προωθηθούν. Κάποιοι αξιόπιστοι φίλοι ή συνεργάτες, θα σταθούν στο πλάι σας. Μάλιστα μυστικές πληροφορίες και τρόπους που θα σας προτείνουν, μην τις κοινοποιήσετε. Κρατήστε τις επόμενες κινήσεις που θα κάνετε για τον εαυτό σας, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Λέων

Προσέξτε λίγο τον τρόπο που εκφράζεστε, είτε σε επίπεδο κοινωνικής δικτύωσης, είτε σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, γιατί κάπου δίνετε την λανθασμένη εντύπωση, ότι πρώτα υπολογίζετε τη δική σας άποψη και ύστερα μπαίνετε στη διαδικασία να ακούσετε και τους άλλους. Μέρα παρεξηγήσεων η σημερινή. Προσπαθήστε όσο & αν σας κάνουν να αντιδράτε  μη τις τροφοδοτείτε.

Παρθένος

Τις ημέρες αυτές, θα σας γίνει μία άκρως δελεαστική ή ενδιαφέρουσα οικονομική ή επαγγελματική πρόταση. Προσέξτε όμως πριν την ακολουθήσετε, μήπως τυχών θα έχετε υπερεκτιμήσει τα οφέλη και τις προοπτικές που μπορεί να σας προσφέρει. Είστε σε μία φάση όπου ενθουσιάζεστε ευκολότερα από άλλες εποχές. Καλά κάνετε αλλά κρατήστε το μέτρο και κινηθείτε αναλόγως μετά.

Ζυγός

Η καλή γλώσσα βγάζει το φίδι από την τρύπα λέει μια παροιμία και αν την εποχή αυτή υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των μελών της οικογενείας σας, με τις δικές σας παρεμβάσεις, θα μπορέσετε να εξημερώσετε τα ήθη και να αποσοβήσετε τις εντάσεις, που έχουν δημιουργηθεί στην ατμόσφαιρα, Άλλωστε καθώς θα περνούν οι ημέρες, κάποια πράγματα θα μπαίνουν στη θέση τους όπως πρέπει.

Σκορπιός

Για άλλη μια φορά, θα χρειαστεί να κάνετε ασκήσεις ψυχραιμίας, αφού οι ανατροπές δε θα λείψουν και σήμερα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αφορούν το εργασιακό σας περιβάλλον όπου την εποχή αυτή, πολλές ανακατατάξεις συμβαίνουν και θα εξακολουθήσουν για αρκετό διάστημα ακόμα. Μην σας πιάνει το άγχος και η ανασφάλεια αφού ότι είναι να γίνει στο τέλος θα γίνει για  δικό σας καλό.

Τοξότης

Δεν είναι απαραίτητο να επιμείνετε να πείσετε για το δίκιο σας σήμερα, αφού μάλλον δε θα βρείτε αφτιά πρόθυμα να σας ακούσουν. Παίζει όμως και το ενδεχόμενο, να μη σας ακούν γιατί μπορεί να θεωρούν τις απαιτήσεις σας υπερβολικές. Σε κάθε περίπτωση, κατεβάστε τον τόνο της φωνής σας και προσπαθήστε εκείνα που θέλετε να περάσετε στους άλλους να το κάνετε με διπλωματία τώρα.

Αιγόκερως

Αν θέλετε να προωθήσετε κάποια πράγματα, που η εξέλιξή τους, λόγω τον καταστάσεων και των περιορισμών έχει καθυστερήσει κάντε βήματα πιο προσεκτικά και πιο συντονισμένα. Βρείτε τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση, εκθέστε τις απόψεις σας διπλωματικά κερδίστε τις εντυπώσεις και από εκεί και πέρα θα πάρουν τα πράγματα το δρόμο που πραγματικά εσείς θέλετε.

Υδροχόος

Όσο θα περνούν οι ημέρες θα σας γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρες οι απόψεις που έχουν ορισμένοι άνθρωποι από εσάς και ίσως να διακρίνετε ότι κάποιοι διαφοροποιούν τις αρχικές θέσεις τους. Αυτό πιθανόν σε μερικές περιπτώσεις όχι μόνο να μην το περιμένατε αλλά μπορεί και να είχατε επενδύσει συναισθηματικά, κάτι που θα αποδειχτεί στο τέλος ότι ήταν λάθος. Ακούστε την αλήθεια.

Ιχθείς

Είστε από τους πιο τυχερούς της ημέρας σήμερα, αφού φαίνεται ότι δρομολογείτε, ένας στόχος που είχατε βάλει εδώ και καιρό ή μία φιλοδοξία, που έχετε από παλιά θέσει να κατακτήσετε στον εαυτό σας. Άνθρωποι έρχονται τώρα να σας υποστηρίξουν και να προωθήσουν τις ιδέες σας, να σας ανοίξουν πόρτες κλειστές, οι δρόμους που ποτέ άλλοτε δεν είχατε την ευκαιρία να ακολουθήσετε.

Δες ακόμα:

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/4/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα