Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022)

08:31 29/11/2022 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022):Κριός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2022),

η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και σήμερα στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και ίσως να έχετε επικοινωνία με ένα φίλο σας που έχετε αρκετό καιρό να δείτε ή θα έχετε πρόταση από μια εργασία που είχατε δουλέψει και στο παρελθόν.

Ταύρος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 10ο σας οίκο και παρόλες τις δυσκολίες θα έχετε θετικές εξελίξεις με τα οικονομικά σας και ίσως να πάρετε και κάποια αναδρομικά.

Δίδυμοι

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται και πάλι στον Υδροχόο και τον 9ο σας οίκο και θα έχετε θετικότητα σε νομικά ή θέματα με το εξωτερικό αλλά και θέματα ή εκκρεμότητες με το σπίτι σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 8ο σας οίκο και θα ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και ίσως επανεξετάσετε κάποιες συμφωνίες.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 7ο σας οίκο και ίσως να έχετε υποστήριξη από φίλους αλλά και συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Παρθένος

Η Σελήνη και σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο στον 6ο σας οίκο και ίσως έχετε πρόταση από κάποιο άτομο που είχατε συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 5ο σας οίκο και θα έχετε εύνοια στο να διασκεδάσετε  με φίλους αλλά κάποιοι ίσως να έχετε και επιστροφή προτάσεων από το εξωτερικό.

Σκορπιός

Σύμφωνα με τα ζώδια (29/11/2022), η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 4ο σας οίκο και ίσως σήμερα να επιλύσετε οικονομικά θέματα για το σπίτι σας ή να έχετε κάποια επιστροφή χρημάτων.

Τοξότης

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 3ο σας οίκο και θα έχετε επικοινωνίες με φίλους σας ή το κοντινό σας περιβάλλον και μπορεί να έχετε πρόταση για μια συνεργασία από έναν πρώην συνεργάτη σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 2ο σας οίκο  και ίσως ασχοληθείτε με στόχους σας οικονομικούς αλλά ίσως να έχετε και προτάσεις για μια εργασία που είχατε και στο παρελθόν.

Υδροχόος

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στο ζώδιό σας και θα ασχοληθείτε με προσωπικούς σας στόχους και θα έχετε κάποια θετικότητα σε κάποια επιστροφή χρημάτων.

Ιχθύς

Η Σελήνη σήμερα θα βρίσκεται στον Υδροχόο και τον 12ο σας οίκο και ίσως θελήσετε να απομονωθείτε και να επανεξετάσετε θέματα με το σπίτι σας  αλλά να έχετε επικοινωνία με συνεργάτες από το παρελθόν.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (29/11/2022) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα