Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/7/2020)

09:15 29/7/2020 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/7/2020) και θα μάθεις τι σε περιμένει… 

Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα ζώδια (29/7/2020):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/7/2020), τον τρόπο που μιλάτε ή απαιτείτε κάποια πράγματα

από τους άλλους, φίλους συνεργάτες ή ακόμα και δικούς σας ανθρώπους, πρέπει να τον προσέχετε αγαπητοί φίλοι. Η αλήθεια είναι ότι πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό, αισθάνεστε ότι κάποιοι εξαντλούν τα όρια της υπομονής και της ανοχής σας, ενώ μερικοί σας προκαλούν να αντιδράσετε. Επειδή σήμερα δεν θα έχετε εύκολα τον έλεγχο των αντιδράσεών σας, αποστασιοποιηθείτε από κουβέντες και διενέξεις, γιατί μπορεί να δημιουργήσουν διαπροσωπικές ρήξεις.

Ταύρος

Σίγουρα στους περίεργους καιρούς που διάγουμε, οι συνεργασίες και οι διαπροσωπικές σχέσεις γενικότερα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας στην ταύτιση των απόψεων μεταξύ των ανθρώπων. Προσέξτε λοιπόν σήμερα, να μην επιμείνετε στις δικές σας, έχοντας την προδιάθεση να τις επιβάλλετε στους χώρους που εργάζεστε και δραστηριοποιείστε, γιατί θα βρείτε πόρτες και αφτιά κλειστά για αν εισακουστούν. Αυτό αφήστε το για λίγο αργότερα, που θα έχουν ηρεμήσει τα πράγματα  και οι συνεννοήσεις θα είναι ευκολότερες.

Δίδυμοι

Ως άτομα υπεύθυνα που είστε, ο λόγος σας μετράει αλλά υπάρχουν και οι άνθρωποι που θα είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν όπου και όταν το χρειαστείτε. Μην πελαγώνετε όταν σας ζητούν άμεση κάλυψη κάποιες υποχρεώσεις σας. Εάν δε μπορείτε να τις καλύψετε με τις δικές σας δυνάμεις,  ζητήστε τη βοήθεια ή την οικονομική ενίσχυση από ένα δικό σας άτομο, είτε κάποιο στενό σας φίλο, είτε ένα γονέα σας, ακόμα και από το σύντροφό σας που σίγουρα δε θα σας την αρνηθεί. Δεν είστε μόνοι, μην απελπίζεστε.

Καρκίνος

Μπορεί να σας πήρε καιρό για να καταλάβετε, ότι δεν μπορεί να είναι κανένας από τους ανθρώπους που ζούνε κοντά σας καλά, εάν δεν είστε εσείς πρώτα απ όλους καλά. Πριν φροντίσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε, φροντίστε τον εαυτό σας, τις ανάγκες σας τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Η καθημερινότητά σας είναι απαιτητική αλλά πολλά υποσχόμενη για την προσωπική σας εξέλιξη. Σήμερα σε μια ημέρα με επικοινωνιακές δυσκολίες μην ανταπαντάτε σε ότι ή όποιον σας προκαλέσει.

Λέων

Μπορεί στην αρχή της ημέρας να χρειάζεται να τρέξετε για διάφορες υποχρεώσεις και θέματα που απαιτούν από σας να βρείτε λύσεις, όμως από τις απογευματινές ώρες και έπειτα, θα έχετε το χρόνο να ασχοληθείτε με εκείνα που σας αρέσουν και σας ευχαριστούν. Φίλους μπορεί να δεχτείτε στο σπίτι ή στον προσωπικό σας χώρο και όμορφες κουβέντες θα καταφέρουν τελικά να σας βγάλουν για λίγο από την πρίζα. Τώρα θα μπορέσετε να οργανώσετε ένα ταξίδι, μία εκδρομή, ή ένα σύντομο προορισμό με καλή συντροφιά που θα σας ανανεώσει.

Παρθένος

Με αρκετή κινητικότητα θα κυλήσει η ημέρα αυτή, που σημαίνει ότι θα κάνετε κάποιες πολύ ωφέλιμες επαφές, σχετικά με την επαγγελματική σας πορεία, ή την κοινωνική σας διεύρυνση. Με εξωστρέφεια και με συγκεκριμένα βήματα, πρέπει τώρα, να ακολουθήσετε μονοπάτια που άλλες φορές δεν σας ανοίγονταν, να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα σας μάθουν πράγματα από την εμπειρία τους και να σκεφτείτε με ποιους τρόπους θα προωθήσετε τα όνειρα που είχατε και μείναν στη μέση.

Ζυγός

Ζητήματα οικονομικά και εργασιακά θα σας απασχολήσουν από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες. Κάποια δεδομένα ή σταθερά κρατήματα στη ζωή σας άλλαξαν και πρέπει να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν με πιο καίριες και αποφασιστικές λύσεις. Κάποιοι από εσάς, ίσως να εγκαταλείψετε ένα σχέδιο που είχατε, ή να αναζητήσετε την επαγγελματική σας τύχη, σε ένα άλλο εργασιακό αντικείμενο. Προτάσεις ούτως ή άλλως θα έχετε, οπότε κοιτάξτε να τις αξιοποιήσετε.

Σκορπιός

Κερδίστε τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας με τρόπους διπλωματικούς και όχι με πείσματα και εγωισμούς. Από την άλλη μεριά με ύφος απόλυτο και με θέσεις άκαμπτες και αδιαπραγμάτευτες, δύσκολα θα κάτσει ο συνομιλητής σας να σας ακούσει. Δεν αποκλείεται κάποιοι καλοί σας φίλοι, ή άνθρωποι που εμπιστεύεστε, να σας πουν, ότι με το να επιμένετε με στόμφο σε μερικά πράγματα που προέρχονται από τις γενικότερες πεποιθήσεις σας, μοιάζετε σα γραφικοί. Μην τους αποπάρετε γιατί κάπου δίκιο θα έχουν και για το καλό σας θα σας το πουν.

Τοξότης

Όσο θα περνούν οι ημέρες, η διάθεσή σας θα αλλάζει προς το καλύτερο και το χαμόγελο θα επανέλθει στο πρόσωπό σας, αφού θα διαπιστώσετε ότι ορισμένα θέματα που σας άγχωναν διορθώνονται ή δρομολογούνται οι λύσεις τους. Φίλοι και πρόσωπα αγαπημένα στέκονται στο πλευρό σας, ενώ δεν αποκλείεται να σας γίνουν προτάσεις για εξόδους, ή να σας φιλοξενήσουν σε ένα εξοχικό μέρος για να κάνετε ολιγοήμερες διακοπές. Έτσι θα διαπιστώνετε μέρα με την ημέρα, ότι εάν δεν γκρινιάζετε, όλα αποκαθίστανται σιγά σιγά.

Αιγόκερως

Η αλήθεια είναι ότι έχετε φιλόδοξους στόχους και κάποιες ιδέες που θέλετε να δρομολογηθούν το επόμενο διάστημα. Θα χρειαστεί όμως να επιδείξετε τις οργανωτικές σας ικανότητες και ίσως να πείσετε κάποιους ανθρώπους που διαθέτουν τον τρόπο και τη δύναμη, για να σας βοηθήσουν. Μείνετε αφοσιωμένοι και αναπόσπαστοι από ότι επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί. Προσπαθήστε παράλληλα να διευρύνετε τον φιλικό κοινωνικό ή επαγγελματικό σας κύκλο. Μην πείτε όχι σε προσκλήσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Υδροχόος

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/7/2020), σίγουρα το διάστημα αυτό, ψάχνετε να βρείτε τρόπους στο να ενισχύσετε τα οικονομικά σας. Καλό θα ήταν να διερευνήσετε και την προοπτική, να αλλάζατε εργασιακό χώρο, αφού τις ημέρες αυτές, θα δεχτείτε σχετικές προτάσεις. Ένα πρόσωπο δικό σας, ένας αδερφός ή στενός φίλος σας, μπορεί να σας προτείνει να εργαστείτε στον τομέα που επιχειρεί. Η αλήθεια είναι ότι δεν είστε εύκολοι σε αλλαγές ανάγκης, όμως τώρα τα οφέλη που θα πάρετε ως προς την επαγγελματική σας εξέλιξη, δεν θα είναι διόλου ευκαταφρόνητα.

Ιχθείς

Θέματα που σχετίζονται με την περίπτωση ενός παιδιού σας εάν είστε γονείς, ή μίας ερωτικής σχέσης θα σας απασχολήσουν από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, μη φοβηθείτε να προχωρήσετε σε τολμηρές αποφάσεις, προκειμένου να τα λύσετε, όσο κι αν ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος, όσο και αν επηρεάζεστε συναισθηματικά. Βάλτε στην άκρη το συναίσθημα για λίγο και επικαλεστείτε τη λογική σας στο να πάρετε άμεσα αποφάσεις. Ζητήστε αν χρειαστεί και τη βοήθεια ενός ανθρώπου που εμπιστεύεστε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Αισθηματικές προβλέψεις Ιουλίου 2020 | Αναλυτικά για κάθε ζώδιο

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tvPhoto: Freepik

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/7/2020) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα