Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/12/2022)

08:31 30/12/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/12/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/12/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (30/12/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας σήμερα και θα μπορέσετε να πετύχετε σε κάποια σχέδιά σας,

να κάνετε κάποιες ενέργειες για να επιλύσετε θέματα καθημερινότητας και να έχετε επαφές με φίλους.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 12ο σας οίκο κι ίσως θελήσετε να απομονωθείτε αφού μπορεί να νιώθετε κάποια εσωτερική ένταση για κάποιες υποχρεώσεις σας επαγγελματικές αλλά και κάποια μετακίνηση που θα πρέπει να κάνετε για θέματα της οικογένειάς σας ωστόσο θα τα καταφέρετε και θα συναντήσετε φίλους που θα σας γυρίσουν στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 11ο σας οίκο και θα κάνετε κάποιες ενέργειες ώστε να επικοινωνήσετε με φίλους ή να προωθήσετε κάποιους στόχους σας ωστόσο ίσως να δυσκολευτείτε με κάποια έξοδα που θα πρέπει να κάνετε αλλά και καθυστερήσεις στον τομέα των οικονομικών σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 10ο σας οίκο και θα σας απασχολήσουν θέματα επαγγελματικά και εντάσεις ή διαφωνίες που μπορεί να προκύψουν με κάποιο συνεργάτη σας για θέματα οικονομικά.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Κριό και τον 9ο σας οίκο και ίσως κάνετε κάποιες κινήσεις ώστε να προωθήσετε τα σχέδιά σας μέσα από κάποιες συνεργασίες αλλά και να επιλύσετε κάποιες καθυστερήσεις που ίσως να έχουν προκύψει στον τομέα της εργασίας σας.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σήμερα και τον 8ο σας οίκο και ίσως θελήσετε σήμερα να τακτοποιήσετε θέματα οικονομικά ωστόσο ίσως να σας δυσκολέψουν και κάποια έξοδα που θα πρέπει να κάνετε και να κάνετε έναν προγραμματισμό.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σήμερα και τον 7ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με συνεργάτες και αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα ωστόσο ίσως να δείτε και φίλους από παλιά που θα καλέσετε στο σπίτι σας.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (30/12/2022), η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και τον 6ο σας οίκο σήμερα και θα ασχοληθείτε με την εργασία σας αλλά την ομαλή ροή των οικονομικών σας ωστόσο ίσως να σας κουράσουν θέματα επαγγελματικά ή συμφωνίες από το παρελθόν που θα πρέπει να επανεξεταστούν.

Τοξότης

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σήμερα και τον 5ο σας οίκο και ίσως κάνετε κάποιες επικοινωνίες για να προωθήσετε κάποια δημιουργικά σας σχέδια ή για να ξεκουραστείτε και να περάσετε όμορφα ωστόσο ίσως να σας απασχολήσουν καθυστερήσεις στα οικονομικά σας μέσα από την εργασία σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και τον 4ο σας οίκο σήμερα και θα σας απασχολήσουν θέματα οικογενειακά που μπορεί να δημιουργήσουν κάποιες εντάσεις  ωστόσο θα βρείτε τρόπους ώστε να προφυλάξετε τα κεκτημένα σας και θα έχετε και την υποστήριξη κάποιου φίλου.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται σήμερα στον Κριό και τον 3ο σας οίκο και πολλοί θα ασχοληθείτε με τα αδέλφια σας ή το κοντινό σας περιβάλλον και να δείτε φίλους ωστόσο ίσως να σας απασχολήσουν αρκετά θέματα οικογενειακά αλλά και υποθέσεις ή οικονομικά που καθυστερούν και δεν έχουν επιλυθεί.

Ιχθύς

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και τον 2ο σας οίκο και θέματα οικονομικά θα σας απασχολήσουν ωστόσο θα μπορέσετε να χειριστείτε σωστά τις υποχρεώσεις σας ακόμη και έξοδα των παιδιών σας παρόλο που μπορεί να έχετε κάποιες καθυστερήσεις σε κάποια έσοδα που είναι να πάρετε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (30/12/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα