Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/9/2020)

08:56 29/9/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/9/2020)και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/9/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/9/2020), μην περιμένετε να σας πουν τι επιτέλους

θέλουν οι άλλοι να σας πουν, όταν σας πιέζουν να κανονίσετε την πορεία σας, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε οικογενειακό. Μην ρίχνετε αβίαστα το φταίξιμο στους άλλους που είναι “ασυνεννόητοι”, όταν δεν μπορείτε να αφουγκραστείτε, ή δεν τους δίνετε το περιθώριο από τη συμπεριφορά σας, να εκφραστούν, Ειδικά οι δικοί σας άνθρωποι, που κάθε φορά που επιστρέφετε στο σπίτι, φέρνετε μαζί σας και την ένταση που σας δημιούργησε η ημέρα σας, στη δουλειά, στις υποχρεώσεις ή όπου αλλού. Για αρχή καλό θα ήταν να τα βρείτε με τον εαυτό σας για να ισορροπήσετε.

Ταύρος

Αναθεωρήσεις ή αλλαγή στάσης σε όλα τα σημαντικά επίπεδα της ζωής και της καθημερινότητάς σας, επιβάλλεται να κάνετε το διάστημα αυτό και κάθε φορά που θα δοκιμάζετε την τύχη σας στο διαφορετικό, οι προσπάθειές σας θα στέφονται με επιτυχία. Μη βασίζεστε σε ότι θεωρούσατε σταθερά μέχρι σήμερα στη ζωή σας. Όλα αλλάζουν μαζί και οι άνθρωποι, αλλά πρώτα πρέπει να αλλάξετε εσείς. Έχετε λοιπόν και το σθένος και το θάρρος, να ανατρέψετε καταστάσεις που παρέμειναν στάσιμες ή εξελίχθηκαν όχι με τον τρόπο που περιμένατε. Ενώ παράλληλα και η τύχη θα σας ευνοεί μιας και ευνοεί τους τολμηρούς.

Δίδυμοι

Μήπως θα έπρεπε μιας και ήρθε το φθινόπωρο, να φροντίσετε να επιμεληθείτε λιγάκι παραπάνω το σπίτι και τον προσωπικό σας χώρο; Οι ημέρες αυτές, είναι φανταστικές για να κάνετε προετοιμασίες που θα δημιουργήσουν ένα πιο ζεστό περιβάλλον για εσάς και τους ανθρώπους που συγκατοικείτε ή την οικογένειά σας. Άλλωστε με τόσο τρέξιμο που έχει για εσάς η καθημερινότητα που είναι γεμάτη καθήκοντα και υποχρεώσεις, είναι όμορφο να γυρίζετε σε ένα ήσυχο μέρος που μπορείτε να χαλαρώνετε και να αδειάζετε το κεφάλι σας. Εντάξετε λοιπόν κάτι τέτοιο στο πρόγραμμά σας και δε θα το μετανιώσετε.

Καρκίνος

Μια ανατροπή στο πρόγραμμά σας, όχι από δική σας παράλειψη ή φταίξιμο αλλά εξαιτίας της ανεύθυνης στάσης ενός δικού σας ανθρώπου ή στενού συνεργάτη σας, μπορεί να σας εξοργίσει σήμερα και να πείτε λόγια που δεν θα έπρεπε, τέτοια, που ίσως αργότερα να μην μπορείτε να τα μαζέψετε ακόμα και αν τα μετανιώσετε. Ίσως σας βγει ένα παράπονο με αμετροέπεια, ένας θυμός γιατί μπορεί να ανακαλέσετε με τη μνήμη σας κι άλλες παρατυπίες ή παραλείψεις από μέρους του, που αυτό το γεγονός, ίσως να γίνει η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι. Επειδή εδώ και αρκετό καιρό οι σχέσεις δοκιμάζονται μην επιμείνετε.

Λέων

Τις ημέρες που ακολουθούν θα σας δοθεί η ευχέρεια να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες οικονομικής ή άλλης φύσεως που μέχρι τώρα η διευθέτησή τους σας γέμιζε άγχος. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να έχετε ένα έξτρα εισόδημα υπό μορφή μπόνους, είτε από το εργασιακό σας περιβάλλον, είτε από μια οικονομική ενίσχυση που θα σας δώσει ένας γονέας σας. Έτσι το να καλύψετε υποχρεώσεις που τρέχουν θα σας απαλλάξει από ένα συναισθηματικό φόρτωμα. Κατά τα άλλα, περίεργα θα εξελιχθούν τα πράγματα στον εργασιακό σας χώρο, που την περίοδο αυτή συμβαίνουν μυστικές ανακατατάξεις άλλως συμφερόντων.

Παρθένος

Όσο κι αν είστε άνθρωποι που λειτουργείτε βάση προγράμματος, τις ημέρες αυτές πολλές θα είναι οι αιτίες, που θα σας το ανατρέπουν. Από τις τυχόν καθυστερήσεις σε εργασιακό επίπεδο, ή αν δεν εργάζεστε και ψάχνετε για δουλειά, τις απαντήσεις που περιμένετε από ένα γνωστό σας για τη δουλειά, μέχρι, το να παρ εννοούν τα λεγόμενά σας, φίλοι ή συνεργάτες και να πράττουν τα αντίθετα από εκείνα που κανονίσατε. Ίσως μάλιστα να σας ενοχλήσει μία πρωτοβουλία που θα πάρει ένας δικός άνθρωπος για εσάς, χωρίς εσάς. Προσπαθήστε όμως να περιορίσετε την νευρικότητα που δικαιολογημένα μπορεί να σας προκαλέσουν τέτοιες καταστάσεις.

Ζυγός

Ότι σας ενοχλεί από τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε σε επίπεδο καθημερινότητας, τους δικούς σας ή τους συνεργάτες σας, μην περιμένετε να το καταλάβουν από μόνοι τους, εάν δεν τους μιλήσετε ξεκάθαρα και χωρίς υπονοούμενα, σε μια εποχή που όλα μπορεί να μετατραπούν σε παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις. Κανείς δεν μπορεί να είναι στο μυαλό σας, όταν κρατάτε μούτρα χωρίς να μιλάτε για αυτό που επαναλαμβάνεται και σας χαλάει τη διάθεση αλλά το πιο πιθανό, αντί να ενστερνιστεί αυτό που σας συμβαίνει, μπορεί να απομακρυνθεί εξαιτίας της στάσης που κρατάτε απέναντί του. Σκεφτείτε το το τελευταίο.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/9/2020), μπορεί να είστε άνθρωποι που δε σας αρέσει να δίνετε το στίγμα σας, ειδικά όταν βρίσκεστε σε ένα χώρο που αφουγκράζεστε το πως θα μπορούσατε μέσα από εκεί, να προωθήσετε κάποιους στόχους ή σχέδιά σας, όμως τις ημέρες αυτές θα διαπιστώσετε, ότι η φήμη σας προηγείται της φυσικής σας παρουσίας. Έτσι λοιπόν εάν παρευρεθείτε σε ένα περιβάλλον καινούργιο σχετικά για σας, μην εκπλαγείτε από τα θερμά λόγια φιλίας που θα ακούσετε και από τις θετικές προθέσεις που θα εκδηλώσουν προς εσάς κάποιοι άνθρωποι, που αναγνωρίζουν τη δυναμική του χαρακτήρα σας, τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας.

Τοξότης

Μία πρόταση μπορεί να έχετε τις ημέρες αυτές, από έναν παλιό σας συνεργάτη που κάποτε δουλέψατε μαζί για ένα κοινό σκοπό. Δεν αποκλείεται τώρα, να κάνετε μαζί του μία φιλική συνάντηση και μία ιδέα που είχατε κάποτε, να βρείτε τρόπους ώστε να τη βάλετε σε εφαρμογή. Επιπλέον, εάν βρίσκεστε στη διαδικασία να ψάχνετε μία καινούργια επαγγελματική ενασχόληση, ρίξτε μια ματιά στον κύκλο των ανθρώπων που γνωρίζετε έστω και αν έχετε να επικοινωνήσετε με κάποιους καιρό. Σίγουρα εάν κοινοποιήσετε την πρόθεσή σας, θα βρεθούν εκείνοι που θα την προωθήσουν και σύντομα να έχετε μία θετική απάντηση.

Αιγόκερως

Κάτι σας φταίει τις ημέρες αυτές και συνεχώς νιώθετε έναν εκνευρισμό, ενώ δεν αποκλείεται να τα βάζετε συχνά με τους δικούς σας ανθρώπους, ή τους στενούς συνεργάτες σας, όταν προβαίνουν σε σοβαρές παραλείψεις. Επιθυμείτε να δείτε στους άλλους την προθυμία να πάνε μπροστά έναν κοινό σκοπό που έχετε αλλά αντί για αυτή τη στάση, ο καθένας είναι χωμένος στο μυαλό και σε πράγματα άσχετα με αυτά που από κοινού έχετε να διαχειριστείτε. Καλό θα ήτανε λοιπόν, αντί να λειτουργείτε συγκεντρωτικά και να αναλαμβάνετε καθήκοντα άλλων να “τραβήξετε” κανένα αφτί αν χρειαστεί, μέσα όμως από τα πλαίσια ενός πολιτισμένου διάλογου.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/9/2020), μην αρκεστείτε σε υποσχέσεις συνεργασίας τις ημέρες αυτές, ειδικά εάν σας έχουν προσεγγίσει με σκοπό να σας πείσουν να ξεκινήσετε κάτι που θα σας φανεί πολύ καλό για να είναι αληθινό. Δεν είναι εποχές να ρισκάρετε εάν έχετε ήδη μια δουλειά που σας εξασφαλίζει τα προς το ζην, δοκιμάζοντας κάτι καινούργιο και πολλά υποσχόμενο, που μπορεί να καθυστερήσει να σας δείξει αποτελέσματα. Αντίθετα εάν την περίοδο αυτή ψάχνετε για μια νέα εργασία, φαίνεται ότι θα βοηθηθείτε, από ένα άτομο του ευρύτερου φιλικού σας κύκλου, που γνωρίζετε ότι σας συμπαθεί για το πνεύμα και το εύστροφο μυαλό σας.

Ιχθύς

Βγείτε λιγάκι από τη συναισθηματική σας εσωστρέφεια και την τάση που έχετε τις ημέρες αυτές να απομονώνεστε. Η εποχή αυτή θα σας δώσει ευκαιρίες να αναζητήσετε κάτι καινούργιο και ενδιαφέρον επαγγελματικά, εάν ψάχνετε μια καινούργια δουλειά, που όμως χρειάζεται να το κυνηγήσετε. Άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό σας, όταν κι εφόσον τους χρειαστείτε, ενώ μία έκτακτη ενίσχυση των οικονομικών σας, από ένα μπόνους μέσα από τη δουλειά σας, ή η βελτίωση της θέσης σας, θα σας ελαφρύνει από υποχρεώσεις που τρέχουν. Τέλος δείξτε περισσότερη προσοχή στην οικονομική σας διαχείριση.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/9/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα