Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/8/2020)

09:31 29/8/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/8/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/8/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/8/2020), κάποιες φορές μερικοί άνθρωποι από τη στάση

τους, μας κάνουν και αισθανόμαστε άνετα ή οικεία, με αποτέλεσμα να ελευθερώνεται ο λόγος μας. Επειδή το άτομο αυτό μπορεί να είναι ο εργοδότης σας, ή κάποιος που από αυτόν εξαρτάται η επαγγελματική σας πορεία, ή όπου υπάρχει η προοπτική να αναδειχθείτε, πχ σε έναν χώρο που δραστηριοποιείστε, καλό θα ήταν να μην ξεχνάτε τη θέση σας και να μην ξεχνάτε τη θέση του. Μπορεί τη στιγμή που του μιλάτε να σας “σκανάρει”, προκειμένου να εκμαιεύσει κάποια πράγματα από εσάς, ή να δει πόσο συνεργάσιμοι μπορείτε να είστε με τους συνεργάτες-συναδέλφους σας.

Ταύρος

Τις ημέρες αυτές, πρέπει να καταλήξετε στις τελικές σας αποφάσεις, που σχετίζονται με την πορεία των οικονομικών σας, ενώ παράλληλα, εάν σκέπτεστε να προχωρήσετε σε μία συμφωνία προκειμένου να καταφέρετε να πάρετε τα χρήματα που σας οφείλουν, δρομολογείστε το για τις επόμενε δυο-τρεις μέρες. Από εδώ και στο εξής, επιβάλλεται σχεδόν να ξεμπερδεύετε μία μία τις υποθέσεις που αφορούν με έξοδα και δαπάνες, Οι ημέρες είναι κατάλληλες με το να διευθετήσετε εκκρεμότητες που προέρχονται από υποθέσεις κληρονομικές, ή άλλες οικογενειακής φύσεως. Μη αφήνετε για αργότερα τίποτα.

Δίδυμοι

Με μια πιο χαλαρή διάθεση σήμερα, θα έχετε τη έφεση να ξοδέψετε λίγο παραπάνω, για να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν, αλλά το πιο πιθανό είναι να κάνετε σπατάλες και να αγοράσετε πράγματα τα οποία μετά, θα δείτε πως προχωρήσατε σε άσκοπες αγορές. Προσπαθήστε να κάνετε καλύτερη οικονομική διαχείριση, τόσο στα χρήματα τα δικά σας, όσο και του συντρόφου σας, εάν χρησιμοποιείτε το ίδιο πορτοφόλι, γιατί αργότερα θα προκύψει η ανάγκη να διορθώσετε μία ζημιά, που αφορά το σπίτι και τον οικιακό εξοπλισμό και η διαδικασία αυτή θα σας αγχώσει. Κρατήστε λοιπόν ένα μέτρο.

Καρκίνος

Το Σάββατο η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου με τον ανάδρομο Δία που βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο  σας, στο ζώδιο του Αιγόκερω ευνοεί την έναρξη νέων επαγγελματικών συνεργασιών.

Λέων

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να το ρίξετε για λίγο έξω σήμερα, να ξενυχτήσετε, να διασκεδάσετε, να κουβεντιάσετε με φίλους και ανθρώπους που πάντα περνάτε καλά μαζί τους. Χαρίστε στον εαυτό σας στιγμές που θα σας βοηθήσουν να γεμίσετε τις μπαταρίες σας, να ψυχαγωγηθείτε και να κάνετε εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Μπροστά σας έχετε ένα φθινόπωρο με πολλές απαιτήσεις, τόσο από τον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και από τον κοινωνικό ή φιλικό, που από εκεί θα πάρετε ιδέες. Τις ιδέες αυτές θα θελήσετε να τις βάλετε σε εφαρμογή, αφού θα βοηθήσουν την πρόοδό σας.

Παρθένος

Παρότι η ημέρα σας θα ξεκινήσει με την καλύτερη δυνατή διάθεση, λίγο μετά, ίσως σας τη χαλάσουν κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε με οικονομικό αντίκρυσμα. Πιθανόν ένα πρόσωπο δικό σας, ο σύντροφός σας ή κάποιο άτομο που ζείτε μαζί, να σας πει ότι είστε σπάταλοι, ή ότι δεν κάνετε καλή οικονομική διαχείριση. Ίσως ως ένα βαθμό να έχει δίκιο, γι αυτό και μην το αποπάρετε. Ζείτε σε μία εποχή όπου πολλά είναι τα θετικά μηνύματα από τις εξελίξεις που περιμένατε και είστε πιο εύκολοι να σπαταλήσετε χρήμα, με την ψευδαίσθηση, ότι θα έχετε πάντα. Το ξέρετε όμως ότι δεν είναι έτσι.

Ζυγός

Πιθανόν πολλά να είναι εκείνα που σκέφτεστε να κάνετε, προκειμένου να διορθώσετε κάποια κακώς κείμενα που έχουν δημιουργηθεί και εξακολουθούν να σας προβληματίζουν, στην προσωπική και στην εργασιακή σας πορεία. Δεν αποκλείεται ήδη να έχετε προγραμματίσει να κάνετε την επόμενη εβδομάδα κάποιες επαφές, σχετικές με την επαγγελματική σας συνέχεια, ή να θελήσετε να μιλήσετε σε ένα άτομο κύρους, ή τον εργοδότη σας, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα στην συνεργασία σας. Θα ήτανε όμως καλό, αυτό να το κάνετε μετά την Τετάρτη, γιατί πιο πριν, ίσως ο λόγος σας να είναι παρορμητικός και να μιλήσετε με τους λάθος τόνους, ακόμα κι αν σαν χαρακτήρες δεν το συνηθίζετε.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/8/2020), μπορεί να μην έχετε πάρει ζεστά κάποια πρόταση που μοιάζει να σας ξεβολεύει από μια καθημερινότητα, που θέλετε να έχει τις σταθερές της αλλά έχει τις προϋποθέσεις και τις προοπτικές, να σας πάει μπροστά, θα ήτανε όμως καλό να τη σκεφτείτε σε βάθος, πριν να απαντήσετε αρνητικά. Πιθανόν να έχει να κάνει με την έκθεσή σας στο κοινό, για να κοινοποιήσετε ένα γνωστικό αντικείμενο που κατέχετε, μπορεί να πρόκειται για ένα στόχο που είχατε βάλει κάποτε αλλά τελικά ασχοληθήκατε με κάτι άλλο. Επειδή όμως έχει να κάνει με ένα ταλέντο και μια δεξιότητά σας, τώρα ήρθε η ευκαιρία να το αναδείξετε.

Τοξότης

Έκτακτες δαπάνες, για κάτι που πρέπει να διορθωθεί στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό, θα βγουν στη διάρκεια τις ημέρας, ή κάποιο δικό σας πρόσωπο, θα χρειαστεί οικονομική στήριξη, που θα κάνετε το παν για να το υποστηρίξετε με τα μέσα που διαθέτετε. Αυτό σημαίνει ότι για άλλη μια φορά θα χρειαστεί να περιορίσετε τα έξοδά σας και να αποφύγετε να κάνετε άσκοπες δαπάνες σε πράγματα που τελικά δεν τα χρειάζεστε παρά μονάχα για να ψυχαγωγηθείτε. Γενικά όμως την περίοδο αυτή, θα χρειαστεί να καταστρώσετε έναν πιο συντηρητικό οικονομικό προγραμματισμό, αφού θα σας βγουν αργότερα κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις.

Αιγόκερως

Από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, θα έχετε την ευκαιρία να έχετε περισσότερο χρόνο για να ξεκουραστείτε, να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και να αδειάσετε το μυαλό σας από τις έννοιες που σας φορτώνει η καθημερινότητά σας. Ο επόμενος μήνα έχει για σας πολύ δουλειά και υποχρεώσεις που θα σας βάζουν συνεχώς σε κίνηση και σε αναζήτηση σοβαρών λύσεων. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το διάστημα αυτό, με τέτοιο τρόπο που να χαρίσετε στον εαυτό σας το καλύτερο. Εάν είστε γονείς, ένα μέλος της οικογενείας σας, τακτοποιεί ένα θέμα του κι έτσι μετριάζεται το άγχος σας.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/8/2020), με μία ελαφρότητα στη διάθεση σήμερα, ίσως να εμπλακείτε σε διάφορα παρασκηνιακά σχόλια και κουτσομπολιά, που όμως να θυμάστε πως μπορεί να σας εκθέσουν. Μην ασχολείστε λοιπόν με τις υποθέσεις και τις ζωές ανθρώπων, που έχουν να κάνουν μαζί σας μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο, ή διατηρούν μαζί σας μια περισσότερο τυπική σχέση. Σε μια άλλη περίπτωση, μπορεί να σας ζητηθεί η γνώμη σας από το εργοδότη που συνεργάζεστε για ένα άτομο του εργασιακού σας χώρου και οι πληροφορίες που θα του δώσετε, πιθανόν να παραποιηθούν και να βρεθείτε απέναντι στο συνάδελφό σας υπόλογοι.

Ιχθύς

Κάποιες φορές καλό θα ήταν να απομονώνεστε για να σκεφτείτε μερικά πράγματα που αφορούν την προσωπική σας εξέλιξη και να μην αναλώνεστε στις απόψεις περί αυτού, που έχουν οι άλλοι πάνω στο θέμα, ακόμα και αν είναι άνθρωποι που εμπιστεύεστε. Σε μια τέτοια ημέρα όπως η σημερινή, πολλά μπορεί να σχεδιάζετε στο μυαλό σας και να σκέφτεστε το τι θα ιεραρχήσετε για να προχωρήσουν. Ενώ οποιαδήποτε συνειδητοποιημένη προσπάθεια και αν κάνετε θα αποδώσει, αρκεί να πειθαρχήσετε σ αυτή. Άνθρωποι βρίσκονται στο πλευρό σας, όμως για τις αποφάσεις σας, υπολογίστε πρώτα τον εαυτό σας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Ποια ζώδια θα ευνοηθούν περισσότερο τον Αύγουστο του 2020;

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/8/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα